Gå til innhold

yda

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av yda

  1. Virkelig fornøyd! Sitter noen ganger i sjokk for skjermen er så deilig og stor, og er veldig glad for å være tilbake igjen på Android fra WP8. Hadde en Aviv S i 5 måneder ca

    Eneste kjedelige er stavekontrollen, mener den er litt vel aggressiv til å rette... Kan det endres eller er alternativet å skru av det hele?

    Om du holder inne knappen ved siden av sym nede til venstre får du opp innstillinger..her kan du slå av stavekontrollen

  2. tenkte bare jeg skulle skrivr litt nå som jeg har testa sykkelen litt..jeg er jo en jente på 161..og endte opp med en bianchi sempre med en 53ramme som ble tilpasset te meg. Jeg lurte jo på dame vs herresykkel bl.a,men må si at jeg er veldig fornøyd med denne sykkelen sel om det er en herresykkel,flere ting man kan gjøre for å tilpasse sykkelen og med en damesadel oppå det er jeg veldig fornøyd med sykkelen:)

     

  3. i dag har jeg kjøpt sykkel! ble en liten endring på hva jeg hadde tenkt meg men! har jo tenkt på dame sykkel og om de er behagelig og tenkte meg en aluminiumsramme da det er min første! men..dro til en sykkelbutikk i larvik i dag..han skulle få inn noen bianchi bianca sykler..men hadde ikke fått inn de enda..men fikk en ganske så god pris på en bianchi sempre..med et damesete..så måtte bare slå til! får den først om en uke når jeg er tilbake her, gleder meg veldig til å få testa på veiene!:)

  4. Hei igjen, og takk for svar!:)

    Jeg har tenkt litt på caad 8, men har ikke sett den noe sted. Vanskelig å finne butikker som i det hele tatt har små sykler/ damemodeller. Jeg står nå mellom caad 10 damemodellen eller bianchi impulso eller via virone damemodellen. Har ikke prøvd noen av dem, skal gjøre det nå iløpet av uken tenkte jeg om jeg finner alle. Har lyst å prøve både den litt mer aggresive caad 10 og de mer avslappende variantene av bianchi så jeg kan sammenligne, da jeg ikke har prøvd racer før.

    Har egentlig lyst å bare kjøpe caad 10, da jeg forstår det er meget bra alu sykler, men redd en for aggresiv sykkel kanskje kan gjøre at man spenner seg mer i nakke og skuldre?

    Men ja, får vel bare prøve og se hvordan det føles!:)

  5. Hei! Kaster meg litt på denne diskusjonen her , selv om den egentlig er ferdig!:) jeg har også tenkt meg kjøpe en landeveisykkel,og har forstått at caad10 er et av de bedre kjøpene som start sykkel. Det jeg lurer på er om denne har en aggresiv sittestilling? Har hørt at kanskje en bianchi vil ha litt mindre aggresiv sittestilling og da være litt mer behagelig?

    Annet enn det lurte jeg også på om noen vet om det er stor forskjell på caad 10,dame og herre modell? Herremodellen er jo billigere,men kanskje verdt det lille ekstra for dame?

    Takk fo den hjelp dere kan gi!:)

     

     

×
×
  • Opprett ny...