Gå til innhold

Weeb91

Medlemmer
  • Innlegg

    381
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Weeb91

  1. Forslag til abonnement med telenor dekning, 13-15gb data, og som setter ned hastighet istedet for å fakturere for overforbruk? Var så fornøyd med med komplett, men finner ingen verdig "arvtager". Utenlandsbruk er lite aktuelt for min del, men gidder heller ikke betale mer enn 399kr mnd. Ble med over på ice, men 60-70% av tiden hadde jeg kun Edge eller ustabil 4G,eller ingen dekning i det heletatt. Har nå Talk More , men de fakturerer for overforbruk, og har en 10+3gb (!?) løsning til 399 ellerno

  2. Hei. Har kjøpt meg en led bar for å koble til min Toyota Avensis t25 (2004 mod), men har problemer med å finne pluss strøm på orginale langlys.

    Skal koble opp led baren slik at de lyser sammen med orginale fjernlys. Har brukt ei testlampe for å finne pluss strøm til langlys. Kommer to ledninger inn på sokkelen til denne. Den ene ledningen er det konstant pluss strøm på, den andre er negativ (?). Når jeg slår på lang lysene, blir begge pluss/positiv. Dvs at når jeg kobler på pluss ledning fra led baren på den ene kabelen, lyser de konstant så lenge kjørelys er på,uavhengig av langlys. På den andre ledningen, er ledbaren på sammen med kjørelys, mens når jeg slår på langlys, slukkes ledbaren..

     

    Lagt ved koblingsskjema hvordan det er koblet

    (ikke laget skjema selv, kun ett ekstra lys / led bar, og vet ikke hva lcm er, så det er ikke med i koblinga mi ut ifra det jeg vet)

     

    Noen som har peil?

    Hjelp mottas med stor takk

    post-278258-33325_thumb.jpg

  3. Hatt komplett mobil siden de startet, en av de 1000 første kundene. Vært stor fornøyd med å vært kunde, med eksklusive fordeler som feks gavekort på komplett.no, noe jeg har satt stor pris på siden jeg handler mye fra komplett. Datapakkene har også vært midt i blinken for meg, hadde 10gb først, i till de fjernet det og gikk opp til 12gb. Har også vært innom 25gb i perioder, Så kom 10gb tilbake, hvor jeg står nå. Eu+ har jeg ikke hatt noe behov for, men liker at det ligger tilgjengelig. Må nok trekke frem appen som det jeg er mest fornøyd med, syns den er den beste appen for mobilt forbruk jeg har vært borti, god oversikt, enkelt å endre tjenester m.m. Samboeren har hatt ice i ca 4-5 mnd, og hun har ikke vært helt fornøyd. Hun har klaget over ustabil linje, problemer med å ringe ut / motta samtaler m.m. Jeg er ikke helt imot bytte til ice, og gir dem en sjanse og blir med over, så får vi se hvor det ender. Men synd komplett selger, det må jeg si

  4. Jeg har DT990 pro, disse er åpne. Har også barn som sover i naborommet, men lyden som kommer ut av de er ikke veldig høy. Du kan høre hva som skjer om du sitter ved siden av, men gjennom veggen vil du nok ikke høre noe.

    Når det er sagt, er jeg på utkikk etter å bytte ut mine 990, da jeg også sliter med å høre retningen fra hvor skudd kommer fra. Jeg har disse koblet til en Creative Soundblaster Xfi HD, som har mulighet til å stille inn på surround. Har prøvd både med surround og crystallizer av og på, men sliter fortsatt. Samboeren min fikk seg et Steelseries Arctis 5 i julegave, og hører mye bedre retning når jeg prøvde dette. Har sett litt på arctis pro serien, da disse skal ha bedre lyd (HiFi sertifisering) Komforten var vertfall ikke noe å utsette på, og micen hadde god å tydelig lyd.

  5. Hei, ser etter å oppgradere GPU til dama til jul, da hun sitter med et gtx 780 kort. Holder seg til 1080p skjerm @60Hz,men mulig det blir innkjøp av 144hz ila 2019. Hva er et godt kort til grei pris for 1080p@60 / 144hz (kom gjerne med forslag til begge oppdateringsfrekvensene) har ikke fulgt med så mye på budsjettklassen da jeg spiller på 1440p@165hz selv

    Edit:

    Har funnet et RX 580 4gb til 1400kr på finn, lurer på om det kan være noe samme med en Freesync skjerm?

