Gå til innhold

Braindawg

Medlemmer
  • Innlegg

    762
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Braindawg

  1. Tips til å få lett ammo?

     

    Er level 10 ellerno og har spilt et par tre timer nå, digger spillet, men sliter med ammo, har bare 13-1400 bottlecaps etter å ha kjøpt ammo for endel :p

     

    Solgt det meste som kan selges, har dog funnet fatman, missile launcher, verdt å ta vare på i så lav lvl? Noe sted å legge våpene? Tom for skudd på minigun også, så masse unødvendig vekt :p

    Slet en del med ammo selv i lavere lvl, beste tipset jeg har er å ta med våpen som bruker forskjellige typer ammo. de mest vanlige typene ammo å finne tidlig i spillet er vel til pipe pistol, shotgun, 10mm og hunting rifle når du møter de første super mutantene.

     

    startet også en ny character der jeg har nådd lvl 15 uten å bruke ei kule, mele+sneak+blitz er OP som faen. eneste våpen jeg har brukt så langt er batong (i starten) så fikke jeg switchblade etterfulgt av combat knife.

  2. Companion sneak spoiler?

     

     

    De fleste companions er drittsekker når du sniker, Strong bryr seg ikke om at du sniker engang og ender med å løpe rett inn, Piper glemmer noen ganger å være stille "THIS PLACE IS SO SILENT, CAN WE LEA... oops... sorry..." og selvfølgelig dogmeat som hver gang du begynner å snike må gi fra seg et høylytt bjeff. virker også som om alle disse lydene tiltrekker seg fiender

     

  3. Var ei som kom løpende fra kassa og insisterte på at jeg skulle tømme lommene mine en gang, når jeg spurte hvorfor så svarte hun at hun var sikker på at jeg hadde stjålet noe. ho blei litt flau når jeg vrengte lommene og bare hadde pengebok, nøkler og telefon.

     

    kan si jeg er litt glad at hun kom rett bort istedenfor å snoke rundt å stirre på meg, men hun håndterte vel ikke situasjonen prefekt. Ho var litt for sikker på at jeg hadde stjålet noe.

  4. så lå det et greit lag med snø på veien igjen og folk virker like overrasket i år også. det at folk med 4WD og fancy biler klarer å kjøre seg fast i bakker jeg kommer meg opp uten problem i min 98 avensis med slitne piggdekk er det eneste som fortsatt overrasker meg.

     

    Om de ikke kommer seg frem på de dyre piggfrie vinterdekka sine så kan de kjøpe seg ett sett piggdekk å prøve på nytt.

    • Liker 2
  5. For de som ikke vet det:

    Hvis man ikke scrapper manuelt, så vil man miste masse scrap når man bygger ting. Trenger du lim og har duct tape i workbench, så vil den ta lim og kaste cloth.

    Har de ikke fikset dette? mener noen testa og fant ut at delene som blir til overs ender i workbench inventory

     

    *snip*

    Testa du å ta av deg all rustning for å løpe fortere?

     

    Du kan også teste armor piercing på rad scorpions, V.A.T.S på stingeren på halen.

    Gjør du lite skade da LØØP :)

    Har ikke armor piercing, endte med å stå oppå ei søppelkasse å tømme alle kulene mine i den. men etter den muterte så ble den jevelig solid. 

  6. Fikk endelig permanent løst "Whitescreen" problemet, og om noen andre opplever dette så skal det være nok å skru av "Wetness" i video settings.

     

    Ellers så lurer jeg på om det er normalt at Trashcan Carla flytter inn i Sanctuary? hun kom innom en tur når jeg nettopp hadde startet, så skjedde dette:

    2HhmFo8.jpg

    og hun er fremdeles i sanctuary.

     

     

     

    Også har jeg en liten historie om Legendary skapninger og hvor skumle de kan være (legger i spoiler for å spare plass):

     

    Jeg hadde nettopp kommet til Diamond city og fått tak i litt kuler (hadde litt problem med lite kuler en stund), så finner jeg ut at jeg skal ta en tur rundt å sjekke ut nærområdet.

