Gå til innhold

fuuma

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fuuma

  1. Impetus Norvegicus rekrutteringspost

    Impetus Norvegicus er en samling norske spillere som nylig har utvidet vårt gaming community til å inbefatte World of Warcraft. Vårt community består av guilder/klaner både i SWTOR, Destiny og League of Legends. Vi står for å ha det moro, samtidig som vi ønsker å utfordre det som er av content. Det er spesielt derfor vi søker etter gode voksne spillere for å øke vår spillerbase til Mythic raiding i Warlords of Draenor.


    Raidplaner for WOD:


    Impetus raider 3 faste dager i uken, med muligheter for å utvide til 4 dersom det er behov for det. Det er satt av tid onsdag, torsdag og søndag, og en alternativ mandag fra 19.00-23.00. Her forventes det at man møter med optimalisert gear, flasks, foodbuffs, og at man er godt forberedt på boss taktikker.


    Vi kan tilby:


    Ett seriøst raiding miljø. Vi tar sikte på progressiv mythic raiding.

    Ett veldig aktivt sosialt miljø, sosiale eventer, være seg både IRL og In-game.

    Aktivt forum


    Vi søker etter:


    Class DPS Healer Tank

    Warrior Åpent N/A Stengt

    Shaman Åpent Åpent N/A

    Death Knight Åpent N/A Stengt

    Paladin Åpent Stengt Stengt

    Monk Åpent Åpent Stengt

    Priest Åpent Stengt N/A

    Druid Åpent Stengt Stengt

    Rogue Stengt N/A N/A

    Warlock Åpent N/A N/A

    Mage Åpent N/A N/A

    Hunter Åpent N/A N/A


    Merk at selv om din klasse står som stengt, så oppfordrer vi alltid gode spillere til å søke, alle seriøse søknader vil bli tatt til etterretning.


    Raidteamet ledes av spillere med erfaring fra tidligere top 150 worldwide guilds. Vi ønsker å skape ett stabilt raidteam, og vi forsøker derfor alltid å skape det meste av hva vi har. Vi tålerer at man er mennesker, men vi forventer høyt oppmøte, og at man lærer av sine feil.


    Hvis dette høres ut som noe for deg, gå til www.impetusguild.com og lever din søknad NÅ!


    Current progress:

    Highmaul Heroic 7/7

    Highmaul Mythic 2/7

    Blackrock Foundry Heroic 9/10

  2. Nyeste patchen ødela mye av gleden min i spillet hvertfall. Snakk om å gjøre alt noobfriendly hele spillet rett ned i dassen for folk som faktisk liker en utfordring. Heldigvis fikk jeg tatt diablo og clearet alt content før nerfen så jeg kan fortsatt ha en liten godfølelse. Hvor er underholdningen i å stå midt i firechains, molten og plague uten å dø ? Gogo få flere til å skaffe seg loot så blizzard kan få inn flere kroner på rmah.

  3. Det er jo ikke sånn at nether tentacle blir helt ubrukelig så du kan fortsatt bruke den. Men angående wd så har jeg en kompis som har både dh og wd i act 4 inferno og han liker hvertfall dh mye bedre. Men nå er det ikke bare dh som sliter med invulnerable minions, jeg har en wizard og det er ikke favoritten min heller for å si det sånn. Uansett så har blizzard sagt at invulnerable minions er for dumt og at de kommer til å gjøre noe med den i fremtiden så vi får vel bare vente å se.

  4. Dette blir en liten rant.

     

    Må lære deg å finne nye inovative måter å spille på da, ikke bare bruke cookiecutter som alle andre..

    Hvem sier det er "cookie cutter"? Jeg personlig så ihvertfall ingen guider noe sted før jeg ganske tidlig i spillet begynte å bruke elmental arrow.

    AtW

    Er ihvertfall det 95% av alla DH spiller med nå ihvertfall., men det finnes måter man kan gjøre minst like mye skade med uten speed og tentakkel baller

     

    Petter, om en DH sier til deg, atm på current patch, at Elemental arrow ikke er bra, så burde du for egen skyld rusle videre.

     

    La meg forklare å utdype.

     

    ok, så av det en DH har idag. så har vi SS, SS er fremdeles den eneste viable survivabilityen vi har. Jo dette fordi svært mange meg selv inkludert har problemet med at vault er bugga, + vault redder deg ikke om et slag allerede er på vei, som bevist flere steder så er det ikke mulig å unngå visse slag.

     

    Greit, så da har vi SS; og kiting, jo kiting funker fett, i act 1, litt i act 2. i act 3 kan du vinke farvell til kiting totalt å aldri mer set det igjen før, cydia, å diablo.

     

    yes vi har SS; tak gud for at de lot SS være ifred denne gangen.

     

    Jo så da er den siste defensen, et bra offense da. Jeg har selv testa med minste res på 981 og høgste res på 1.1k. 60k health roughly. onehita av alt utenom minions etter act 2.

     

    Så jo tilbake til at offense er den eneste veien da igjen. Da gjelder det å plaffre bort ting å gå bakover så langt det lar seg gjøre.

     

    Så her har vi Nether tenacles, 3% healing som er 100% useless, men det er en skill som gjør nok damage til at vi klarer oss. nok damage til at de aller fleste klarer å gjøre ting, kall meg gjerne whiner eller at jeg tar feil nå, men la oss se på et par ting.

