Gå til innhold

Rassi

Medlemmer
  • Innlegg

    120
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rassi

  1. Firefox, MSN, Steam og alle andre programmer som kobler seg opp på nettet, men windows update klarte laste ned ting. Helt sykt rart spør du meg. Alle andre pcene mine i huset funker ( 3 stk)

     

    Det føles ut som det er brannmur som blokkerer internett tilgangen ut, men bruker ikke noe brannmur, verken i windows eller virusprogram (NOD32).

     

    Jeg klarer pinge andre nettsider og ruteren min, men kommer ikke inn på den heller.

  2. Hei. Håper på å få blåst litt liv i en gammel tråd. Har akkurat det samme problemet selv. Bra signalstyrke, prøvd alle kanaler, men filkopiering lokalt klarer ikke mer enn 1 - 1,1Mbyte/sek. Dette gjelder både lokalt og fra internett. Det vil si at på 16mbitlinja blir det lokale trådløsnettet flaskehalsen. Streaming av film er også håpløst siden det hakker til et sekund av og til. Nettverk og alle kort i PC-er kjører på 54mbit. Noen som med forslag?

     

    Sliter med samme problemet, trodde det var noge me nettverkskortet mitt ( bruker D-link dwa-547) skal teste ut de forskjellige kanalene idag, håper det virker bedre

  3. Jeg har dette nettverkskortet og er meget ustabilt på min HTPC. Finnes ikke noe bra driver til kortet, har prøvd mange forskjellige driver også. Har bestemt meg å bytte ut kortet til noe mer stabilt og som klarer å overføre data ( noe som D-link kortet ikke klarer i vista ) Noen som har noe bra anbefalinger til kort? Jeg bruker Thomson ST 780WL som ruter per idag, så N-løsning er ikke et must, men dersom det er det bare et pluss.

  4. Hei!

     

    Jeg bruker en Cooler Master Gemini II som cpukjøler i mn Fusion 430 HTPC. Har kuttet hull i kabinettet over kjøleren og satt i en Noctua NF-S12-800 med et viftegitter over som blåser luft ned i kjøleren. Holder min X2 3800+ under 40 grader under vanlig bruk og rundt 55 grader under kjøring av Prime95 @2200Mhz, 1.4 V. Helt støyfritt er det ikke, men mesteparten av støyen kommer fra originalviftene og PSU'en.

    Anbefales.

    Ser at det bare er netshop som har den i sortimentet, mulig at den er erstattet av en ny modell.

     

    (/)yvin:D

     

    Netshop har v2 versjonen av Antec Fusion. Har lyst å få det så stille som mulig. Kommer til å bytte de orginale med noctua 800 rpm. Bråker strømforsyningen mye forresten?

  5. Dette var sannelig ikke lett å bli klok på dere! Har lest igjennom hele tråden og har bare mer spm enn svar. Skal snart sette opp pcen som stue-pc.

     

    Er delvis enig med deg der. Jeg kjøpte HD3650 skjermkort og få prøve meg litt rundt, blir sikkert bra lyd via HDMI utgangen. Kommer det noe revolusjonerende så får jeg bytte i etterkant

  6. Bose LifeStyle V20:

     

    Abundant inputs/outputs

    Let you connect up to four external video sources—including two HDMI—and five audio sources.

     

    Automatic video up-scaling

    Ensures movies and sports use the highest resolution capabilities of your display—up to 1080p over HDMI.

     

    Da kan du plugge PCen din og PS3 til Bose systemet med HDMI, og så plugge EN HDMI kabel opp til din flatskjerm.

     

    AKIRA

     

     

    Flott! Begynner å glede meg til å sette alt sammen

  7. I tilfelle lyd over HDMI er det bare å innvestere i et ATI 3xxx serie skjermkort.

     

     

    så vidt jeg husker så bruker jo sender den bare lyden vidre så ,, da funker det jo best i rått format rett ut ,, og sernere prossesere:)

     

    3650 lydløst kort er jo billig og bra, ati er jo gode på video visning:)

     

    Fint alternativ :)

     

    tenkte å handle alt fra netshop, men tror jeg går for et ATI 3650 lydløst

  8. Mn htpc er et hjemmebygg med Gigabyte G31 hovedkort, 2gb Geil BD PC6400 minne, Asus HD3650 skjermkort, Toshiba HD-DVD (ja... jeg vet....), Samsung T166 500gb SATA2 disk, Hauppuage NOVA PCI S2 HD DVB/S2 kort, kassa er en Thermaltake Lanbox Lite m/ Thermaltake Toughpower 750w.

    CPU akkurat nå er en Intel E2160, men blir Q6600 G0 snart - bare det dukker opp en ny 45nm Intel cpu til "hovedmaskina" mi.

     

    Oki. vurderer om jeg skal kjøpe Blu-ray spiller, men har jo en ps3 som står rett ved siden av. Kan jo bare kjøpe i ettertid dersom jeg finner ut at ps3 spilleren holder ikke mål.

  9. 3650 er et meget bra valg, har et Asus 3650 i min htpc - topp billedkvalitet, topp HD videoaksellerasjon og drar de fleste spill greit hvis det trengs. Og det støtter lyd over hdmi ;-)

     

    Skal ike bruke HTPC til spill bruk, det har jeg en dedikert pc til. Du har vel ikke tilfeldig link til din HTPC?

     

    Har en Amd x2 4600+ og et gammelt hovedkort liggende hjemme, vet ikke om jeg bør oppgradere til Core 2 (siden den er litt kjøligere). Har 1 gig ram hjemme åg, men ram er så billig for tiå så jeg slenger helt sikkert på noen nye ram på

  10. Bose Lifestyle v20Bose

    Hvis du har en forsterker som kan prosessere lyden for deg så send den "rå" ut fra HTPCen din. Da trenger du bare ett hovedkort som støtter SPDIF eller lyd over HDMI og så sende lyden via det til forsterkeren din. Da behandles ikke lyden i PCen din og du trenger ikke noe fancy lydkort.

     

    Det er også rett rundt hjørne i disse dager en ny type lydkort som tar HDMI video signalet inn, og så sender lyden og video ut via en HDMI kabel rett til TVen din. Jeg er usikker på om Bose tar HDMI inn og så ut. Men gjør den det så plugger du da den HDMI kabelen inn i forsterkeren din, og så tar du en kabel opp til TVen din. Da går lyden ut av høytalerne, og bilde ut i TVen. Alt digitalt!

     

    AKIRA

     

    har lite peiling på anlegg og foresterkere, men står litt informasjon Bose Lifestyle V20 her

     

    Jeg vet ikke om Bose tar HDMI inn og ut, men jeg kan spørre forhandler

  11. Jeg kommer uansett til å brue PCI-kort og ikke usb-dongle. Er det et must med N-router eller kommer b/g-router til å gjøre jobben?

    Tja, b/g skal nok gjøre jobben. Du skal vel bare ha filene og sånt på server vel? Altså ikke tcp-streaming?

     

    Planen er å ha filene på serveren åg streame filmer gjennom nettverket, men er åpent andre alternativer dersom det er enkelere. Streame full-hd filemr som .mkv filer gjennnom vanlig nettverk er å anbefales?

×
×
  • Opprett ny...