     

    Alt går fint en periode der jeg finner enkle camps med raiders og generelt litt lettere fiender som gir ammo. Begynner også å få litt rutine på hvordan jeg rensker disse campene, begynner med sneak og tar ut det jeg kan før jeg sender inn dogmeat og går amok med hagle.

     

    Jeg setter meg utenfor en camp som snart skal vise seg å bli noe utenom det vanlige. Jeg sitter der og gjør meg klar til å gå inn, velge riktige granater, sjekke hvilken våpen jeg har ammo til og fylle opp helsa etter forrige camp. samme øyeblikk som helsa når topp og jeg skal til å gå inn hører jeg en ukjent lyd bak meg og halve helsa forsvinner, der står det en legendary skorpion.

     

    Udyret hadde fått smaken på menneskekjøtt og den var sulten, dogmeat blir redningen som klarer å tiltrekke seg oppmerksomheten til beistet mens jeg må ta en stimpack å bare løpe. når jeg har kommet meg unna å fått litt oversikt begynner jeg å skyte, jeg får den ned på halv helse før den muterer og får tilbake alt. Jeg klarer å skade den litt til før jeg går tom for 10mm ammo, og mens jeg klurer frem ett nytt våpen for å fortsette å skyte så graver skorpionen seg ned. Kjenner araknofobien virkelig har kicket inn og at den nå dekker alt med 8 bein mens jeg ser meg rundt for å finne ut hvor denne skapningen ble av.

     

    Litt lengre bort i gata ser jeg det jeg tror er redningen, en tilfeldig robot fra diamond city. Jeg løper bort til den og håper den kan hjelpe meg med dette udyret som plager meg. så hører jeg den lyden igjen som ikke lengre er så ukjent, skorpionen er tilbake og vil ha mer. jeg tømmer magasin etter magasin på våpen etter våpen inn i skapningen uten å gjøre stort mot den, robotkompisen min klarer heller ikke hjelpe meg og dør rimelig kjapt uten å gjøre mer enn å distrahere beistet litt. Så der løper jeg med mine siste hagle patroner og innser at slaget er tapt, nå må jeg bare komme meg vekk.

     

    Skorpionen graver seg stadig vekk ned og dukker opp rett foran meg, så jeg tenker at jeg må komme meg oppå noe for å unngå dette. Er en bil nok? NEI, er en lastebil nok? nope, hva med ett hus? de kan vist grave seg opp dit også... så siste mulighet blir motorveien som henger over byen, om de kan grave seg opp der så er noe galt. og heldigvis så gikk det, men skorpionen bare sitter under meg og venter på at jeg skal komme ned igjen. Så jeg må bare finne det høyeste punktet jeg kan nå og sitte å vente. jeg kom meg unna til slutt og dro tilbake til sanctuary, måtte ta en liten pause etter dette for å roe ned nervene og få hjertet tilbake til normal rytme.

     

    Ble litt lengre enn forventet så jeg legger med denne.

    TLDR: Rar lyd fra bakken etterfulgt av stikkende smerter i venstre eller høyre rumpeball? LØP!

     

     

  7. Noen som vet hva definisjonen på non-automatic rifler og pistoler er, med tanke på perks? Opplagt at hunting rifle og revolvere er non-automatic, meb gjelder det og den enkeltskuddsrifla i .45 og 10mm pistolen? Per def er vel dette automatvåpen, men jeg aner ikke om Bethesda tenkte likt.

    alt som skyter ei kule per triggerpull er vel non-automatic, semi auto er vel også non-automatic.

    • Liker 1
  8. @Demon_Hunter

     

    Bruker fremdeles 10mm som hoved våpen når jeg har ammo til den, ellers er automatic drum mag long barrel pipe pistol med sharpshooter grip mye i bruk da denne er lett å finne ammo til. Har også en hunting rifle jeg bruker på lengere avstander, har alltid elsket hunting rifle i fallout spillene.

