Gå til innhold

Joagutten

Medlemmer
  • Innlegg

    71
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Joagutten

  1. Det er nå kommet ut en ny SW til SE W800i som løser problemet med Disc2Phone. Også Blåtann funksjonen er fikset på. Oppdateringen er foreløpig ikke tilgjengelig på nettet, men den må leveres inn på et service-verksted.

    Den nye oppdateringen heter R 1AA008 :thumbup:

  2. Lurte på om noen hadde link til Field Test Net Monitor. Har nylig kjøpt Nokia N70, og problemet ligger jo der det ikke er dekning på 3g nettet. Da tar det litt tid for den finner GSM nettet, og ved hjelp av Field Test Net Monitor har jeg hørt at man kan styre manuelt hvilket nett man ønsker.

  3. Så telefonen selv i dag. For å si det rett ut var dette ikke noe imponerende greier. Bakdekselet var et stort plastdeksel, virket veldig simpelt. Skjermen var mye blassere enn W800i og K750. Responsen tok opp til 1/2 sekund lenger enn K750. Her synes jeg faktisk at W800i gikk fortere enn K750. Telefonen støtter ikke edge, og er enig at tastene sitter for dypt, samt av de er veldig små. Dette gjør telefonen uegnet til sms skriving. Og at det ikke er muligheter for minnekort er en skam. Er jo også merkelig at ikke K600 har den nye bunnpluggen slik W800i og K750 har. Det eneste positive var at den lå godt i håndet, og prismessig er det ikke noe å klage på. Om det blir en storslager er jo et spørsmål, kan bare nevne at de forretningene som har fått den inn i Stavanger har ikke hatt noe kjempesalg akkurat.

  4. Det er flere poster anngående SE P910 etterfølger på forumet.

    Se link:

    http://forum.amobil.no/index.php?showtopic=456495

     

    Følg med arehei :p

    Denne telefonen er jo ikke P1000 som du linker til her.

    Dette er P950,som også itavisen nå har fått snusen på

     

    http://www.itavisen.no/showArticle.php?articleId=1306903

    Er jo snakk om etterfølgeren til P910 eller hva???? Hva den blir hetende er jo enda usikker. Ikke sant......

  5. Til info. Pratet med Telenor og SE, og der er jo tydeligvis at det er GPRS problemer med telefonen. Et tips spm de kom med var at man fikk et nytt sim-kort til telefonen. Vedkommende som jobbet på SE hadde for flere kunder som fikk tilsendt Wap-oppsettet fra Telenor på den nye softwaren, og det fungerte helt topp. Det er jo den samme softwaren som ligger i telefonen, enten om man har Netcom,Tele2 eller Telenor. Og når man bruker Wap eller MMS så brukes dette i GPRS-nettet. Og da er det ikke noe galt med programvaren i telefonen, men nettet til operatøren. Så hvis man har et litt gammelt sim-kort så er det jo et hint om man får byttet dette.

    Til info, jeg prøvde med min datters sim-kort som var et eldre kort enn det jeg har. Og da søkte den etter nettet hele tiden, fikk ikke opp Telenor-logoen i det hele tatt. Så prøv folken, jeg skal nå ut å få et nytt sim-kort. Gir beskjed hvis hvordan det går.

  6. Lurte på den siste oppdateringen er det jo flere som har problemer med Wap og MMS oppsett da på Telenor. Lurte på om et var noen brukere her som det funker på med de forskjellige oppsettene da på Telenor. Fint om folk ga en tilbakemelding på dette, jeg har litt kontakt med SE servicesenter og de jobber med problemet. Hvis det funker hos noen, og for andre funker det ikke på. Da må man jo stille spørsmål om det er den enkelte sin PC som det kan være noen problemer med oppdateringen.

  7. En sammenfatning av installasjonen blir altså slik:

     

    Forberedelse

     

    1. Last ned USB Flash drivere (to filer) herfra Eller som zip-fil (må pakkes opp etterpå) herfra

    2. Avinstaller PC suite og alt annet som har med SE's programvare å gjøre og reinstaller det herfra.

     

    Gjennomføring

     

    1. Start oppdateringen fra denne SE siden neste

    2. Velg "Automatisk bekreftelsesmodus" neste

    3. Kontroller at alle kravene er oppfylt og huk av i boksene neste

    4. Lukk alle unødige programmer, IE vinduer og antivirusprogrammer neste

    5. Velg at du aksepterer lisensavtalen jeg godtar

    6. Koble til telefonen via den medfølgende USB kabelen til en ledig USB-port neste

    7. Javaprogrammet starter nå opp og ber deg se til at telefonen er tilkoblet neste

    8. Javaprogrammet spør deg om telefonen er slått på og koblet til. Når ja, trykk ja

    9. Er batterinivået i telefonen for lavt sier den ifr nå, hvis ikke, fortsetter den

    10. Programmet sier ifra at den er klar for oppdatering og at dete vil ta mindre enn 20 minutter oppdater

    11. En beskjed kommer opp om at telefonen skal kobles fra, slåes av og at man må vente 20 sek. Etter dette holder man c-knappen inne, mens man kobler den til USB-kabelen igjen. En rute kommer opp og informerer om at ny enhet er funnet (om det er første gang du flasher). Den spør etter flash-driverne. Disse lastet du ned under steg 1 av forberedelsene. Angi hvor disse ligger og enheten installeres fullstendig. Telefonen må kobles fra igjen, slåes av og c må holdes inne. Deretter startet den oppdateringen. Tok ca 1 min hos meg. FERDIG! Slå på telefonen igjen og bruk som normalt. innstillingene vil være som de var før og all informasjon er fremdeles lagret.

