Gå til innhold

adrbjord

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av adrbjord

  1. hva er det du vil frem til her...? ditt poeng med bildet?
    Hei!Jeg er helt ny når det kommer til fotografi, så først og fremst prøvde jeg å ta et bilde jeg syntes hadde en fin komposisjon, bra farger og god kontrast. Jeg er mest ute etter tilbakemeldinger når det kommer til det tekniske i bildet, i tilegg til hva jeg kan gjøre bedre når det kommer til etterarbeid i f.eks lightroom. Mitt poeng med bildet var å lære meg mer om hvordan jeg bruker kameraet og hvordan jeg kan få et teknisk bra bilde.
    Fortsett med det. Det er jo det bildekritikkent er til. Desverre er nok aktiviteten noe laber her for tiden og synd at du bare får sleivete tilbakemeldinger.Når det gjelder bildet, savner jeg noe som kan fange interessen og det kan derfor fremstå som noe kjedelig. Det kan være årsaken til litt lite tilbakemeldinger. Teknisk syns jeg bildet virker OK.Stå på og legg ut flere bilder :) :).

     

    teknisk bra... men d holder ikke og ta et teknisk bra bilde... langt ifra... spørr en hver fotograf...

     

  2. j satt og måpte for en helt hvit skjerm... d var såå vakkert... en hvit skjerm... det at spille klarer og gjøre en farge om til noe så estetisk vakkert står d stor respekt av... lurer ennå på en masse ting rundt spillet... fantastisk historie... noe av det beste j har spilt i hele mitt liv... og j har spilt en del... fortjener 20/10... helt fantastisk

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...