     

    fokuserer mest på lette våpen og lett armor

  9. Har fremdeles ikke fått spilt så mye fallout, men tiden jeg har vært på har gått til side missions og beskyttelse til sanctuary. Har satt opp vegg rundt hele sanctuary og bygd gates med defense ved brua og opp mot vault. Etter at jeg gjorde dette ferdig innså jeg vel at jeg brukte litt mye tid og ressurser på denne ene settlementen men det ser ganske nice ut  :)

     

    SqLPjiG.jpg

    Ble litt mørkt på screenshot og jeg har satt searchlights oppe med turrets nå, som ikke er i bildet.

     

     

    Liker godt at det er litt variasjon i hva du kan fordrive tiden med i spillet. I tidligere fallout spill har jeg for det meste endt opp med å bare vandre rundt å drepe ting.

     

    Edit: en ting jeg la merke til er at det er jævlig vanskelig å komme seg ut gjennom gate og lukke denne bak seg når du har med dogmeat, hver gang jeg snur meg for å lukke gate følger han etter og åpner den igjen. Noen tips for å unngå dette?

  10. Hvordan fungerer det med modder egentlig, er det slik at de blir tatt vare på og lagt til inventory hvis man skroter et våpen med mod? Jeg har masse modder liggende under inventory som jeg ikke kan huske å ha plukket opp.

    Jeg vet at når du installerer en ny mod i en mod slot som allerede har en mod så får du den gamle i inventory, litt usikker på om det samme gjelder når du scrapper et modda våpen.

    Aha. Så da kan man overføre en mod fra et våpen til et annet av samme type?

    Da må du vel enten sette på igjen standard part eller scrappe om dette lar deg beholde mods. Men uten å ha testet dette selv vil jeg tro dette burde være mulig, siden du får mods i inventory.

    Lurer på om du trenger Gun Nut perk for å installere avanserte mods eller om det bare er for å lage dem.

     

    Spekulasjoner og teorier, kan ikke bekrefte siden jeg enda er på jobb. så du får prøve deg litt frem og komme tilbake med resultat  :)

  11. Hvordan fungerer det med modder egentlig, er det slik at de blir tatt vare på og lagt til inventory hvis man skroter et våpen med mod? Jeg har masse modder liggende under inventory som jeg ikke kan huske å ha plukket opp.

    Jeg vet at når du installerer en ny mod i en mod slot som allerede har en mod så får du den gamle i inventory, litt usikker på om det samme gjelder når du scrapper et modda våpen.

  12. Hva som skal til for å få cleared på diverse locations bortsett fra å drepe alle fiendene som befinner seg der? Har fått cleared på noen av lokasjonene, men på noen andre får jeg ikke cleared på selv om jeg har drept alle fiendene der. 

    Mulig du må loote "viktigere" loot containers, eller drepe ett turret eller lignende? vet ikke om lysene bandittene bruker teller som fiender, de bygges i samme kategori som turret.

     

    Bare teori vet ikke sikkert.

  13. Bruker dere power armour hele tiden?

    Brukte powerarmor i ca 5 min da builden og spillestilen min ikke er veldig fokusert rundt dette. Men jeg tok den med meg til settlement og har oppgradert den en del uansett og har den mer som "Bling" i basen.

     

    Enda lettere er å åpne og lukke steam overlayen igjen. Har ikke trengt å gå ut av spillet eller rs en eneste gang jeg. Så når TAB ikke vil ver kompis så er det åpne lukke overlay som fikser det

    Dette fungerer ikke for meg, kan ikke bevege meg uten å gå ut av workshop menu, dette fikser heller ikke problemet da det samme skjer om jeg går inn igjen i workshop menu.

     

    Edit: Bruker du Shift+Tab eller bare Esc for å gå ut av steam overlay? husker ikke om jeg testet begge metodene, mulig dette må prøves ut etter jobb i dag.

  14.  

    Støtte på en bug når jeg var i "Workshop menu" og brukte steam overlay til div steamchat at kontrollene låste seg så jeg ikke kunne gå, bare bevege meg gjennom workshop menyen med "WASD"

     

     

    Har fått denne flere ganger nå, ingen knapper funker og kan kun se meg rundt med musa. Det jeg må gjøre hver gang er å alt-tabbe ut og inn igjen slik at menyen kommer opp også Exit game og restart.. 

