Gå til innhold

HAnd

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av HAnd

  1. HP har lansert ny versjon av Spectre X360 i USA med Kaby Lake. Denne har så langt fått ekstremt bra anmeldelser, men er ikke mulig å finne i norske nettbutikker.

     

    På HP vises denne som "HP Spectre x360-13-w001no", så det finnes tydeligvis en norsk versjon...

    http://www8.hp.com/no/no/products/laptops/product-detail.html?oid=13674327

     

    Er det noen som vet om/når/hvor denne blir tilgjengelig i Norge?

     

    I USA selges det en toppspekket versjon av denne fra BestBuy (16GB/512GB PCIe) til 1300US$.

    http://www.bestbuy.com/site/hp-spectre-x360-2-in-1-13.3%22-touch-screen-laptop-intel-core-i7-16gb-memory-512gb-solid-state-drive-silver/5617202.p?id=bb5617202&skuId=5617202

     

    Det virker som om denne utgaven med 16GB RAM er en spesialgreie for BestBuy. Noen som vet noe om den blir tilgjengelig i Norge?

     

     

  2. Sword of the stars 2 ble rettferdig slaktet da det kom fordi det ble utgitt lenge før det var klart. Det ble veldig spillbart etter et år med patching, og jeg har hatt mange bra timer med SOTS 2. Dybden i de taktiske romkampene er enorm, og spillet har et dynamisk teknologitre som er mer gjennomarbeidet enn i noe annet spill jeg har prøvd.

     

    http://www.kerberos-productions.com/games/sword-of-the-stars-2

  3. Løyver og sentral godkjenning har ikke stoppet snusk i bransjen tidligere. Skulle ikke forundre meg om uber e.l. med systematisert rapportering og sentral betaling kunne gjøre en minst like god jobb som bransjen selv med tanke på det man vil oppnå med godkjenning. Det er opplagt noe som ikke fungerer som det skal i en næring der overkapasitet gir høyere pris, der støtteverktøyene som finnes ligger år bak feks uber og man opererer med minstetakster rundt 200 kroner.

  4. Brukte Uber på jobbtur i San Francisco nå nylig. Tjenesten fungerte genialt, og virket helt legitim. Tre offisielle taxiselskaper leverte tjenester, man fikk kvittering med bilde av sjåfør og bil før tur og all betaling skjedde gjennom appen. Ingen tipsing i USA er ganske unikt... Kvitteringen lå i mailboks i det turen var over.

×
×
  • Opprett ny...