     

    Feilmuligheter:

     

    Om man tidligere har trykket avbryt under punkt 11 (der den spør om flashdrivere) kan det være nødvendig å bytte USB-port eller restarte maskinen.

     

     

    PS! Laget en egen tråd for denne guiden her:

    Guide for FW update på K750i

     

    Si ifra i den tråden om det er noe med den som ikke stemmer med beskrivelsen.

    For de som har Wap problemer, kan det være mulig at problemet løser seg hvis man velger total gjennoppretting fra SE oppdateringsmenyen. Slik at telefonen blir totalt slettet, og ny programvare blir lagt inn igjen.

    Er jo litt rart at det virker hos noen, og for andre virker det ikke.

  8. covah

     

    Det er nøyaktig det jeg har gjort. Lastet ned innstillingen fra telenormobil.no. Til og med lastet innstillingen fra SE sin sider... Netcom oppsett fungerer, men ikke Telenors sin.

    Hei igjen. Tok selv kontakt med Sony Ericsson Callsenter i dag. En bergenserdame med navn Lena kjente til problemet på Wap oppsett til Telenor.

    Flere hadde ringt inn i løpet av dagen, og problemet er under etterforskning hos Sony Ericsson. Selve feilen vil bli fikset i løpet av neste uke, hvis de som har problemer med wapoppsettet tar selv kontakt vil da bli oppringt når problemet er løst. Netcom sitt oppsett fungerer, men ikke telenor. Så sånn er det.

  9. Wapen funka ikke. Det er flere bugs enda.

    Er ingen bugs i programvaren knyttet til wap, nei.

     

    Da er det enten en fysisk feil i telefonen eller du som gjør noe feil.

    Telefonen funka fint før den siste oppdateringen. Jeg ringte selv til Sonyericsson, og de sendt med fullt oppsett. Fikk også sendt oppsett av telenor. Jeg har hatt flere SE telefoner gjennom tidenes løp, så jeg kjenner godt til programvaren. Selve oppdateringen gikk kjempefint, ingen som helt problemer. Kan jo og si at i løpet av den tiden jeg var i butikken dvs. Nordialog kom det inn 2 personer med SE 750i. Samtilig av disse hadde også oppdatert sin telefon,men her hadde telefonen låst seg totalt. Så ett eller annet er det med telefonen. :thumbdown:

  10. Kjøpte selv nylig K750i,måtte bytte inn selve telefonen etter 1 dag. Da var det radioen som ikke funka. Var bare støy i den og RDS fungerte ikke i det hele tatt.

    Ellers fikk jeg og høre at kamerafunksjonen på et par av telefonene som var kommet inn til Nordialog fungerte heller ikke.

    Så et parti på 10 telefoner måtte 3 returneres.

    Sier ikke mer. :no::no::no:

  11. Har selv D500, bare til info: Lastet inn via blåtann et litt for stor bilde fra min PC, resultatet at telefonen slo seg av da jeg skulle inn på Mine Nedlastbare bilder.

    Telefonen er nå på vei inn til service, hvor det også tas en sw oppdateringer. Pr. dags dato går det ikke ann å få kjøpt telefon med den nye SW hvor man får feilmeldingen "Begrenset tilgjengelighet". Hvis man går inn på Nettverk, og tar vekk TREBAND, da kommer ikke feilmeldingen så mye.

  12. Saken er nemlig den, jeg var nede hos Nordialog i Stavanger for å oppgradere min P910, der hadde reperatøren en Z1010. Innkjøperen sa til meg og et par selgere at Z1010 ikke ville kommer til Norge, mens V800 vil komme. Og ifølge han var dette bekreftet hos Dangaard. Jeg har stor tillit til denne infoen, kjenner flere av de som jobber der. Så at V800 kommer så gjør den det... Så da er det bare til å vente å se. :thumbup:

  13. Ringte Telenor Mobil kl. 18.00 i dag, og de hadde ingen som helts grunn til å holde tilbake Nokia 6630 for den fungerer allerede på Telenor sitt nett.

    Dette er også bekreftet av Nordialog, og telefonen vil komme i salg i løpet av morgendagen eller onsdagen avhengig hvor man bor. Så nå må det sluttes å spekuleres mer, telefonen er for salg i denne uka. :thumbup::thumbup:

×
×
  • Opprett ny...