Gå til innhold

Sral1

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sral1

  1. http://www.netonnet.no/art/data/datakomponenter/data-i-deler/intel/intel-gtx970i58gbssdr5/215563.7142/

    denne pakken er 300kr billigere men med bedre stømforsyning, bedre ssd, cd-rom. annerledes HK.

    og ja jeg river meg i håret når jeg hører wifi. kan du ikke bruke homeplug da?

    Ja, hadde faktisk ikke oppdaget denne pakken, hjertlig :)

    Homeplug er jo en mulighet, men jeg skjønner ikke helt forskjellen mellom homeplug og vanlig wifi når jeg har godt signal der pcen står.. Er det sånn at homeplug gjør signalet mer stabilt, har jeg forstått det riktig?

  2. Trenger du wifi på hovedkortet? Kan ganske enkelt kutte 800kr på hovedkortet dersom du velger et standard Z97 istedet. 

    Så kan du kjøpe en litt bedre SSD og en barskere strømforsyning. Kvalitetsstrøm får man aldri nok av i et kabinett, ihvertfall ikke når man har en overklokkingsvennlig CPU og et skjermkort som også kan klokkes noe mer :)

    Trenger wifi tilkobling uansett, derfor jeg valgte det kortet der :)

    Nå vet jeg folk river seg i håret fordi jeg ikke skal bruke kabel, men jeg har dessverre ingen andre muligheter her jeg bor nå, det får bli senere når jeg får eventuelt flyttet :)

  3.  

    Hei!

    Lurer bare på om noen kan bekrefte eller gi meg noen tips rundt om denne builden https://www.netonnet.no/Customer/SharedList/64392 ?

    Jeg har tenkt bruke pcen til hovedsak gaming av lette spill som lol/wow/csgo, men vil ha mulighet til å kunne prøve ut de nye spillene som kommer eller har kommet, sånn som bf4, dying light osv.. Så visst noen hadde vært greie å kunne gitt noen kjappe tips hadde jeg satt stor pris på dette :)

    Prisnivået er som satt i mitt oppsett på ~12k med OS og skjerm!

     

    Det så da ut som en kjempebra build! Eneste jeg ville anbefalt er jo en SSD, slik at du har OS'et på det, slik at oppstarten, samt alt annet går kjappere, men dette er ikke et must med mindre du selv føler det er veldig viktig. 

     

    Har tatt med SDD, visst du ser sammen med minnebrikkene :)

     

    Angående skjerm feddi, så har jeg en skjerm som er bedre en den jeg skal kjøpe, den blir bare stående med nettleser o.l. Men takk for tips :)

  4. Hei!

    Lurer bare på om noen kan bekrefte eller gi meg noen tips rundt om denne builden https://www.netonnet.no/Customer/SharedList/64392 ?

    Jeg har tenkt bruke pcen til hovedsak gaming av lette spill som lol/wow/csgo, men vil ha mulighet til å kunne prøve ut de nye spillene som kommer eller har kommet, sånn som bf4, dying light osv.. Så visst noen hadde vært greie å kunne gitt noen kjappe tips hadde jeg satt stor pris på dette :)

    Prisnivået er som satt i mitt oppsett på ~12k med OS og skjerm!

     

  5. Ser du har tatt med OS i prisen også, veldig bra, glemte jo nevne dette..

    Vil denne pcen kunne dra spill som bf4 og kommende dying light på noe særlig høyt grafikk tro? Og vil den holde seg noen år oppe å kjempe med noen oppgraderinger etter hvert som årene går?

    Lurer også på om det ville vært lurere evt for meg å gå opp til rundt 10k og satse på litt bedre deler, eller heller kjøpe denne å oppgradere.. Er usikker på om jeg har mulighet til gå opp i pris men lurer bare litt :) Merkes godt jeg ikke har noen særlig peiling på dette noe lengre mot før.. :hmm:

  6. Har egentlig ikke tenkt tanken over selvbygd, men jo det er jo et alternativ. Har jo selv gjort det for noen år tilbake så det skal jo ikke være noe stress det. Har nok bare ikke tenkt tanken siden jeg er usikker på hva som skal være med osv.. Det skal ikke være med tastatur og mus nei, bare skjerm i prisen! Hadde noen ville satt opp ett oppsett på rundt 8k+ så ville det vært supert (y)

  7. Hei!

    Har kikket rundt på kjøp og salg av PC ganske lenge nå for å få noen tips rundt en ny stasjonær pc, men har egentlig ikke funnet så særlig mye svar på det jeg lette etter, helt sikkert fordi jeg heller ikke har så god peiling på hva som kreves til hva lengre..

    Men uansett.. Jeg er på utkikk etter en ny pc, denne skal være ferdigbygd og ligge på rundt 8-9k, jeg spiller for det meste wow, lol og cs go, og jeg vet godt disse spillene ikke er de mest krevende. Men jeg har lyst til kjøpe en pc som også har muligheten til å kunne dra spill som bf4, skyrim, dragon age o.l. på et ganske høyt nivå (kommer ikke på så mange krevende spill men dere skjønner..). Jeg har funnet meg en ferdigbygd pc med skjerm på komplett.no: https://www.komplett.no/komplett-gamer-a20-new-year-edition/10972#!tab:extra :hmm:

    Er da som sagt ikke veldig oppdatert på hva som må til men etter som jeg har lest meg opp på må denne være ganske grei da jeg også trenger en skjerm også. Så visst noen kan skrive noen gode tips om denne pcen hva jeg kan forvente eller hva som bør konfigureres. Jeg blir meget takknemmelig for det meste av tips som kommer inn så bare fyr løs :dribble:

    Lars.

  8. Har problemer med nykjøpt pc, en Asus x53tk..

    Etter å ha brukt den kun en dag med oppløsning 1366 x 768 så skjedde det noe som jeg ikke har funnet ut hva er.. Oppdateringer av windows holdt på mens jeg sjekket ut pcen, så fikk jeg beskjed om å restarte pcen siden oppdateringene var fullført.. Etter dette har jeg kun kunnet velge 1024x768.. Jeg har prøvd oppdatere drivere, uinstallert drivere osv.. Får ikke til velge 1366x768 igjen.. Håper noen har en enkel løsning som jeg ikke forstår?

×
×
  • Opprett ny...