Gå til innhold

arnzn

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av arnzn

  1. Vær gang det kommer opp en sak om Windows 8 er det alltid noen som klager. Jeg har brukt Windows 8 siden lansering og det er uten tvil den beste Windows versjonen hittil. Du kan gjøre et par knappe innstillinger og vips er det prikk likt som å bruke Windows 7. Jeg liker personlig den nye start menyen mye mer. Det som imponerer meg mest med Windows 8 er jeg enda ikke har hatt en bluescreen på 8 måneders bruk.

     

    Ehm. Har ikke hatt bluescreen på min Dell latitude siden jeg kjøpte den for snart 3 år siden. Den har blitt brukt mellom 4-8 timer hver dag! Så jeg ville ikke hvert så imponert om den har klart å unngått bluescreen i 8 mnd.

     

    Btw, ingen win8 hater, bare en liten kommentar på win7 og bluescreen.

    • Liker 1
  2. Hvis det er vanskelig å tjene penger, hvorfor selge det da?Tjener de ingenting på bruk? Er ikke økonom så jeg bare spør.

     

    Om de velger å boikotte Apple, så vil de miste mange kunder. Om du går til Tele2 og spør om iPhone og de svarer nei, så vil du mest sannsynlig prøve deg hos et annet selvskap. Er du fornøyd med de du går til da, blir du antageligvis der over en lengre periode. Derav vil Tele2 miste mange, mange kunder ved å boikotte Apple. Det samme gjelder for andre appleprodukter også, når en elektrokjede selger deg en MacBook til 13000 tjener de selv, om de er heldige, 100 kroner på det. De tjener så å si ingenting på det, men de beholder deg som kunde ved at de har produktene du etterspør, og vil kanskje tjene penger på deg ved et senere tidspunkt.

     

    Om Tele2 derimot har har iPhone, til en fin pris. Så vil du være en fornøyd kunde, som kanskje på et senere tidspunkt kjøper en telefon som Tele2 også tjener på å selge. Du vil kanskje anbefale dem videre, osv.

     

     

    • Liker 2
  3. Pen telefon. Slutt å whine over at den ligner andre telefoner. Det er jo funksjonaliteten som er det viktigste. Ja, i form ligner den iPhone5. Men de har ihvertfall brukt plassen under/iver skjermen til noe fornuftig. Baksiden er jo ikke i nærheten av lik.

     

    Uansett, prisen. Den har allerede falt til 5400, og kommer til å ramle under 5000 iløpet av noen uker. Alltid sånn!

  4. Det ser ut som om jeg må kjøpe meg et par Nexus-enheter. Nexus 4 og 7, eventuelt vente på 10.Vet vi når Nexus 10 blir tilgjengelig?Ubuntu ser veldig bra ut på tvers av disse enhetene og bare det at de har brukerkontoer er en virkelig game changer i mine øyne.

     

    Ehm, brukerkontoer kommer også i android 4.2!

     

    Regner med at nexus 10 er tilgjengelig om en måneds tid her til lands!

     

    Men ja, Ubuntu ser veldig spennende ut. Håper noen lager en fungerende versjon for asus tf700, da jeg har en slik en.

    • Liker 1
  5. Det er snakk om dette hovedkortet http://www.komplett....aspx?sku=767837 (Asus Maximus formula V)

    Vet ikke om det er et "lite" eatx kort eller ikke? Prøver uansett og ser om det fungerer, så håper jeg det passer bra, kabelhåndtering klarer jeg meg uten uansett.

     

    Edit:

    Etter litt research så ser jeg at Formula V kortet kun er 1.3 cm dypere enn ATX standaren, regner med det blir greit med plass! Så da håper jeg bare noe av kabelhåndteringa fungerer også! Legger ut bildet av oppsettet iløpet av romjula, så kan dere se hvordan det blir seendes ut!

×
×
  • Opprett ny...