Gå til innhold

Bluelion71

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bluelion71

  1.  

    Da er jeg endelig i gang med FM 17. Kjører Touch utgaven i år for første gang, siden Macen likte den bedre. Savner noen muligheter som man har i "fullversjonen", men det går fint. Har valgt å bli varm i trøya med Arsenal som første save, morsomt med sykt budsjett og høye forventninger. Stakkars Gunners supportere må jo få prøve å holde i noen pokaler de også :)

     

    God start med tanke på oppkjøring til sesongen. Kun kjøpt Dybala (endelig en skikkelig spiss til Arsenal) og Ricardo Rodriugez og de har storspilt så langt. Solgt Walcott, Monreal, Debuchy og Sanogo

     

     

     

    Dybala til den summen?  :hmm:

     

    Tenkte det samme...

  2.  

    Du kan faa det via FM Norge paa linken her: http://www.fmnorge.com/index.php/topic/19132-kj%C3%B8p-football-manager-2016-billigst-her-og-st%C3%B8tt-fmnorge/

     

    Jeg bestilte det gjennom FM Scout, men tror ikke de har tilbudet lenger.

    Slik jeg forstår det etter hva som er skrevet i den tråden er det bare digitale preorders som får beta-key, og da er det ikke aktuelt å bestille derfra. Men takk for svar =)

     

    Edit: fant det for $49 på greenmangaming.com, og med rabattkode WINTER-ISCMNG-22PERC er det nede i $39 - tilsvarende 326 kroner med dagens kurs. Da får man også med dokumentaren i tillegg til beta-tilgang.

     

     

    Takk for tipset. Bestilte derfra etter ditt tips. Ble kr 334,- etter dagens kurs.

    • Liker 1
  3. Høres ut som 90% av kommentarene her inne er negative, så da må man jo spørre seg selv hvorfor man ikke kjøper alternativet?  ( Som også absolutt har sine frustrasjonsmoment)

     

    Fordi folk er noen forbannede sutrekopper! Hvis en ikke får det til med en gang klages det.

     

    En får heller sørge for å spille bedre. Jeg er langt fra noen god spiller. Langt under middels faktisk. Men jeg kunne ikke finne på å klage på spillet av den grunn. Syns faktisk årets versjon er den klart beste som er laget. Spillerne på laget jeg ikke styrer ser faktisk ut til å tenke de og. Det har jeg aldri følt at de har gjort i tidligere versjoner.

  4. Jeg er gira. Men har ikke spilt NHL siden NHL 13. Så jeg er nok litt rusten. Og jeg er ikke spesielt god. Derimot er jeg en lagspiller som setter laget først.

     

    Uansett så må jeg nok spille litt BAP før jeg hiver meg på EASHL. :) 

    • Liker 1
  5.  

     

    Helt latterlig forbanna mange innslupne mål på corner. Går ikke en kamp uten cornermål imot :nei:

     

    Motivasjonen blir mindre for hver kamp som går

     

    Jeg la ut et forslag på defensive cornere. Prøv den.

     

    Skal testes ut ila kvelden. Takk

     

    Bare hyggelig.

     

    Jeg slapp inn kun 3 mål på corner hele sesongen. Og 1 mål på indirekte frispark i mot. Og det var i starten på sesongen før jeg byttet til dette oppsettet. Så det har fungert over all forventning for meg. :)

  6. Jeg ser det er mange her som er frustrert over at de slipper inn mange mål på hjørnespark. Det gjorde jeg også og fant en løsning som har fungert for meg. Dette leste jeg på det offisielle forumet så jeg vil ikke ta på meg æren for å ha funnet løsningen. I skrivende stund har jeg sluppet inn 4 mål på 24 ligakamper, noe som må sies å være akseptabelt. Du setter opp defensive hjørnespark på denne måten:

     

    - De tre beste "hopperne" (beste jumping reach) settes til å markere boksen (Zonally Mark Six Yard Box).

