Gå til innhold

Jericho_X

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jericho_X

  1.  

     

    Half-life må være tidenes mest oppskrytte spill-serie. Aldri skjønt hva som var så spesielt med de spillene. Middelmådig.

     

    Middelmådig er din mening, men det er ikke vanskelig å skjønne hva som var spesielt med Half Life 2 når det revolusjonerte hele FPS-sjangeren. Det var en ny standard for grafikk, for bruk av fysikk, en helt ny plattform og en helt ny bruk av interaktiv historiefortelling gjennom blant annet NPCer mer lignende skuespillere enn statiske figurer. Vi tar slike ting forgjeves nå i 2017, så å kalle det oppskrytt i 2003 er bare historieløst.

     

     

    Tittel på artikkelen er forøvrig missledende, da det ikke er noen som påstår at Epistle 3 er canon.

     

     

    Nå spilte jeg det når det kom ut i 2003 og ble ikke imponert i det hele tatt. Noen har vel høyere krav enn andre.

    Half-Life 2 ble utgitt november 2004, så du kan umulig ha spilt det i 2003 ;)

    • Liker 4
  2. går det an å være så fattig at de ikke har råd til 89kr i mnd at de må stjele det?

     

    Hjelper ikke betale 89 kr mnd når tjenesten er nede halvparten av tiden! Er veldig ofte HBO Nordic kneler på kveldstid når mange bruker det, og det skal (nesten) ikke skje! Pluss appen for ps4 suger, og de gidder ikke bry seg med windows 10/xbox app! Annet enn gode serier, så gjør de ikke mye for å få kundemassen til å bruke tjenesten sin!!

    • Liker 8
  3. Jeg var også misfornøyd med Utorrent. Og tenkte jeg skulle prøve noe annet som går under navnet Deluge. Det gjorde vondt verre. Ingen støtte for magnettorrent. Ihvertfall ikke når jeg prøvde det ut. Og en mengde med bugs. F.eks når jeg trykket på en torrent og open containing folder for denne torrenten. Så åpnet den bare mappen nedlastninger som jeg har drøssevis med filer, uten å navigere til den filen jeg ønsket å se. Noe Utorrent gjør. Så tilbake på Utorrent. Liker ikke reklame bannerne. Men i det hele en langt bedre opplevelse enn jeg hadde av Deluge.

     

    Prøv qBittorrent http://www.qbittorrent.org/download.php

  4. Forresten: Har windows 7, oppgraderte til 8.1 med sånn oppgraderingstilbud som microsoft tilbyde, men null kviteringer. Hvordan får eg windows 10 på min pc den dagen det kommer?

    Altså hvordan kan de vite hva operativ system du har, og dermed gi deg det gratis?

     

    Windows har en egen nøkkel (cd-key) som viser at du har ekte windows! Så når WIn 10 blir sluppet så kan oppgradere helt fint! Den bare sjekker at nøkkelen er ekte også fortsetter med oppgraderingen!

×
×
  • Opprett ny...