Gå til innhold

mrmrme

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mrmrme

  1. Jeg har hatt innbrudd å sliter med å finne ut verdien av høyttalerne jeg mistet. RCF Omega 840. Disse er produsert i Italia og uten å få noen eksakt sum har jeg fått høre at disse er ettertraktet da RCF har flyttet produksjonen til Kina. 

    Noen som har en anelse hva verdien på disse er, de var i god stand og lite brukt

    Høytaler 2.jpg

    Høytalere.jpg

  2. Er vell noe som kom i år etter som jeg forsto. Problemet ligger litt i at vi ikke har fått innføring i det HELT basic, mange inkludert meg virker å kunne hello world og stagnert der

    Har ikke noe problem å dedikere tid til dette. Men hvordan skal jeg angripe det ? noen som har tips til bøker som er bra for beginners evt video kurs ?

  3. Har løst oppgave 1 og 2. Sitter på oppgave 3 nå selv

    (a) Write a function randintlist(a, b, n) that takes three integers as input, a > b, n > 1, and returns a list of n "random" integers xi such that a < xi < b for i = 1,..., n.

     

    def f (a, b, n) :

    if a&--#60;b or a==b:

    return ??

    if n &--#62; 1 or n ==1:

    return ??

     

    Er jeg helt på jordet?

  4. Tror nok jeg går samme kurset som deg OP..

    dette er første oppgaven vi har fått med en lab og 3 forelesninger, vanskelighetsgraden er høy for første innlevering syns jeg og mange andre. Men et tips er at du youtuber "python cource MIT" så går de igjennom basic ganske bra.

  5. Jeg vet ikke hva som er normal lønn i dette yrket, men tror ikke du kan kreve veldig mye mer i lønn. Om du har 160 kr i timen som fersk stilasarbeider har du mer i timen enn f.eks butikkansatte, renholdere, vektere osv. (typiske ufaglærte yrker).

     

    Er klar over dette, men jobben er veldig fysisk krevende, jeg har jobbet i 3 år som sjåfør så er ikke ny i arbeidslivet, der lå jeg på 170 kroner timen + tilegg og fri overtid. så blir vell kanskje litt paff om en jobb som er såpass krevende blir såpass underbetalt!

  6. Hei! jobbet litt som stilasmontør, jeg ble tilbudt videre jobb nå, 160 kroner timen, jobben er fysisk tung, teamet vårt på 4 jobber også intenst uten pauser opptil flere timer. Har ikke no problemer med dette i og med jeg liker og jobbe effektivt.

     

    Trives godt med dette inntil videre skal bare gjøre dette i en måned til. Men lønnen er altfor lav etter min mening, han ene snakker heller ikke engelsk og er derfor avhengig av og ha norsk arbeidskraft.

     

    Hvilket lønnsnivå ligger dette yrket på (eller f.eks annen ufaglært håndverkere) ?

×
×
  • Opprett ny...