Gå til innhold

OTLS

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av OTLS

  1. Det er et vanskelig spørsmål. Mennesker som ikke har vært borti problemet selv vil ikke forstå hva det innebærer. At hun reagere slik hun gjør er ikke uvanlig blant alkoholikere.

    Hun må innse problemet selv og må bestemme seg for å slutte selv.

     

     

    Men for deg som er pårørt finnes det mye hjelp å hente fra organisasjoner som AA for eksempel

     

    www.anonymealkoholikere.no

     

    Lykke til!

  2. Det er jo umulig å svare på dette i et forum. Det er i utgangspunktet veldig mye man kan regulere på de mest utrolige og kreative måter. Siden du er voksen, handler det mest om hvor mye tid, smerte og penger du vil bruke. jeg er ikke helt oppdatert på dagens takster.

    Å gå til tannlegen for konsultasjon om regulering blir dyrere enn om du tar det i kombinasjon med vanlig undersøkelse.

     

    Skjønner det er umulig å svare på, men vil bare undersøke litt der jeg kan først. Har bestilt time for konsulentasjon hos kjeveokkupeden, som noen jeg kjenner en gang i tiden kalte dem :p

    Hadde håpet å begrense tiden det tar mest mulig. For meg er det heller ikke noe mål å fjerne alle glippene, men å redusere dem mest mulig på kortest mulig tid. Glipper gjør meg ingenting, store glipper liker jeg ikke alt for godt.. Og jeg er er en mann som i utgangspunktet ikke finnes forfengelig, men kjipt føle å måtte holde igjen munnen hver gang man skal le..

     

    Det finnes en type tannregulering som er nesten unsynlig. Søk på Invisalign ;)

×
×
  • Opprett ny...