Gå til innhold

sjugur

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sjugur

  1. Selv var jeg etter de 2-3 første timene litt skuffet. Brettdesign i Nuln kloakk virket repepatitivt. Men selv synes jeg ting tok seg opp fra Praag. At Slayer klassens rustning og hjelmer er tatoveringer og hårsveiser + skjegg er en lore greie.

     

    Synes de har laget et artig innblikk i warhammer fantasy universet. Og etter 17ish timer så har man lekt meg begge alvene og. Magikeren sine evner føles mer spennende enn i diablo og andre arpg.

     

    Opp mot eldgamle og diablo 3 /poe eksempler så er det to gamle spill som har blitt justert i etterkant opp mot et noen uker gammalt spill.

     

    Evnesystem er spennende og en artig vri. Et par virkelig kraftige evner, eller flere middels? Valget er ditt.

     

    Vil selv gi 7 av 10. Og en 8 av 10 for warhammer dans.

  2. Sword Coast Legends, er spillet som ifølge meg raskt kan være en favoritt til årets spill. Her er det snakk om et spill som ettersigende skal ha en awsome kampanjedel(som kan spilles co-op om jeg har forstått det rett)...

     

    MEn det store her er Multiplayer delen. Hvor spillerene selv kan bøi kreative. LAge moduler og kampanjer. Før man lager en gruppe, spiller andres eventyr eller rett og slett er spillmester(DM) for en gruppe på opp til 4 spillere. Da kan du styre enhver NPC, slenge ut ekstra monstre. LAge ekstra quests on the fly, fjerne mostre. Og mye mye mer. 

     

    Så mitt spørsmål er da Hvem vil leke med meg. Har allerede laget min førse modul i denne helgens pre-release tilgang. Og nå har jeg blo på tann men vil prøve en DM run med noen som har god til og er villige til endelø preik og stemnings skapende beskrivelser. :)

     

     

    Mvh

    Sjur

     

    For de som ikke veit hva jeg snakker omm ta en titt her: 

×
×
  • Opprett ny...