Gå til innhold

mattis93

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mattis93

  1.  

     

    Mente å huske forrige runde var siste, hvertfall i bergens området. Fikk selv avslag med 5,5 i snitt kjemi prosess, triste greier.

    Har du fått avslag på intervju eller avslag på læreplass etter intervju?

     

    Avslag til intervju, referansene mine var god søknaden min var god og snittet mitt var bra. De har sagt at de har hatt kaos med systemet dems i år, og antar jeg kan være et offer for det. Personer med langt lavere snitt og dårligere generelt har fått intervju ved en feiltagelse.

     

    Det blir mest sannsynlig ikke et inntak til, det går på om de er misfornøyd med kandidatene sålangt.

     

     

    Sto selv med gode referanser og tidligere erfaring og turer i offshore, og med en del kurs. Så vil jeg si meg enig at det systemet dem bruker var meget rotete av seg å til å være bruker vennelig.

     

    Er du sikker på det er bare 1 inntak? det ser jo ut som bare Industrimekaniker inntaket er ferdig for denne gang, så har du NDT og kranfører enda som ikke er ferdig som jeg forstår.

  2.  

    Angående COPNO, Står fortsatt søknad status secondary review. Og har noen av dere som ble innkaldt vært inne og fått noe nærmere svar?

    Vil tru att når da står secondary review so er du desverre ikkje komt lenger, dei skulle komme med svar før påskeferien til meg og vil tru dei andre og :O

     

     

     

    Conoco tar bare inn til en intervjufase har jeg blitt fortalt, så løpet er nok kjørt der ja.

     

    Dere hadde vell rett på en eller annen måte, Fikk avslag på som industrimekaniker. Vil nok tro jeg får avslag på Kranfører og NDT, Så Gratulerer til den som fikk jobbene og lykke til!

  3. Vil tro det er molex den er kobla mot, men kan prøve koble den mot hovedkortet.

     

    Pumpa går som ei klokke, og har prøvd kjenne varmen den er som den skal hvis pc går driver en del ting men on den står uten noe som helst program oppe blir den litt varm.

  4. Hei.

     

    Jeg har et problem med den nybygde pc min. Det er prossesoren jeg ikke skjønner meg på, ved oppstart og maskinen går uten noe som helst programmer så ligger drifts temp på alt fra 95-100 grader.Har både sjekka bios og brukt forskjellige programmer for å sjekke temp og sett over kjølingen den skal være ok, pluss den er ny. Men det jeg legger merker til når jeg spiller så går tempen ned til vanlig temperatur til 35-40, merker det på vifte støyen går ned når jeg starter et spill, tips til hva som kan være galt?

     

    Selve komponentene som følger:

    -Msi-z87-Gd65 Gaming LGA 1150 Intel z87

    -Intel core i7-4790 quad core 3.6 Ghz

    -Vannkjøling Cool master seidon 120v cpu kjøler

    -skjermkort gainward geforce 660 gtx

    -Ram kingstone hyperx 16Gb

    -kabinett CM storm trooper

     

  5. Det som er problemet at de nekter på hjelpe meg på opplæringskontoret. Jeg ringte han som er ansvarlig for faget mitt der og han sa så lenge du skaffer selv så skal vi hjelpe deg med å overflytte deg til annen bedrift og det er alt og ikke hjelp til å finne annen bedrift. Akkurat nå har vi ingen tillitsvalgt ved bedriften for han sluttet ikke for så lenge siden.

  6. Gsk er sikkerhetkurset for offshore innstallasjon. Men stort sett har jeg prøvd det meste av som å snakke med opplæringskontoret og er ikke mye hjelp å få der om å bytte til annen bedrift, og arbeidsgiveren min gir F stort sett han er ikke en person jeg kommer over ens med.

     

    Og jeg har tatt det opp med adiministrasjonen for bedriften men, der er det like lite hjelp som opplæringskontoret å få, Dessuten trives jeg med den jobben jeg har valgt som lærling jeg har bare havnet på feil bedrift if you know what i mean, blir nok ikke lett å klare 1 år til selv om jeg skal opp til fagprøve om 1 års tid. Derfor vil jeg bare få noen gode tips til andre bedrifter jeg kan søke til ettersom opplæringskontoret ikke vil hjelpe meg, helst offshore hvis det er muligheter ennå.

  7. Hei.

     

    Jeg er sveise lærling og har fullført 1 år og har 1 igjen, men jeg trives ikke på min jobb plass jeg hadde alt for store foventninger når jeg startet men nå ser jeg virkelig hvor dan den bedriften er. Selv om jeg har tatt kontakt med opplæringskontoret for hjelpe meg å finne ny var nytteløst. derfor står jeg på mine egne bein for å finne noe annet

     

    Derfor vil jeg ha tips til andre firmaer jeg kan søke til helst offshore hvis det er muligheter enda, har GSK kurset for offshore.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...