Gå til innhold

Azzek

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Azzek

  1. Jeg er veldig uenig i Win8 løsningen. Jeg ser kun rotete Oppgave linjer. Vansker for å holde oversikt over hva som er på PCen til slutt. Og fra mitt synspunkt veldig lite oversiktlig. Jeg bruker start knappen ganske mye og jeg liker dårlig at de pusher på oss disse endringene for å få samme bilde på Tough produktene og PC produktene. For helt ærlig det er faktisk kanskje snakk om 2 TB mere programmer på en PC.Kom gjerne med innspill og meninger

     

    Jeg vil også ta med at Søke funksjonen i WinXP burde komme tilbake. (ect: søke etter alle bilder, alle videoer. Finner ikke det i Vista/Win7)

  2. Jeg er veldig uenig i Win8 løsningen. Jeg ser kun rotete Oppgave linjer. Vansker for å holde oversikt over hva som er på PCen til slutt. Og fra mitt synspunkt veldig lite oversiktlig.

     

    Jeg bruker start knappen ganske mye og jeg liker dårlig at de pusher på oss disse endringene for å få samme bilde på Tough produktene og PC produktene. For helt ærlig det er faktisk kanskje snakk om 2 TB mere programmer på en PC.

     

    Kom gjerne med innspill og meninger

×
×
  • Opprett ny...