     

    Ikke sett noe grafikkbugs foreløpig med unntak av clipping og hunder som går i lufta og folk som spretter en km opp i været når de avgår med døden i beste Skyrim stil :p

     

    Beste "Workaround" jeg fant var å unngå steam overlay og bruke "windowed borderless" og heller bare åpne steamchat utenfor spill og overlay på sekunder skjerm. litt tungvindt prosess, men ender opp med å spare tid siden du unngår bug.

     

    Edit: Mulig dette er obvious for de fleste men håper det hjalp noen

  15. @Malvado

     

    tror ikke det er varmeproblemer, gpu ligger rundt 60-70° mens cpu ligger rundt 50°. er kun CPU som er overclocket, men skjermkortet begynner å dra litt på årene så dette kan være grunnen.

     

    CPU: i7 3770K(4.6GHz oc), GPU: radeon 7970

     

    har bare støtt på grafikk problemet en gang og det fikset seg etter at jeg restartet spillet.

     

    uansett takk for tipset med mulig grunn, har allerede planlagt å skaffe nyere og bedre GPU.

  16. Støtte på en bug når jeg var i "Workshop menu" og brukte steam overlay til div steamchat at kontrollene låste seg så jeg ikke kunne gå, bare bevege meg gjennom workshop menyen med "WASD"

     

    også fikk jeg en grafikk bug:

     

     GkPsUSu.jpg

     

    Denne fikk jeg også etter å ha brukt steam overlay, virker ikke som om dette er helt optimalisert mot steam funksjoner enda. Er mulig den oppstod tilfeldig men det skjedde når jeg kom ut av steam overlay.

  17. Fikk endelig spilt litt mer i går og må si jeg digger fiender og AI på spillet noen ganger

     

    Potensiell spoiler, inneholder info om hostile NPC

     

    møtte på feral ghouls i går og må si jeg ble overrasket, det jeg trudde var 1 feral ghoul viste seg å være 8 og de kom ned fra tak rundt meg.

     

    jeg kom til en by og så noe som lignet på folk i vinduene, så dette måtte jeg jo se nermere på. når jeg endelig kom frem viste det seg at det var utstillings dukker og da måtte jeg bare inn for å se. Men når jeg gikk rundt huset så jeg en feral ghoul som stod mellom meg å døra, så jeg bestemte meg for å drepe den. Lite viste jeg at han hadde en arme av venner på takene rundt oss, jeg ble omringet og måtte bare løpe. De jevlene er sykt skummel på lav lvl, og charge attacken deres kan sett hjerte i halsen første gang.

     

    Beklager dårlig setningsoppbygning, fikk ikke så mye søvn som jeg kanskje skulle hatt :p 

     

    • Liker 1
  18. Synes spillet er bra så langt, men har bare spilt ca 2 timer. Det jeg sliter litt å begripe er inventarsystemet. Når man plukker opp ting så ser man det i pipboyen som enten "junk" eller "components", den er grei. Samtidig kan man legge fra seg alt denne på workbench og ha tilgang til det overalt, eller? Er det da meningen at man skal unloade alt av skrot når man kommer til en workbench? Er det også slik at moddene blir lagt til inventaret når man skroter våpenet slik at man kan sette det på et nytt våpen?

    sånn jeg forstod det så kan du bare bruke "auto transfer junk" eller hva den nå heter så har du resursene fra junk tilgjengelig til å oppgradere eller bygge på alle workbenches i samme område.

  19. Kjører selv spillet helt stabilt på 60 FPS (50fps min) på 7970 etter at jeg skrudde ned div lys og skygge instillinger, resten står på ultra. ellers har jeg bare hatt tid til å legge 2-3 timer i spillet så langt.

     

     

    når jeg først gikk inn i power armoren så bugga jeg ned fra taket uten å få tak i våpnet oppe på taket, noen som vet hvordan jeg kan kommer meg opp igjen? klarer ikke hoppe over til døren. Endte også med å drepe deathclaw med pistol, det var interessant.

     

    Og hvordan fungerer strøm i sanctuary? prøvde å fikse vann, men jeg skjønner ikke hvordan jeg skal få plassert ledninger.

     

×
×
  • Opprett ny...