Gå til innhold

Haugsti

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Haugsti

  1. Du kan jo alltids ta en klassisk romantisk approach med å lage/kjøpe henne et "get better"-kort, eller noe av den sorten. Om dere er godt kjente allerede, bør det ikke være noe problem å spørre henne om hun har lyst å komme på besøk/få besøk og se en film eller finne på noe.

     

    Det høres så enkelt ut, men når det kommer til det så stopper nervene meg. Jeg er vel litt redd for å få feil respons. Men, hvis jeg aldri skyter så scorer jeg heller aldri :hm:

  2. Hei hei :) Jeg vet ikke om dette er riktig forum, men det får være det samme.

     

    Jeg har en venn som jeg er blitt veldig glad i, men hun har fått kyssesyken (Mononukleose) nå nylig som gjør at hun blir veldig fort sliten og trøtt, og hun får ikke lov til å være aktiv for det kan være skadelig for henne. Denne sykdommen varer noen måneder, og hun må da tilbringe mesteparten av tiden hjemme. Vi er ferdig med siste året (vg3) nå om en ukes tid og jeg hadde håpet å tilbringe tid med henne i sommer (bade, kino, ute å spise etc...) men dette går da ikke pga sykdommen.

     

    Så til spørsmålet: Er det noen som har noen tips til hva jeg kan gjøre for noe for å vise henne at jeg er glad i henne? Jeg hadde nemlig håpet på at vi to kan bli noe mer enn venner en gang, men nå blir det vanskelig å gjøre noe med det i tiden som kommer. Noen fine gaver som hadde vært passende? Hva som helst. Trenger et påfunn så vi kan tilbringe tid sammen :p

×
×
  • Opprett ny...