Gå til innhold

Fisen

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fisen

  1. Hei, for en kort stund siden prøve jeg å gjenopprette Packard Bell'en til fabrikktilstand. Men når gjenopprettingen var ca. 85% ferdig, fikk jeg opp en boks som sa "Can not finish system restart because of: (et eller annet som jeg ikke husker)". Jeg trykket ok, og da startet Pc'en på nytt og jeg fikk opp "System is starting services". Etter at det hadde gått slik i 5 sek, fikk jeg opp en ny boks som sa "Setup Could Not Install Windows, restart windows to complete the installation". Deretter restartet PCen seg og så kom det samme opp, og nå bare starter PC'en på nytt og på nytt og på nytt etter hver gang jeg trykker og på den boksen.

    Noen som Har opplevd det samme? Please! Trenger hjelp, Pcen må brukes seinere idag!

     

    EDIT:

     

    Jeg har Windows 7 og datamaskinen min er en Packard Bell EasyNote TE (Tror det er denne: https://prisguiden.no/produkt/packard-bell-easynote-te-166535/detaljer)

  2. Hei, gutt på 13 her. I går, var jeg med noen venner på en fotballbane og spilte fotball. Vi spilte fotball i 4 timer med en 4-ball. Da jeg kom hjem kjente jeg at jeg var veldig sliten i hele kroppen, så da bare gikk jeg og la meg. Men, i hele dag har jeg sittet inne med litt smerter i lysken. Jeg får kun vondt når jeg beveger meg, på utsiden ser det helt normalt ut. Noen som vet hva det er som feiler meg, evt. hva jeg bør gjøre?

  3. Hei, har hatt 900'en siden 20 juni, og oppdaget nesten med en gang at touch-knappene hengte seg opp. Det bare skjer sånn helt plutselig, og jeg er nødt til å vente eller restarte phonen hvis de skal virke igjen. Noen som også har hatt problemer med dette? Eller som vet hva jeg bør gjøre?

  4. Hei, vurderer å snart kjøpe ny telefon etter at jeg vasket min gamle. Leiter etter en smartphone til ca. 3000. Vurderer HTC Sensation XE og SGSII, vet noen hvilken mobil jeg burde velge? Mobilen skal brukes til Nettsurfing og litt tyngre oppgaver som f.eks. spill med bra grafikk. Åpen for forslag til andre mobiler også, men vil helst ha Android eller Win Phone.

×
×
  • Opprett ny...