Gå til innhold

aleks483

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av aleks483

  1. Hei!

     

    Vi har tenkt å lage en "bedrift" hvor vi tar inn produkter som iPhone, og reparer skjermer/bytter ut batteri. Vi står for innkjøp av delene selv, og når arbeidet er gjort, betaler de en pris for jobben og delen.

     

    Det vi lurer på, er om vi må registrere oss som en bedrift, siden vi yter en tjeneste/butikk?

     

  2. Hei!

     

    Jeg vil lære meg å programmere, og målet er å lage apper til ios. Etter en del research, fant jeg ut at xcode er programmet jeg må lære meg. Xcode bruker programmeringssårket Objective C.

     

    Det jeg lurer på, er hvilket programmeringsspråk som ville vært enklest for en absolutt nybegynner innen programmering. Det hadde vært veldig fint om noen kunne tipset meg om noen tutorials også, gjerne på norsk/ men går også bra på engelsk.

  3. Jeg har gått i innkjøp av en Netgear Readynas 104 4-bay nas for bakcup/streaming av film og musikk.

     

    Jeg har noen spørsmål om backup. Det jeg ønsker er at jeg vil ha en mappe på flere pc-er som er direkte koblet opp mot NAS-en, slik at hvis jeg lagrer et dokument i den mappen, vil den automatisk bli lagret på NAS-en.

     

    Dette vil jeg også skal funke på iphone/android telefoner, slik at hver gang jeg kommer hjem, vil alle bilder bli lagret automatisk på NAS-en uten at jeg må overføre de manuelt. Hvis det er noen mulighet for å lagre alle E-poster også, hadde det vært utrolig kjekt.

  4. Skal kjøpe meg en bærbar pc til skole, men også en som kan takle gaming, blant annet D3, Minecraft osv.. Det jeg hadde tenkt var å kjøpe pc med i5 prossesor, og kjøpe til SSD hardisk. Jeg har sett på :

     

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=746853#extra

     

    -og det virker som en solid pc.

     

    Men jeg lurer på om dere har noe innspill i hvilken pc jeg skal kjøpe?

     

    hadde tenkt på en pris mellom 5-7000,-

×
×
  • Opprett ny...