Gå til innhold

Sandnessen

Medlemmer
  • Innlegg

    102
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sandnessen

  1. Iki skrev:
    Ghost pirate LeChuck skrev:

    Jeg tror jeg holder meg i Tamriel..

    Vil si dette er langt bedre enn eso. Fra grafikk til gameplay.
    Klarte ikke helt å se noen visjon i New World, så for min del virker Aeternum mer meningsløst enn det burde. Kommer til å holde meg i Tamriel og Gielenor selv. Stortrives heldigvis der. Jeg
    • Liker 1
  2. Gleder meg til å prøve dette til fredag!

    Utifra lesingen her kan det virke som spesialistene minner om "rollene" fra CoD MW's Co-op, så kan bli interessant å se det i aksjon.

    Til må har jeg alltid valgt CoD fremfor BF, men med de latterlige anime og reaksjons-våpenskins osv, st det merkelige Vanguard-opplegget, håper jeg virkelig 2042 blir bra nok til å ta fokuset mitt bort fra MW19 🙏

    • Liker 1
  3. Godt å se at Niantic har større planer med Pokémon Go, akkurat slik jeg håpet på.

     

    Spillet i seg selv har vært underholdende sålangt. Koselig med kjært gjensyn. Bare synd for mange Pokémonjegere ikke viser hensyn til religiøse steder og andre personers privatliv nattestid, selv om jeg ikke har sett slikt selv.

     

    Kan se for meg at om de gradvis lanserer en måte for brukere å kommunisere med hverandre på; á la tekstmeldinger, videosamtaler, telefonsamtaler, "bildesamtaler" (slik SnapChat begynte) og/eller andre måter, ville de kunne gi Facebooks Messenger, Skype, Snapchat, Viber og lignende god konkurranse.

    • Liker 2
  4. For øyeblikket nytes The Elder Scrolls Online. Innimellom er det litt kreativ avkobling på Minecraft Survival serveren også.

     

    På hytter og andre steder uten dekning, er det fortsatt Stronghold Crusader som er kongen på haugen.  :ninja: 

     

     

    ...Can't place that there, M'Lord!

  5. Spennende men som Eplebit sier så er det mye annet å ta av enn så lenge. Masse fine modder som forandres på kompleksitet rundt byer og legger til nye steder. Uansett liker å se folk fortsatt lager spennende mods til Skyrim.

     

    Noe det er særdeles stille rundt på Gamer og fourmene er Elder Scrolls Online; er det bare jeg som spiller dette i påvente av TES 6?

     

    Enig med at det er lite å lese om ESO for tiden. Jeg har iallefall kost meg massevis med kake-bonusen så lenge den varte, og spillet ellers i for- og etterkant.

  6. Hadde ikke tid til å spille FO4 mer enn 4 dager blank i denne omgangen. Settlements creation var noe av det morsomste med spillet, og det hadde vært moro å prøvd de nye DLCene på det området.

    Det blir kos å hente frem FO4 save-filen på 04:00:00 senere i år.

    Håper bare ikke Far Harbor-delen blir for mye lik TESO med tanke på de tre fraksjonene.

     

    Større utvalg av vanilla mods til våpen og rustning, samt mange, mange flere elementer i settlement creation i vanilla utgaven håper jeg mest på i fremtiden!

  7.  

     

     

    Lignet veldig på NZXT H440, men for all del.. Flott kabinett!.

    Nei, det ligner på Define R4 fra Fractal Design, som har eksistert lenger enn NZXT H440.

     

    post-210502-0-17425400-1429697917_thumb.jpg

    post-210502-0-86867800-1429697931_thumb.jpg

     

    Et svart Define R4 Window, som står på gulvet her, ligner mye mer på Define S Window, enn det NZXT H440'en som står på garasjen gjør.

     

    Dette er såklart bare min mening, og "alle" har rett (overfor seg selv) når det kommer til subjektive meninger om et objekts utseende.

×
×
  • Opprett ny...