Gå til innhold

Martx2112

Medlemmer
  • Innlegg

    128
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Martx2112

  1. Hei! Beklager om jeg poster dette feil sted.

     

    Har en relativt ny samsung monitor med HDMI og DVI inngang, så jeg koblet opp ps3en på den, uten å tenke meg stort om. Alt starter, men det er noe jeg ikke har tenkt på! LYDEN. Det finnes ikke noe headphones jack på monitoren. Er det en annen måte å koble hodetelefoner på enten monitoren eller Ps3 som vil gjøre at jeg får lyd?

     

    Takker for all hjelp!

     

    Drar på folkehøgskole snart, så hadde vært kjekt å ha lyd når jeg en gang om ikke lenge gamer GTA V en sen kveld med gutta :)

  2. Fikk inntrykk av at Xbox One hadde flere gode titler, faktisk. InFamous: Second Son virket spennende. Men Xbox One hadde Ryse, Dead Rising 3 (!!) og, umh... flere titler.

     

    Regner med at det jevner seg ut etter hvert, dog. Har likevel planlagt å skaffe meg begge.

    Kan ikke si at Ryse så veldig bra ut, altfor mye quicktime events (eller hva det nå enn heter) Press X for å drepe noen. Virket veldig hjernedødt og kjedelig. Men Dead rising så jævlig kult ut.
  3. Ser kult ut, men hadde forventet mye mer enn dette. Da spesielt tenker jeg på zombiene. De har forbedret animasjonene, men de er fortsatt jævlig glitchy, og de løper alt for fort, samtidig som det ser ut som om de kan slå deg 5m unna på magisk vis, ikke spesielt mye forbedret fra modden. Det var de glitchy zombiene som drepte dayz for min del, og ser ut til at det kommer til å være omtrent like merkelig zombier i standalone. Og hvor i alle dager er ragdoll effekten? må si meg litt skuffet...

  4. Ser man det! Eg heiter "christertr" på Steam, visstnok. Hadde satt kjempestor pris på ARMA invite.

    Eg reknar med at inntrykket ved å teste spelet sjølv vil gjere nok til å avgjere om eg kjøper spelet eller ikkje.

    har nå sendt deg en friend request, aksepter den, så kan jeg sende deg koden :)

    EDIT: eller du kan evt sende meg mail adressen din, såå kan jeg sende den der

  5. Er vel ikkje nokon som har Alpha invite vel? Forstod det slik at det var mogleg å invitere folk til den. Eg har aldri prøvd ARMA før, då eg - temmeleg idiotisk riktignok - alltid har trudd at ARMA var "Americas Army" spela.

     

    Har kikka på tonnevis av ARMA3 videoar, å må seie at eg er veldig imponert. Det ser fantastisk ut. Eg har alltid vært konsoll gamer - men kjøpte meg ifjor skikkelig gaming PC - og har lenge leita etter ein skikkelig tactical shooter. Send meg ei melding då vel, dersom du har ein invite, og ynskjer gjere meg veldig glad!

    Har en invite du kan få på steam :) hva heter du ?
  6. Jeg fant ingen "Ordentlig" tråd som omhandlet Oculus Rift, så jeg tenke jeg skulle lage en.

     

    Det er kanskje ikke alle som har fått med seg hva Oculus Rift egentlig er.

    Oculus Rift er kort og godt ett headsett, med to 3D skjermer. En for hvert øye. Jeg er ikke så flink til å forklare, og det kan bli litt kjedelig å lese om jeg skal forklare alt, så jeg anbefaler alle å ta en titt på disse videoene!

     

    http://www.youtube.com/watch?v=KJo12Hz_BVI

     

    http://www.youtube.com/watch?v=uso6vxZ5O4c

     

    Man kan allerede bestille Oculus rift developer kit, og få den i posten allerede i mars - april!

     

    Det er hauevis med Indie developers og store selskaper som venter å få klørene i disse developer kitsene, for å lage nye spill og oppdatere gamle spill slik at de får Oculus Rift support.

     

    Her er noen Rift supported spill og indie projekter:

     

    http://www.youtube.com/watch?v=5H2rL-lBxRs

     

    Og hvem trenger vel å betale 20 000 for å skaffe seg en KING size LED-TV når du enkelt og greit kan laste ned "Virtual Cinema"?

     

    http://www.youtube.com/watch?v=bJpO4tUZ3HE

     

    Playstation 4 og Xbox 720.... er ikke noe jeg egentlig ser frem til, etter at denne ble vist frem!

     

    Hva syntes dere om Oculus Rift?

    Og hvilken andre spill har dere funnet som skal støtte Oculus Rift? :)

    • Liker 2
  7. Takk for tipset om Planetside! Laster ned nå og gleder meg til å spille. Server-based spill? Noen som eventuelt vil spille med andre nordmenn? :)

    np :) Er et fantastisk spill! eneste jeg spiller for tiden. Ja er server based, i samme forstand som de aller fleste MMORPG'S, som WOW og guildwars
×
×
  • Opprett ny...