    - En spiller som marker nærmeste stolpe (Mark Near Post) ingen på bakre stolpe (Mark Far Post)

    - En spiller på sekstenmeteren (Edge Of Area)

    - En spiller framme i tilfelle kontring (Stay Forward)

    - Resten av spillerne i forsvar (Go Back)

     

    Jeg spiller med tre midtstoppere og setter disse til å markere boksen. Spiller du med to midtstoppere så ta en annen spiller med god spenst og styrke til å gjøre dette i tillegg.

     

    Lykke til! :)

    • Liker 2
  7.  

    Hvis du aldri sier deg fornøyd, gjør du enten feil, eller så spiller laget ditt aldri bra, for i en del tilfeller er det å være fornøyd den optimale teamtalken. Hvis man har prestert bedre enn forventningene, skjerper ros motivasjonen til spillerne, så når du bare kritiserer fungerer det motsatt av hva du ønsker. Ros og kritikk på de riktige tidspunktene, ikke bare kritikk.

     

    Du kan si at de spiller bra, men kan spille bedre. Det er en annerkjennelse samtidig som en forlanger mer. En teamtalk jeg bruker veldig ofte og som fungerer like godt i dette spillet som i tidligere versjoner. Det en derimot ikke bør bruke er at en sier at de spiller bra. Punktum. Den fungerer ekstremt sjelden. Rosen bør hovedsaklig komme ved kampslutt...

  8. Man må jo bruke sunn fornuft. Forskjellige lederstiler gjør forskjellige utslag. Det skal FM ta høyre for, så i bunn og grunn er det ingenting som er fasit, og det kan slå begge veier når som helst. Hvorfor maser vi egentlig så mye om teamtalken? Ingen kan vel fastslå hvor stor/liten effekt den faktisk har. Det vi KAN fastslå, er at om man mister en ledelse på to mål i hytt og pine, og det laget som dominerer mest kan tape like fort som det som blir overkjørt.

     

    Husk; dette gjelder både for CPU'en og meg selv. Etter å ha tapt 2-3 kamper mot dårligere lag enn meg, som jeg dominerer noe helt vanvittig, så kan jeg vinne mot lag som er bedre, der jeg scorer på alle mine sjanser. Det er spillets balanse som er gått amok etter de to siste patchene.

     

    Man må jo bruke sunn fornuft. Forskjellige lederstiler gjør forskjellige utslag. Det skal FM ta høyre for, så i bunn og grunn er det ingenting som er fasit, og det kan slå begge veier når som helst. Hvorfor maser vi egentlig så mye om teamtalken? Ingen kan vel fastslå hvor stor/liten effekt den faktisk har. Det vi KAN fastslå, er at om man mister en ledelse på to mål i hytt og pine, og det laget som dominerer mest kan tape like fort som det som blir overkjørt.

     

    Husk; dette gjelder både for CPU'en og meg selv. Etter å ha tapt 2-3 kamper mot dårligere lag enn meg, som jeg dominerer noe helt vanvittig, så kan jeg vinne mot lag som er bedre, der jeg scorer på alle mine sjanser. Det er spillets balanse som er gått amok etter de to siste patchene.

     

    Det er greit det. Jeg sier ikke at spillet er perfekt eller at en ikke skal bruke sunn fornuft. Jeg mener bare at en skal spille enormt godt og lede med mer enn 3 mål for at en skal si at en er fornøyd ved pause. Det nytter ikke at en leder med 2 eller 3 mål. Det er flere faktorer som spiller inn...

  9.  

    Har ledet både 2 og 3-0 og sagt jeg er fornøyd. I løpet av 10 min er det uavgjort.

     

    Det er jo ikke stillingen som avgjør hva du skal si. Et eksempel: I kampen jeg spilte akkurat nå ledet jeg 3-1 til pause borte mot et lag som ligger midt på tabellen. Men jeg skapte bare 4 sjanser. Da sa jeg rolig at jeg var langt fra fornøyd med spillet til laget. Selvfølgelig ble de som spilte best for meget misfornøyd. Andreomgangen var mye bedre og vi endte opp med å vinne 4-2.

     

    Poenget er at det er spillet og ratingen til spillerne som avgjør hva en skal si, ikke stillingen.

×
×
  • Opprett ny...