Gå til innhold

Panelovn

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Panelovn

  1. Prøvde å bestille en, men fikk kun beskjed om at produktet ikke var tilgjengelig i Europa. Samme på Amazon og BestBuy. Denne hadde vært perfekt i stua. Håper denne kommer til Norge og Europa.
    Enig i at Google må bli bedre til å lansere produkter utenfor USA.Jeg kjøpte 1stk av en person på Amazon og det ble ca dobbel pris med frakt. I tillegg får jeg 3stk fra en bekjent i USA som kommer til Norge neste uke.Jeg håper og tror at en slik åpen løsning på sikt kan bli en felles standard på tvers av alle plattformer.

     

    Har kun sverget til Androidprodukter de siste 4 årene, og har siden Apple Tv kom, ventet på Googles alternativ. Ikke bare tok det lang tid, men så skal det jo selvfølgelig være så forbanna vanskelig å få tak i i Norge. Det samme med Googles innholdstjenester på Play. Dette var dråpen for min del. Vi trengte ny datamaskin, og da ble det Macbook Pro + Apple Tv. Starter å legge grunnlag for å skifte økosystem. Har aldrig eid et epleprodukt før nå, og er kjempefornøyd så langt. Alt bare funker og er TILGJENGELIG I NORGE MED EN GANG. Til neste år blir det vel iPhone..

     

     

    • Liker 2
  2. Takk, dette var en oppvekker for meg i hvertfall. Eller i alle fall en påminnelse. Vi kjøpte et Canon PowerShot s100 til vi fikk vårt første barn (han er ett år i dag), og det ble flittig brukt de første månedene, men har blitt mindre og mindre brukt det siste halvåret. Nettopp fordi det alltid er mer hendig å fiske s3'en opp av lomma en å løpe opp i gangen, sjekke om kompakten har batteri, og så videre...

     

    Tok nettopp selv noen bilder her i stua av urokråka vår, og fikk raskt bekreftet det du skriver. Nå skal kompakten alltid være ladet og få en fast plass i stua :-)

    • Liker 5
  3. Den uoffisielle måten å endre Spotifys cache plassering til eksternt sd kort har altid fungert feilfritt på min GS3. Funker det ikke på Xperia V? For de som ikke er klar over det, så avinstallerer man Spotify, laster ned en gammel versjon av appen (.apk fil, googles) der man kan resette alle Spotify innstillinger og angi filbanen til telefonens sd kort for å få Spotify til å offline musikken ditt i stedet for til det interne minnet. Etterpå oppdaterer man Spotify til siste versjon i Google play, og vips er alt vel og bra.
    Den nyeste velger automatisk plassen med mest minne.

    Stilig, det visste jeg ikke :-) Takk for the heads up. Slutta å lese Spotifys change log for lenge siden, iom at de sjeldent gjør noe av betydning. Har venta i over et år på at de skal fikse hukommelsen til widgeten...

     

  4. Om den kommer til å ha 8GB lagringskapasitet så er det bare å glemme den med en gang.Xperia V har og teoretisk sett 8GB., men 3,7GB i realiteten.Dette holder ikke i det heletatt for de som liker å synce spotify-listen sin mot mobilen.Ja, du kan få spotify-cachen din på microSD-kortet. Men det er LANGT ifra stabilt siden det er en uoffisiell måte man må gjøre det på. Var en grunn til at Spotify valgte å fjerne funksjonen.

     

    Den uoffisielle måten å endre Spotifys cache plassering til eksternt sd kort har altid fungert feilfritt på min GS3. Funker det ikke på Xperia V? For de som ikke er klar over det, så avinstallerer man Spotify, laster ned en gammel versjon av appen (.apk fil, googles) der man kan resette alle Spotify innstillinger og angi filbanen til telefonens sd kort for å få Spotify til å offline musikken ditt i stedet for til det interne minnet. Etterpå oppdaterer man Spotify til siste versjon i Google play, og vips er alt vel og bra.

     

  5. On topic: jeg liker at HTC ønsker å høre på hva folk mener etter et år med særdeles store mobiler. Etter å ha hatt s3-en min et halvt år nå, må jeg si at konas S2 er mer behagelig å bruke (les: ergonomisk) til alt annet enn netflix/film. Hadde den hatt en sprekere skjerm hadde den vært fin til surfing også. Jeg vil tro jeg har ganske gjennomsnittlige mannehender. Markedet trenger et større utvalg av high end mobile i 4,3"-4,7" segmentet.

  6. Gledelige nyheter.Jeg skjønner ikke hvorfor ikke WP8 har tatt mer av enn det det har. Selv har jeg ikke vært så fornøyd med at mobilt OS siden første gang jeg prøvde iPhone. Skulle tro folk ble lei half assed gutteroms appsene i Android, for ikke nevne kompleksiteten for folk som mor og far, samt at ikke flere har gått lei iOS som har vært så og si det samme siden det kom.

     

    Mamma bruker Huawei Ascend P1 (Android 4.0.4) uten problemer og til stor glede.

     

  7. Pssst...Google+...

     

    Skulle akkurat til å nevne det. Prøvde hang-out (video-samtale med mulighet for flere deltakere) på s3-en min med broren min og en kompis her om dagen, og ble overrasket over hvor bra det funket. Kamera fokuserer til en hver tid på den som prater. Morsomt :) Har brukt Google+ til å dele med (ekte) venner og familie i snart et år nå. Kjempefornøyd!

×
×
  • Opprett ny...