Gå til innhold

fluffyninja

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fluffyninja

  1. Jeg har bevisst valgt grafikkort fra AMD for å støtte dem, og blir nok å vente til neste toppkort fra AMD før jeg oppgraderer fra HD 7970. Har de fortsatt ikke et toppkort som er bedre enn Nvidias toppkort eller har tilnærmet lik ytelse men billigere, blir det svært vanskelig å velge AMD.

     

    De har da ikke hatt noe i nærheten av samme bang for buck siste årene i det hele tatt (i benchmarks når de ca samme ytelse i samme pris, men nvidia kortene kjører svært mye kjøligere og kan derfor overklokkes hvis man trenger mer ytelse)

  2. hei, skal kjøpe nye hodetelefoner i forbindelse med skolestart og ser etter forslag. trådløs er en forddel og jeg foretrekker over ear. viktig med både god diskant og god bass, og helst ikke veldig overdrevet bass (hosT host beats host). Jeg eier også beyerdynamic dt770 pro og er veldig fornøyd med de, men kabelen er litt for lang og hodetelefonene er også litt store til å ta med seg på skolen.

     

    budsjett optill 1500 (lavere prisklasser er også velkommen)

     

    takk på forhånd :)

  3.  

     

     

     

     

     

    Han startet i det små og bygde seg oppover til og bli den største i det han gjør. 60 mill. er jævla mye for noen som lager YT videoer, men sånn er det og være "kjendis". Jeg skjønner at folk klør seg i hodet over det, men sånn er det bare og det gir deg ingen grunn til og være drittsekk.

     

    Hvem er det som er drittsekk?

     

    AtW

     

    Du... neida, hvem ellers kan jeg muligens snakke om en de som klager og syter over at han tjener 60 mill. i året. For det første er det ikke dems "business" hva andre tjener, for det andre, om de hadde tjent så mye hadde de nok ikke klaget...

     

     

    Så man er en drittsekk om man mener å tjene 60 mill er for mye og faktisk sier det? Det er den oppførselen du mener folk skal slutte med? Si hva de mener om skeiv inntektsfordeling? Jeg er i liten grad enig. Og jo, inntektsfordeling er alle "business"

     

    AtW

    grunnen til at han tjeneer så mye er jo fordi det er så mange som ser på han, som han sa i videoen hadde han 9 milliarder views. hvor mange folk tror du ikke har fått glede av videoene hans? syns han fortjener de pengene, selv om jeg ikke liker stilen på videoene så godt selv.

    • Liker 1
  4. Sikker på at det har sammenheng med at forsterker har stått på en stund? Kan det ha noe å si hvilken tid på dagen det er?

    Hvis mulig, prøv forsterkeren på et annet sted (en annen adresse).

    Slik støy kan komme av lokale forhold på strømnettet (DC offset). 

    ja sikker på at det har sammenheng med hvor lenge den har stått på, lot den stå på i 3 dager, og lyden blir høyere og høyere. kunne lett høre den fra rommet ved siden av.

     

    edit: det er også slik at når jeg slår den av og på slutter den å lage lyd i ca en time.

  5. Er det noen som spiller aoa hd multiiplayer? Husker hadde det veldig morro da jeg spilte aoa og empire earth sammen med kompiser onine...for maaange år siden. Husker en av kompiser var lite opptatt av å gå opp i epoker, ble morro da han plutselig angrep med en horde bestående av hester,sverd,pil og buer, mens vi hadde tankser fly osv.:)

     

    empire earth var mitt favorItt rts sammen med command and conquer generals spiller fortsatt begge med kompiser jevnlig, men er blitt litt mer starcraft 2 i den siste tiden.

  6. Hei jeg har en onkyo tx-nr636 forsterker som er koblet til grafikkortet på pcen med hdmi. jeg finner den i windows uten problemer, som skjerm og som lydenhet. denne forsterkeren har jo også mulighet for å få menyene på tven. jeg lurte på om det er noen som vet om det er mulighet for det når forsterkeren er koblet i pcen og ikke direkte i tv.

    takk på forhånd for tilbakemeldinger. :)

×
×
  • Opprett ny...