Gå til innhold

Demiralos

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Demiralos

  1. Kanskje få til så det blir flere fligth points i spillet som eks i Strangle når man må løpe fra nord til sør 10 ganger om dagen så blir det bare lattelig så få på plass flp i den nord leieren asap!

     

    Enig med det du sier, men det kommer nok ikke til å skje. Classic er og forblir Classic, jeg skal ikke si at det ødelegger opplevelsen. Men av de tingene som gjordet Vanilla til Vanilla var tiden det tok og opplevelsen mens man holdte på.

    • Liker 3
  2.  

     

     

     

     

     

     

    i9-7900X ser ut til å være et bedre kjøp. Threadripper viser seg å være best kun i et veldig lite nisjesegment....

    Ganske idiotisk påstand. Kunne like godt sagt at threadripper er den definitivt mest fremtidsrettede prosessoren. Det er ikke veldig viktig.

    Det som derimot er viktig er konkurranse. Men dette skjønner visst ikke du. Du uttrykker enkelt og greit at du ønsker høye priser og lav utvikling.

    Idiotisk.

     

     

    Den kan da umulig være så idiotisk når den underbygges av alle testene jeg til nå har lest.

     

    Konkurranse er bra, men ikke det som diskuteres her. Hva har konkurranse med hva som er det beste kjøpet av 7900x og TR?

    Hvordan i all verden kan du si at 7900X er et bedre kjøp?

    Krever mer strøm, koster litt mer (i alle fall utenom Norge), og yter dårligere med rundt 20-30% i de aller fleste tester, utenom bare spill. Om noe er nisje ved disse prosessorene, så er det i alle fall spillytelse.

     

     

    TR er mye, men en strømsparer er den ikke. Den drar jo 100W under idle...

    Og det gjør 7900X også. Forskjellen mellom 7900X og 1950X i idle er ca 5watt. Under load derimot, trekker 7900X rundt 25w MER enn 1950X. Ser du i tillegg over til 1920X, er det en helt anne verden. Det er en prosessor som er *enda* billigere, yter fortsatt minimum likt og bedre enn 7900X, og så bruker der fortsatt hele 100w mindre under load.

     

    Så selv om Threadripper ikke er noen "strømsparer" i seg selv, er det i alle fall ikke noe argument til fordel for Intel. Færre kjerner med mer strømforbruk.

     

     

    power.png

     

     

    https://www.pcper.com/image/view/84887?return=node%2F68269

    Ja, du har rett nok. Jeg baserte mitt utsagn på Steve sine funn hos HardwareUnboxed, men det ser ut til at han er ganske alene om å ha så store forskjeller på effektforbruk mellom i9 og TR.

    På den annen side er det heller få, om noen, andre kilder på at i9 bruker noe særlig mindre strøm enn TR. Så uansett er det ganske likt hva angår strømforbruk mellom de to plattformene. Ergo er det i seg selv ikke et godt nok argument til å si at i9 7900X er et bedre kjøp enn Threadripper 1920X eller 1950X. I alle fall ikke etter min bok.

    Eller hva med følgende bilde fra TomsHardware?

    http://i.imgur.com/EQ4LVue.png

    • Liker 2
  3. I tillegg er det endel funksjoner som ikke er tilgjengelig for alle modeller av prosessorene. Det er jo en relativ stor del av investeringen det også.

     

    Dette er noe jeg håper skulle vært med i selve testen, for prislappen på Intel vs AMD når det kommer til entusiast-platform er enorm. AMD skal slippe en 8-kjerners prosessor til $549. Som da i tillegg gir full tilgang på X399 platformen, og ikke "sperret" bak en viss sum slik Intel har gjort med X299.

     

    Eks prisforskjell: Laveste prosessor for bruk av hele platform + hovedkort.

    ASRock Taichi X299/X399 + CPU

     

    Intel: HK 299$ + CPU 999$ = 1298$

    AMD: HK 340$ + CPU 549$ = 889$

    Differanse: 409$

     

    Så en differanse på over 400 dollar, for å kunne benytte seg av hele platformen.

    I tillegg til at Intel har 44 PCIe lanes, mot AMD sine 64. Og Intel låser ned enkelte raid-typer mot at du må kjøpe nøkkel for å kunne benytte det.

     

    Det har også blitt gjort observasjoner av non-X versjoner av Threadripper, altså. Threadripper 1920 og da mulig Threadripper 1950. Som da vil ligge lavere i pris pga lavere klokkehastighet. Men noe som vi fint erfarte med Ryzen, at det ikke var noe problem å oppnå samme hastighet med de lavere alternativene.