  6. så etter denne tråden hele november. når desember nærmet seg, og jeg ikke leste noe mer om SS2018, antok jeg at det uteble i år. Men flott å se noen tar initiativ for å fortsette tradisjonen! Jeg får vente til neste år, og sørge for å ikke misse den da!  :wee:  God jul til alle sammen :xmas:

  7. (...)så er Xiaomi Mi Band 2 et godt alternativ. Det er riktignok en stund siden det kom på markedet, men med 20 dagers batterilevetid, pulsmåling og en pris på rundt 250 kroner er det fortsatt et solid kjøp.

    Har selv hatt både mi band 2 og 3, og du får 3'ern for ca 300kr. Den er litt bedre på alle måter, så anbefales sterkt å gå for den nyeste. Litt lavere batteritid (fra ca 25 dager på 2'ern til ca 20 dager på 3'ern) men det er fordi skjermen er bedre, og pulsnåleren mer nøyaktig, samt skjermen har touchscreen (2'ern har bare en touch knapp under skjermen for navigering

  8. Den vi har hjemme er reine støvsugeren. Hva er egentlig 'normalt' for en PS4?

     

    Har seriøst vurdert å plukke spetakkelet fra hverandre for å bytte kjølepasta på CPUen men det er jo ingen vits hvis det er det som er normalt..

     

    Har gjort dette 2 ganger allerede på min PS4 (første utgaven som kom ut)

    svært mye støv som samler seg inni, å spesielt rundt cpu vifta. Etter operasjonen er fullført, må jeg fysisk se på konsollen om den er påslått, merker den ikke med mindre det er ellers muse stille i huset (noe det sjeldent er med 2 småtroll i hus)

    Her er guiden jeg fulgte når jeg tok fra hverandre min ps4, veldig detaljert og fin :)

    https://www.ifixit.com/Guide/PlayStation+4+Fan+Replacement/24722

    • Liker 1
  9. Har vært uten hjemknapp siden jeg eide huawei p10 plus fra i fjord høst (dette var valgfritt, men hjemknapp som var måtte også sveipes på for ulike funksjoner) Har nå Oneplus 6, og denne er helt uten hjemknapp. Ble fort vant til sveiping, og synes det er mer behagelig å bruke enn navigasjonslinjen man finner nederst på skjermen. Fordelen for min del, er at rammene blir smalere, da de ikke trenger å sette av plass for hjemknappen.

    Vil ikke si at andre følger Apple på dette, da de ikke var først ute med dette. Virker som alt Apple gjør med iDingsene sine fremstår så revolusjonerende i så alt for mange artikler. Har hatt flere iPhones gjennom årene, og ikke noe vondt å si om de, da de er gode mobiler, men måten de fremstilles på syns jeg blir feil.

    • Liker 4
  10. Anbefaling til et litt kompakt, mekanisk tastatur UTEN en haug med RGB-lys for oss litt aldrende gamere?

     

    Orbis Anne PRO (ebay/AliExpress)

    Vortex POK3R

    Mistel Barocco

     

    Har hatt alle, og er svært fornøyd med brukeropplevelsen til samtlige :) Anne pro kommer kun i rgb utgave (som forøvrig enkelt kan slås av) de to andre kommer i utgave med eller uten rgb

    • Liker 1
  11. Er det noen som vet hva Altibox og Telenor benytter som aksessutstyr?

    Eventuelt andre større leverandører som det kan være nyttig å vite hva benytter?

     

    Hos altibox består fiber sentralene stort sett av Cisco, mens hos kunden blir det satt opp zyxel som hjemmesentral, mens tv dekoder er levert av huawei.

     

    Telenor benytter også zyxel som modem / sentral hos kunde, litt usikker hva angår resten av infrastrukturen, da jeg ikke har jobbet så mye opp mot Telenor sitt fibernett

×
×
  • Opprett ny...