Gå til innhold

adder1972

Medlemmer
  • Innlegg

    478
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av adder1972

  1. Bitcasa will not be liable for any loss or corruption of your stuff, or for any costs or expenses associated with backing up or restoring any of your stuff.

     

    Så de tar 0 ansvar for at filene dine faktisk er der.

     

    We will respond to notices of alleged copyright infringement if they comply with the law and are properly provided to us. Such notices should be reported using our DMCA Process. We reserve the right to delete or disable content alleged to be infringing and to terminate repeat infringers.

     

    Så de kan lese alle filene dine og sletter ting man i USA ikke liker.

  2. I alle samfunn må man ha en "faktor" som utfordrer de etablerte sannheter og handlingsmønstre. Slik at har samfunnet utviklet seg gjennom alle tider. De med "makt" gjør alt for å beholde den, majoriteten subber rundt i midten og noen i den andre enden utfordrer systemet. Ikke alltid i positiv retning, men uansett bidrar det til å føre samfunnet fremover.

     

    Piratebay er først og fremst interessant i denne sammenhengen. Jeg tror ingen musikere eller skuespillere sulter som følge av Piratebay. Men de er med på å utfordre det etablerte systemet som er innenfor rettigheter og deling. I og for seg er jo Piratebay en forlengelse av Richard Stalman og hans synspunkter om copyright. Og det er et svar på patentgalskapen som pågår. Å det faktum at du ikke har lov til å synge Happy Birthday To You (http://unhappybirthday.com/).

     

    "Makthaverne" / rettighetshaverne benytter akkurat de samme retoriske knep som Obama gjør når han bomber barn i pakistan med droner: De benytter stigmatisering og fremmedgjør de som er involvert - de er egentlig ikke menneske eller medlemmer av samfunnet vårt er meldingen som sendes. Barna i Pakistan er "insurgents" - folk som kopierer DVDen sin over på en telefon eller får filen av naboen er Pirater.

     

    Piratebay gjør en viktig jobb med å utfordre det etablerte system. Selv om deres handlinger og "løsning" ikke nødvendigvis er det rette, er det iallefall en viktig kraft for å drive utviklingen videre.

     

    Syntes jeg.

    • Liker 7
×
×
  • Opprett ny...