Gå til innhold

Frank Hansen

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Frank Hansen

  1. Hei!

     

    Har du eller noen du kjenner kjøpt seg den nye Apple Watch? Vi inviterer nå de første kjøperne av Apple Watch i Trondheim til å delta i en undersøkelse om hvorfor man skaffer seg Apple Watch og hvordan man tar ”klokka” i bruk.

     

    Arbeidet er en del av en større serie forskning av ”personlige” teknologier professor ledet av Aksel Tjora, blant annet i samarbeid med forskere ved University of Oxford. Vi har som mål å rekruttere 20 deltakere over 18 år. Disse vil delta i trekningen av to Midtby-gavekort på 1000,-. Gavekortene deles ut etter endt intervju.

     

    For mer informasjon, ta kontakt her eller med Lisbeth Elvira Levang på [email protected]

    awatch.invitasjon2.pdf

  2. Hei!

     

    Skal kjøpe ny pc og har kommet fram til å gå for en av disse alternativene. Jeg tenker å til å begynne med ha 8gb ram, 120ssd +750gb til lagring, radeon 7970 og eventuelt om det blir alienware oppgradere skjermen.

    Jeg har begrenset med kunnskap om å skru pc'r men jeg tenker også om det blir alienware å kjøpe en SSD utenom å sette den inn selv.(Det er fult mulig og ha 2 hardisker i x17??). Isåfall er dette enkelt, og om det i framtiden skulle bli aktuelt, er det enkelt og bytte deler etc på alienware maskinen? Virker i det minste som clevoen er ganske grei og oppgradere.

     

    Jeg har regnet ut prisen på begge to og det blir rundt 16-17k. Pågrunn av min 15% studentrabatt hos dell kan det virke som om alienwaren faktisk vil bli litt billigere, til tross for en noe svakere prosessor. ( 3610QM istedenfor 3720QM , har dette noen betydning for spilling, bilderedigering og musikk produksjon?)

     

    På meg virker det som disse to pc'ene er temmelig like ytelsesmessig, men at da alienware har et litt dristigere utsende. Når det kommer til kjøling og støy fra maskinene, er det noen av disse to som kommer bedre ut en den andre? byggekvalitet etc?

  3. Hei! Har endelig kommet fram til at jeg tenker å kjøpe en multicom p170e.

     

    - INTEL 3rd Generation Intel® Core™ i7-3720QM Processor

    - 8GB DDR3 SO-DIMM 1333MHz (2x4GB)

    - INTEL SSD 520 120GB

    - 500GB SATA 7200RPM

    - Ikke valgt

    - AMD Radeon HD 7970M 2GB GDDR5 minne

    - Vi legger på et lag Arctic Silver 5 kjølepasta for optimalisert kjøling

    - Windows 7 Home Premium

    - Endre til BluRay (ikke valgt)

    - Pixel-garanti (ikke valgt)

    - Endring av operativsystem (ikke valgt)

    - Office (ikke valgt)

    Totalt 16 626,-

     

    Har satt opp disse specca, men lurer på om det er noe som burde vært anderledes? Vil pc'n bli betydelig bedre om jeg f. eks øker ramen?

     

    Jeg har også tenkt påom asus g75 med en ekstra ssd disk vil være et greit alternativ. Pc'n blir sånn sirka 3500kroner billigere enn p170e, men vil dere si at multicomen er verdt de ekstra 1000lappene?

  4. Hei! Har nå de siste dagene sett litt på bærbare pc'er og tenker og innvestere i en av disse kraftpakkene. Pc'n skal primært brukes til Gaming, musikkinnspilling/produksjon og redigering av bilde/film.

     

    Tenker uavhengig av hvilken jeg kjøper å sette inn SSD disk og ekstra ram. På Multicomen tenker jeg å sette inn AMD7970M kortet.

     

    Uansett, hvilke av disse to pc'ene vil dere si er det beste kjøpet?

  5. Hei!

     

    Har nå etter lengere tid kommet fram til at det er på tide med en ny pc etter at den gamle tok kvelden. Har i noen dager lest litt rundt på nettet, men må innse at jeg kanskje ikke har like mye peiling på pc som jeg selv skulle ønske.

     

    Uansett, jeg tenker å innvestere i en laptop som skal vare noen år. Pc'n skal primært brukes til å kjøre musikkproduksjonsprogrammer som cubase (fullversionen), guitarrig, kore etc, men kan også tenkes at den skal brukes til noe spilling og generelt visning av video, bilderedigering osv. Kort sagt trenger jeg en kraftig allaround pc som vil kunne takle disse oppgavene.

    Jeg har den siste tiden, og spesielt etter apples lansering av sine nye og oppgraderte macer vurdert en macbook pro 15" da disse skal funke veldig bra til spesielt innspilling og arbeid med lyd. Men igjen er jeg ikke helt fornøyd med apples "compaq syndrom" med at man ikke kan gjøre en drit selv med hardwaren, oppgradere noe som helst selv, eller generelt friheten til å kunne bytte ut deler framfor å kjøpe en komplett ny maskin. Det med at man fatisk betaler x antall tusen for at det er et lysende eple på pc'n er også noe som ikke frister stort.

    Jeg har derfor tenkt at iogmed at jeg ikke er en ihugga studionerd, men heller en som driver med musikk på hobbybasis finnes det helt sikkert pc'er på markedet som kan funke bra for en billigere penge enn macbook pro.

     

    Spørsmålet blir da om dere har noen forslag og komme med som kan oppfylle mine kvalifikasjoner musikkprodoksjon, litt gaming osv. Iogmed at denne pc'n er noe som jeg ønsker skal vare en stund tenker jeg å legge litt penger i den. Ser for meg at 10-15k(prisen kan økes litt) er en sum jeg er villig til å betale for en god laptop.

     

    For dere Mac-fans out there er jeg også åpen for tips om å kjøpe mac til tross for at de kan være noe overpriset, men ønsker da og høre hvilken utgave og spesifikasjoner på maskinen som burde duge for min del.

     

    Takker på forhånd for svar!

×
×
  • Opprett ny...