Gå til innhold

HeddaL

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av HeddaL

  1. Hvor sier de at de har slått av "tracking" ( GPS o.l)? Det jeg kan se av videoen er at de har satt i flymodus på, wifi av, mobildata av. Men det betyr ikke at GPS eller lokasjonstjeneste er slått av, det er et eget oppsett for. Ser ikke helt at det skulle være logisk at hvis en slår av data (wifi/mobildata) så skal lokasjonstjeneste være av. 

     

    Google logger det meste uansett, forskjellen på at du slår "tjenesten av eller på" er om de lar deg se noe av dataene de logger eller ikke. Feks. timeline.

     

    Det ble gjort et forsøk med alt avslått hvor man så overvåket trafikken telefonen sendte til google med en "MITMD" enhet som dekrypterte dataene telefonen overførte til google serverne så fort telefonen koblet til Wifi.

     

    De kunne følge nøyaktig hvor du hadde vært til enhver tid selv om alt av google sporing var deaktivert på telefonen.

    Selv med alt tracking avslått, flymodus aktivert og simkort tatt ut ble alt logget og overført til google så fort man koblet til et nettverk.

     

    Så jeg tviler på at du med dette faktisk får slettet data! Det som nok heller skjer er at du sletter muligheten til å se det hvilke data som logges. Selv har jeg alt påslått nettopp for å se hva som logges.

     

    https://www.youtube.com/watch?v=S0G6mUyIgyg

     

  2. Det må være dette som plager Androidfansen så veldig. At de faktisk er mer fornøyd med sine iPhones enn de som har Androidtelefon er med sine ting. Sikkert derfor Androidfansen blir så utrolig engasjert og sinte hver gang det skrives en artikkel om iPhone.

     

    Så det er DET det er....alltid lurt på det.... For det skiller jo hele 2 poeng (Apple 84 vs 82 Samsung, Lenovo og Asus), så Apple ligger jo milevis foran konkurrenten....

  3. Apple er allerede valgt av en rekke bilprodusenter. De har jobbet målbevisst med dette i årevis, og ligger langt foran Google når det gjelder integrasjon mellom bil og mobil. Neste fase, "iOS in the car", vil dukke opp i en rekke bilmodeller i løpet av kort tid.

    http://www.timeslive.co.za/motoring/2013/11/26/honda-first-to-offer-apple-s-new-in-car-system

     

    Men det viktigste gjenstår og det er at det blir implementert i biler. Fortsatt er det vedlig få som har støtte for det:

     

    http://www.theverge.com/2013/4/23/4255860/where-are-the-apple-siri-integrated-cars

  4. ...#2: Flere ser ut til å få fullstendig panikk da det utifra iOS 6 BETA1 at blant annet iPhone 4 ikke får støtte for turn-by-turn navigering osv.. Igjen så er det jo alt for tidlig å konkludere med noe som helst i BETA1 om vi får BETA2, BETA3 osv..

    At iPhone4 og 3GS ikke får 3D (flyover), navigasjon og Facetime over 3g/4g er bekreftet av Apple, så det er det ikke noe å lure på, beta eller ikke. Det er bare å lese det som står med liten skrift på Apple sine sider:

    http://www.apple.com/ios/ios6/

    Eller her hvor Engadet har laget en oversikt:

    http://www.engadget.com/2012/06/12/psa-which-ios-6-features-can-my-device-run/

     

×
×
  • Opprett ny...