Gå til innhold

soffenaa

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av soffenaa

  1.  

    Virker som du har blitt veldig farget av hva kompisen din viste, og hans spillestil. HZD kan spilles helt uten grinding hvis man ønsker det!

     

     

     

    Jeg liker det jeg leser her altså. :)

    Jeg anbefaler deg å gi det en sjans, som tidligere sagt her i kommentarene er det lite grinding (hvis man ikke vil), og det som er føles ikke kjedelig/unødvendig.

     

    Personlig var jeg avventende til spillet siden jeg er mindre og mindre glad i kamp/slossing. Spiller som regel spill på easy osv. (Begynner å bli en kjedelig gammel mann.) Men historien og premisset lokka veldig, så det ble dag en kjøp på meg, og det var ett av de bedre spillkjøpa jeg har gjort. Spiller på normal og leker med tanken på å ta platinum (isåfall min første). Det burde si sitt...

    • Liker 2
  2.  

    Håper virkelig ikke de fu.... opp dette med å satse alt på online delen!

     

    De gjorde jo ikke det med online delen i RDR, så hvorfor skal de det denne gangen?

    Folk har et intrykk av at de er mer opptatt av online for tiden pga satsing/oppdateringer avGTA:O og ingen sp-dlc til GTA5. Skal innrømme at jeg har tenkt i de samme banene selv. Bryr meg ikke om online, men elsker sp-delene i spilla deres. Velger å være fortsatt (forsiktig) optimistisk.

    • Liker 1
  3. Så funcom finner ut at de skal gå tilbake til røttenne sine å starte å lage spill i sjangeren som i utgangspunkte gjorde dem populære? Smart, hadde det ikke vært for at de allerede har gitt bort/solgt den mest populære usluttede IPen sin til Red Thread Games, samt at mesteparten av det virkelig store talentet i selskapet har gått over til RTG. Tipper det sitter noen å stanger hodet i veggen nå etter den avgjørelsen :)

     

    Ønsker Funcom lykke til, og håper det blir et godt spill selv om fraværet til Ragnar Tørnquist i et slikt prosjekt får meg til å miste til dels litt troen på det.

     

    De har kun lisensiert ut IPen til RTG, i teorien står de vel fritt til å fortsette TLJ hvis de ønsker det.

    • Liker 2
  4. Hva er greia med å modellere karakterene etter stemmeskuespillerne, bare fordi de bruker kjente personer?

     

    Litt av poenget med et spill er jo nettopp at du kan bruke gode skuespillere til å gjøre stemmen uten at de trenger å se prikk like ut for hver rolle de gjør.

     

    Er i utgangspunktet helt enig med deg, men i akkurat dette spillet gir det mening i og med at filmsekvenser/ "tv-episoder er endel av hele konseptet.

    • Liker 1
  5. Dagen før jeg har bursdag, så det passet jo fint :new_woot:

     

    For håpe de denne gangen har tatt lærdom fra første kapittel når det kommer til det tekniske. Deler av første kapittel kjørte i Sub 30 fps i somme deler av spillet på 5930K og nvidia 980 SLI PCen min på release, som, tja ikke var helt optimalt kan en si. Ellers likte jeg særdeles godt første kaittel å har full troen på at denne serien kan bli helt fantastisk!

     

    Planen var i utgangspunktet å gi det ut i neste uke, men de valgte å utsette det etpar uker nettopp pga testing osv. Jeg tipper de har tatt lærdom ja :)

  6.  

     

    Men i alle dager, er ikke Z2 bare noen måneder gammel da? Greit nok at Z3 er rett rundt hjørnet men likevel!

     

    Hadde faktisk planer om å stikke på sjappa etterpå å kjøpe en Z2 (telefonen min fant ut at det var smart å legge på røret før idag) men nå merker jeg at jeg får ta en liten tenkepause til tross for at jeg sannsynligvis ikke hadde brukt den muligheten

    Kjøp en HTC istedenfor mener nå jeg. Angrer på valget av Z2.

    Heh, litt seint å si, jeg gikk for en Z2... Vi får se, kan ikke bli verre en den jeg hadde uansett (Gammal HTC Wildfire s) ;)

  7. Blir litt oppgitt over mangelen på økonomisk fornuft i enkelte av disse Kickstarter-prosjektene. Spillet har vel til og med fått masse statsstøtte også i etterkant av Kickstarter-kampanjen, men likevel klarer de ikke å ha kontroll på utgiftene. Idiotisk at de bryter et så viktig løfte, og latterlig at det skjer så sent i utviklingen. Episodebasert spilling ødelegger for mye av opplevelsen min, og jeg har vel ikke noe valg til å vente med å spille til alle episodene har kommet ut (noe som sikkert er en evighet til, uansett hva de sier nå), og håpe på at en gjennomspilling av alle episoder på rad ikke vil gi en altfor oppstykket opplevelse. Det blir sikkert et helvete å holde seg unna spoilere også, som etter første del av Broken Age ble sluppet.

     

    Angående oppstykket opplevelse tror jeg ikke det skal bli et problem: http://redthreadgames.com/forum/topic/300-a-message-from-ragnar/page-18?do=findComment&comment=15663

     

    Så var det dette med å holde seg unna spoilere da, det kan kanskje bli verre...

  8. Prisen skal visstnok komme på rundt 12 000kr her til lands. Alt for dyrt.

     

    Helt enig; 5000,- er helt på grensen. Hvis de velger å markedsføre dette med en pris på ca 12000,- er jeg redd de går på en smell! Da hadde det heller vært bedre å vente til den var billigere å produsere. Nå er jo alt bare rykter foreløpig da.

     

    Hva kommer OR til å ligge på sånn ca?

  9. Tviler på at den er ute på europeisk ps3, den pleier å komme 2 uker etter :(

     

    Fra FB-sida dems: "Telltale Games is pleased to announce the release dates for the SEASON FINALE of THE WALKING DEAD! It will hit on November 20th for PlayStation Network (North America) and November 21st on PlayStation Network (EU), Xbox LIVE Marketplace, P

    C and Mac via the Telltale Online Store and digital distribution partners such as Steam, and also for compatible iOS devices as the final piece of downloadable content from within the ?Walking Dead: The Game? app, available on the App Store." :D

     

  10. drittsiden vg.no ofc copy and pasta hele artikkelen, drittmediet vg er.
    Tror de har en avtale med hverandre, mener hvertfall å huske det.On topic: Jeg kan ikke skjønne hvordan noen kan være negativ til dette spillet! Nå har man allerede et rolig, velbalansert Walking Dead-spill, og nå får man et på (antakeligvis) andre siden av skalaen. Tro det eller ei, men noen ganger får man i både pose og sekk. Hvordan er mer valgfrihet negativt?

     

    Vel, hadde det hett "zombie ultra killer eller no hadde det vel vært greit men The walking dead har egentlig aldri dreid seg om action.

×
×
  • Opprett ny...