     

    Nei, selv om jeg har Intel i PCen min akkurat nå, så føler jeg AMD har brakt tilbake god konkurranse mot Intel. Og i løpet av de siste månedene har Topp 10 lister på Amazon, Newegg etc vist oss at AMD begynner å komme godt tilbake på CPU markedet.

     

    Nei, jeg blir nok å spare opp og gå for AMD neste gang. Jeg føler at de har lært av sin Bulldozer feil og jobber på spreng for å komme seg tilbake i stuene våre.

     

    Kilder:

    1. http://www.pcworld.com/article/3197184/components-processors/amd-ryzen-threadripper-prices-specs-release-date-and-more.html

    2. http://www.pcworld.com/article/3211415/components-processors/amd-ryzen-threadripper-1900x-pricing.html

    3. http://wccftech.com/intel-skylake-x-kaby-lake-x-cpus-x299-motherboards-pre-order-prices/

    4. http://www.pcworld.com/article/3213147/computers/amd-ryzen-threadripper-x399-motherboards-specs-prices-and-features.html

    5. http://www.pcworld.com/article/3199104/storage/intels-core-i9-and-x299-enable-crazy-raid-configurations-for-a-price.html

    • Liker 7
  4. Synes igrunn dette virker spennende, og jeg liker at de er ærlige på at de skiller mellom en viss autensitet i singleplayer, og "svart-nazist-uten-swastika" i multiplayer. 

     

     

    I'll come right through the front door on it: we know that didn't happen in the German forces. 

     http://www.eurogamer.net/articles/2017-06-19-lets-talk-call-of-duty-ww2-swastikas-and-female-soldiers

     

    Helt fair at de prioriterer "vær deg selv" foran autensitet, selv om jeg nok ville foretrukket det motsatte. Uansett mye bedre enn tilnærmingen rundt BF1 der man fremstilte det som om grunnen til at kvinnelige soldater ikke var med i multiplayer var at spillerne ikke visste bedre. 

    Takk for den linken der. Den ga meg enda mere sikkerhet i hva Sledgehammer gjør med WW2 og hvor autentisk spillet kommer til å være SP vs MP.

     

    Jeg anbefaler de som har kommenter ellers i tråden om å lese den artikkelen for Condrey tar opp mye viktige poeng.

  5. Politisk og historisk korrekthet til side.

    Syns det er litt morro at folk blir triggered av dette.

    Man kan ikke gjøre alle til lags. "Enten dem eller oss."

     

    For de som klager på at kvinner er med, og at hakekors er fjernet. Ville ikke dere ledd dere skakke over folk som klaget over at kvinner ikke var med, og hakekors var 'front and center'.

     

    Ja, det er historie. Og ryktene jeg hørte var som andre har hørt. Hakekors er med i singleplayer, men ikke multiplayer. Jeg har overhodet ikke problem med det. Og hvis folk ikke ønsker å kjøpe spillet pga det så får det være dems problem.

     

    Syns det ikke er noe problem med det Sledgehammer prøver å gjøre. Inkludere sine fans, og øke mangfold. Ja, kvinner spiller også spill. Er faktisk mange jeg kjenner som unngår spill fordi det ikke er mulig å spille som kvinne i multiplayer, hvor customization er en stor del av multiplayer. Så hvorfor eliminere fan-base fra en del av spillet som de så gjerne vil være en del av.

  6.  

     

    Sledgehammer introduserer også en helt ny flerspillermodus. Den heter «Uplink», og har noen elementer fra amerikansk fotball ved seg som gjør at den skiller seg ut fra det meste innen skytesjangeren. Målet i «Uplink» er at man skal frakte en satelittdrone, formet som en liten ball, fra der den «spawner» og få den gjennom en lysende kule for å score poeng.

    Høres ganske likt ut som CTF spør du meg...

    Er nok dessverre ikke det. Selv om det generelle gameplayet er likt, er det enkelte forskjeller som skiller seg ut.

    #1: Det finnes bare 1 drone. Ikke 2.

    #2: Dronen som du plukker opp må du holde i hendene dine, noe som gjør at du ikke har tilgang på våpene dine.

    #3: Du kan kaste dronen i hendene til fienden, drepe dem også plukke opp dronen igjen for så å fortsettet mot målet.

     

    Dronen spawner i midten av mappet også.

×
×
  • Opprett ny...