Gå til innhold

Fiskekraft1

Medlemmer
  • Innlegg

    222
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fiskekraft1

  1. Trenger hjelp til å fikse sammen et lydanlegg innvendig i russebilen min. Har generelt alt for lite kompetanse til det, så søker så mye hjelp som mulig! 

    Budsjett ligger på rundt 15-20 tusen, og da snakker vi om full pakke med forsterker, selve anlegg, og alt annet mellom himmel og jord vi trenger. Finnes en del snekkerkompetanse i bilen, så vi har vurdert å snekre egne kasser for å spare penger der, noen som har litt erfaring innen det, og om det er verdt det mtp tap av lydkvalitet? Selve bilen er en Chevrolet Starcraft 1992, og hele "bagasjeplassen" er ledig, da vi bare ska ha anlegg som peker innover. Tanker rundt oppsett i bilen er da så klart også velkommen! 

    Tusen takk på forhånd  :w00t:

  2. Om dere leter etter ei gruppe med personer å spille DayZ SA med, tilbyr Injection Gaming plasser til personer over 16 år å søke. Vi er allerede ca. 10 stykk i denne delen, If vi leter etter flere.

     

    Når spillet kommer ut, vil vi kjøre flere events(GámeZ, Fight for Polana factory, etc). Om det blir et kompetetivt miljø, vil vi ha et lag innen her. Håer du søker!

     

    Fiskekraft, CL for DayZ SA.

  3. Ikke i svarte helvette om det går ann å spille med jævla mousepad på Minecraft. Ikke narr meg til å le. Det fungerer bedre å bruke satans musetaster enn å bruke mousepad på Minecraft.

     

    IMHO, don't listen to him.

    Bare på grunn av ordbruken din skjønner man at du ikke er til å høre på. Har selv spilt i nesten 3 måneder med mousepad, siden musa var på reperasjon. Så klart, det er mye bedre med mus, men padden kan brukes.

  4. God dag godtfolk. Nå vet jeg ikke om dette er rett plass å poste, men siden det er om kjøp av PC, legger jeg det her.

     

    Jeg har tenkt å oppgradere laptopen min med en SSD. Men jeg fikk vite av venner at om jeg så skrudde i pcen ville jeg miste forbrukerrettighetene mine for dataen. Er dette rett?

     

    De gikk også videre og sa at om man kjøpte en ferdigbygd pc og åpnet den, så mistet man forbrukerrettighetene sine. Også om man fiklet med noen av dataene, så mistet man iallefall rettighetene.

     

    Så, mitt spørsmål er: har de rett?

×
×
  • Opprett ny...