Gå til innhold

Beanie

Medlemmer
  • Innlegg

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Beanie

  1. Nei, si det- hvordan overlever vi jenter?

    Ehh.. når jeg skule laste ned mes.6.0. ga kjærsten min meg siden jeg kunne laste fra! for han var det ingen problem! Jeg er ikke noe spesielt flink med data, men jeg prøver å lære! og det med at vi jenter ville sendt hele dritten til reperasjon, det kan godt være- men ifølge deg ville vel vi ikke klart det engang.. :woot:

    Skjønner ikke vitsen med innlegget ditt.. du understreker noen av punktene mine?

     

    når jeg skule laste ned mes.6.0. ga kjærsten min meg siden jeg kunne laste fra! for han var det ingen problem

    Nettopp! Du kunne jo ha funnet det selv ved å bruke for eksempel microsoft.com eller google...

     

    Jeg er ikke noe spesielt flink med data, men jeg prøver å lære!
    Jaja..

     

    og det med at vi jenter ville sendt hele dritten til reperasjon, det kan godt være- men ifølge deg ville vel vi ikke klart det engang.. :woot:
    Eh... Quoter likegodt meg selv:
    Hadde jeg vært jente, ville jeg sannsyneligvis sendt hele dritten til reparasjon hos en proff

     

    mikka, ehh.. det var en sarkastisk måte å få deg til å forstå at innlegget ditt ikke gir mye mening heller! hvilke syn bygger du på, den ene jenten som ikke fant mes.? helt urealistisk å kommemed en synspunkt der du ikke skjønner hvordan jenter overlever!

  2. Feilen med jenter (de fleste) på data er at de bare bruker ting slik de er ment å brukes. De nekter å lage noe. Ingen som for eksempel kommer over en INI-fil i et gammelt bilspill, ser noen tall, legger sammen to og to og messer den opp slik at man kjører i 564 KMPH og har en bil som veier 2 gram. Bruker dataen som en spill-konsoll, på en måte.

     

    Dette resulterer i at de bare kan å bruke Messenger, IE, MS-Word, grunnleggende ting i windows og kanskje et spill eller to. Stort sett. Hvis noe blir føkket, har de som oftest ikke peiling i lopphavet på hvordan de skal fixe det.

     

    Jeg forteller ei at hun burde laste ned Messenger 6.0. Hun spør hvor hun kan finne det. Jeg sier at hun kan bruke google eller skjekke kanskje hun kan finne noe på microsoft.com/download. Hennes svar: "???".

     

    Skjønner ikke hvordan de overlever, egentlig. Plutselig endag når jeg skal slå på pcen er en av IDE-kablene føkket. Hadde jeg vært jente, ville jeg sannsyneligvis sendt hele dritten til reparasjon hos en proff for ettpar tusen koronas istedenfor å stikke på Elkjeden og kjøpe en ny IDE-kabel til 50 kroner.

     

    :roll:

     

    Nei, si det- hvordan overlever vi jenter?

    Ehh.. når jeg skule laste ned mes.6.0. ga kjærsten min meg siden jeg kunne laste fra! for han var det ingen problem! Jeg er ikke noe spesielt flink med data, men jeg prøver å lære! og det med at vi jenter ville sendt hele dritten til reperasjon, det kan godt være- men ifølge deg ville vel vi ikke klart det engang.. :woot:

  3. Hvis du liker råe biler og ikke haog forr noe problem med å betale store summer i forsikring så kjøp en 1999 Golf GTI.

    Den har 150hk orginalt men kan overklokkes :D til nærmere 200hk for ca 6000.

     

    Golf GTi er veldig dyr forsikring på, og det er heller ikke lurt å køpe første egen bil med mye Hk.. da sparer du heller på å kjøpe en toyota corolla twin cam 87 mod., kommer orginalt i hvit og rød og går greit nok.

  4. Det korrekte utsagnet skulle jo da vært:

    "Så sånt ut ja' date=' uorginale jur er bare bøff. Skal være ekte saker uten noe juks."[/quote']

     

    Nuvel, kjært barn har menge navn.

     

    Sant nok det, men utsagnet ble bedre..!

×
×
  • Opprett ny...