     

    Du har Ligtning bolts ss crits stunner, gjør veldig liten damage. denne skillen vil gi deg et fint inblikk i hvor ubrukelig tentacles blir. du har ikke bruk for healinga, du får en minimal aoe radius, å så har du samme damage. (Ikke ball lightning, men lightning bolts)

     

    Frost arrow er i og for seg ganske OK, her er problemet dog at invurnable adds blir umulige, for dere som tenker "ja men alle andre klasser har jo alltid hatt dette problemet" nei de har ikke det. La meg utdype, en elite pack med invurnable minions har en forskjellig AI oppførsel, addsa vil være ekstremt klengende her, uansett om det er ranged eller ikke, aggro range er mye høyre, championen selv er veldig tilbakeholden, og minimal aggro range, du kan stå å skyte dem uten at de bryr seg med mindre du går å gir dem en klem. altså både WD og wiz har skills til å klare dette 100% fint, tilogmed det som folk griner er "op" å de gjøre dette med mild sagt crap gear. monks å barbarians har det tøffere, de må klemme på mobsa, kosestund. men de kan da være nær nok å tåler denne abusen.

     

    screaming skull, er samme ubrukelige greia. Ball Ligthning har mega aoe, men miniscule damage i forhold.

     

    Chakrams er vel den mest ubrukelige greia i hele spillet vil jeg påstå, følger en path, og selv om man tar i beregning pathen, så er det liten damage i forhold, å om mobs ikke står stillt er denne helt udugelig.

     

    Rapid fire. jess, der går jeg ikke inpå engang, relativt selvforklarende.

     

    impale, går, men er ikke i nærheten.

     

    Hele archery listen, med mindre du har 150k dps så kan du egentlig bare se bort fra dette.

     

    Det som irriterer meg aller mest, er det at blizzard blindt bare nerfer noe (unksyld språkbruken) til helvete. Gang på gang på gang, driter en lang kabel i hva og hvordan, et helt inkompatibelt QA team, å hvem får støyten for at de driter langt i hva de gjør? de som spiller klassen som blir helt ruinert, hvem er de som får det meste av nerfs til å skje? folk som spiller klasser som har litt større problem, misunelse, å skrike høyest.

     

    "Finne andre måter" er jo greit. men når DH ikke får bonus at all, så si, på dodge av dexterity, alt vi har som den beste defensen er en solid offense. for ikke å nevne at det med at folker kiter etter act 2 i inferno er noe seriøst vrøvl.

     

    at noen klarer nuke ned 4-6 millioner health elite packs mens de samtidig løper fra den packen er det største sprøytet jeg hører selv. er tross alt i act 4 inferno selv. add meg gjerne i friendslist for å se achievements. å selv om en har masse movement speed + Tactical advantage så funker ikke dette som folk vil ha det til. enten å nuker folk ting, løper uten å gjøre en drit halve mapet for å så nuke resten å kalle det kiting vet ikke jeg.

     

    Usj nei får slutte å grine å argre meg, kommer nok til å bare rolle Witch doctor :p makan til OP klasse som ingen bryr seg om i et spill har ikke jeg kommet over på lenge lol, men tross alt, drepe bosser på få sekunder i inferno er noe bare WD's kan ;)

     

    Har du vurdert å prøve evasive fire med cover fire runen ? Den er veldig bra til å gjøre opp for aoe skaden som dh mangler. Veldig undervurdert skill som de fleste overser. Rangen på den er mye lengre enn animasjon virker og en av de skillsa jeg tror flere vil få opp øynene for etter denne patchen. Og det med at act 3 er så godt som umulig med dh er bare tull. WD er den klassen som er minst op i spillet så jeg skjønner ikke helt hvor du vil med den ? DH kan ta inferno diablo på 30 sek, hvis meg en wd som gjør det samme ?

  5. Ville ikke kjøpt noen våpen med ias på før patchen er ute. Våpen som faller 100 dps kan fort bli mye billigere. Våpen med life on hit kommer nok til å være verdt mye uansett men er ikke verdt risikoen. Jeg betalte 20 mill for en 1h øks med 930 dps 100+ str 100+ vit og 947 loh. Har også et 800 dps sverd med 100 vit og 947 loh som jeg prøver å selge.

  6. Jeg har både monk og barbar og jeg mener at barbaren er mye bedre forsvarsmessig. Monken må du kite mer med og vente på cooldowns, jeg syntes monken er ganske kjedelig å spille. Jeg mener monken har en skill som er helt åpen for hva du velger, men det er ingen skills som er virkelig bra å putte der. Fordelen med monk er at det er veldig lett å få mye resistance, men barbaren vil få mer armor lettere og tåler derfor mye mer når du først får resistance. Etter min erfaring med begge klassene så liker jeg barbar bedre og det er fullt mulig å klare spillet med dps barbar. Har ikke testet diablo med dps gear men jeg klarte hvertfall siegebreaker run med 2hander.

  7. http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WSVkiP!Zeb!acccaZ

     

    Jeg bruker denne builden når jeg farmer siegebreaker eller spider kjærringa + azmodan. Med denne skillbuilden så kjører jeg siegebreaker med 60k hp,10-11k armor,1k all res,43% block og 37k dps. Når jeg kjører spider + azmodan så bruker jeg helm of command og noen ganger tough as nails så da ligger jeg på rundt 56k hp,11k armor,1k+ all res,51% block og 27-32k dps.

×
×
  • Opprett ny...