Gå til innhold

gamer120

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gamer120

  1.  

    Hadde vært bedre med to norske gutter som ikke har trynet fult av kviser, og ser ut som de har godt på Red Bull siden de var ett foster i ei livmor, faktisk hadde utfordra disse koreanerne. Eller?

     

    Må si meg enig med deg. Litt trist at stereotypen blant eliten innen e-sport enten er overvektig, blek og kvisete eller syltynn-med-armer-som-aldri-har-løftet-så-mye-som-en-handlepose, blek og kvisete.

     

    Hadde vært gøy med noen jenter og gutter i god fysisk form innen denne sjangeren også.

    er litt vanskelig det, fordi vis du skal være god i dette, må du spelle ca 12 timer, de har legetider og sosialt liv, de å tenke på helsa si da er ikke noe man gidder, ikke mange feite folk i lol esport egentlig :D men det virker ikke helt som du ser på det heller

  2.  

     

     

     

    Problemet er at prisene på disse kortene er altfor høye. Min max pris for et skjermkort ligger på 3000,-

    Da regner jeg med du ikke spiller på en høy oppløst high-refresh skjerm? Eller er kresen på fps? 
    Man må ikke alltid spille på max instillinger vettu :), nei har en vanlig 60Hz LCD. Men mitt 960 GTX yter helt fint det.
    hvaaaa? Hvordan kan man akseptere 60fps i 2015? You are krazy :)

    Jeg har ikke noe problemer med 60fps i de spillene jeg spiller :) Hva er poenget med 144fps, når 60fps ikke er et hinder? Noen foretrekker 4k i et spillbart fps, mens noen foretrekker 144fps i mye lavere oppløsning^^ Smaken er som baken :)

    ikke helt sant, kommer veldig an på hvilken spill det er snakk om. som meg, spiller League og legends på et profft nivå, men mer en 60fps gjør ikke mye forskjell, vis det i heletat gjør noe forskjell. noen spill har til og med max fps på 60 uansett. så på lol ville jeg heller hat 4k en 144hz skjerm og mye fps, men omvendt på fps spell som cs go

  3. Synes det er rart å trekke fram at "AMDs nye generasjon er rett rund hjørnet" som et minus for dette produktet.

     

    tror det menes som at man heller skal vente å se hva AMD kommer med før man kjøper dette, de har kansje noe som er mye bedre for en god pris, defor kan de jo være et minus, men klart vis du e nvidia fan boy er vel det ikke så nøye.

    • Liker 4
×
×
  • Opprett ny...