Gå til innhold

Quaec

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Quaec

  1. Ja for min del så er det veldig bra. Aldri forstått poenget med å bruke steinalder-formatet 4:3 ... :) GPU bryr jeg meg forsåvidt veldig lite om. Hva skal jeg med telefon å spille på når jeg har en iPad og en PC å spille på?

     

    De fleste spiller spill på mobilen sin, såkalte "apps" ;P

    iPad har bra GPU, men iPhone synes jeg har kjempebra GPU, og bortsett fra litt liten skjerm er den perfekt til å spille spill på.. :)

     

  2. Xperia P er en flott, ganske billig modell(omtrent som SII) og har flere utganger, og er nyere ;) Google Play er alltid med fra Sony, sammen med Facebook-integrert UI. Denne er perfekt for utebruk(som trolig din venninne vil bruke den til, i og med at hun skal ta mye bilder), har 1080p HD-filming og 8.2 mpx. Dette holder lenge for en ikke-super-interessert dame som skal ha Android mobil. Sony er lett og finne fram i, og skal hvertfall få 3 oppdateringer fra Android. Den er kjapp og morsom (;

    Håper dette hjalp!

    ~Quaec

  3. Kurio KD Interactive er ett flott nettbrett med mange fullverdige apps inkludert, som Angry Birds. Dette skal lillesøster få til jul, som blir 6 år. Det følger med en "barnesikker" beskyttelse, som jeg har prøvd selv. Kurio er ett nettbrett med fart nok for små barn =) For oss "kjedeligere", er Samsungen et bra valg. Men Samsung må se seg slått av Kurio på barnevennlighet - tilogmed en 5 åring har klart å sette opp nettbrettet sitt selv, og når jeg sitter en stund med brukerveiledninga, skjønner jeg ikke hvordan lillesøster skal få det til (;

  4. Nå skal forresten Sony Xperia Tablet S lanseres. Tablet S har skikkelig gode specs, billig pris(starter på 16 GB(minnekortstøtte) WiFi) på 3300, akkurat som TF300T. Men Tablet S har bedre skjerm, er nyere og har Sony's Timescape UI(som jeg synes er fantastisk). Det beste er at den kommer til Norge nå i september. De starter å kjøre den over fra Asia til Europa/USA den 4. september, om vi skal tro Sony selv. Endelig har Sony skjønt at man ikke kan STARTE å lage mobiler/nettbrett/pcer etter lansering, jeg tror Sony har fått et par klager på dette =) Amobil.no burde få tak i Tablet S iløpet av september, tror jeg =) Tenk å kunne få Tablet S kanskje FØR amobil-testerne!

     

    Huff, nå gikk jeg off-topic. Hvertfall jeg ville gått for Tablet S, med nice design og gode specs.

  5. Er jeg den eneste som tenker koffert når jeg ser denne overskriften. P.S. ville heller kjøpt ASUS Transformer Pad Tf300t med 32 GB og samme pris

     

    Sony Xperia Tablet S er nyere enn TF300T. Asus er usikker på om TF300 skal bli Jelly Bean-oppdatert, men Sony lover 4.1 Jelly Bean til alle 2012 mobiler/nettbrett, men er mer usikker på 2011-modellene. Så jeg skal gå for Xperia, siden jeg da er garantert litt lenger levetid ;)

  6. [størrelse: Ikke oppgitt]

    Man finner størrelse og pris fra Sony selv(http://www.sony.no/product/xperia-tablet-s/tab/editorialarticle2).

     

    Dette skal definitivt bli mitt nettbrett til jul!! Sony har fått opp dampen og lager flotte, gode mobiler. Det er greit nok at den kan ha svak skjerm, men LCD, OLED, IPS og LED-skjermer er jo ikke beregnet på utebruk... Mobilskjermer er ikke brå ute uansett. Ute bruker jeg kun bøker, eller mobil i skyggene =)

  7. noen som vet om det blir mulig å oppdatere opprativsystemetpå alle de forskjellige windows 7 modellene med en gang det gis ut en ny versjon fra microsoft?

     

    Eller om det blir som med android, at man må vente på alle de foskjellige produsente til å tilpasse den nye versjonen og slippe den ut til de forskjellige modellene når det passer dem.

     

    Skulle ønske at det var som med pcer, at alle oppdateringer passer til alle pcer.

    Du vil kunne få oppdatering ganske raskt etter Microsofts offisielle publisering. Men WP7 mobiler vil ikke oppdateres til WP8, pga for svake skjermer, prossesorer og grafikkbrikker. Men Microsoft/Nokia har lovet en "plaster på såret"-oppdatering, WP7.7 som har noen av funskjonene til WP8. Jeg kommer ikke til å kjøpe en WP mobil før WP8 er ute på markedet på mobiler.

  8. Heisann!

    Sant det @arne22 skriver, du kan bytte til SwiftKey m norsk språk.. Enhetsspråk er ingen hindring, det kommer jo som alle verdens språk ut av boksen. Mange selger/gir også ut "vanlig trykketastatur" på norsk. Det eneste jeg ville passet på, er at den ikke er låst til en operatør(et familiemedlem fikk problemer med dette i Tyskland, hvor man ikke kunne bruke SIM-kort fra Norge, men du skal vel kanskje ikke ha 3G-versjon?).

     

    Håper det hjalp,

    ~Quaec

  9. Har problem med å få full internettilgang på min Transformer Prime på nettverket hvor jeg jobber. Dvs får tilgang til å surfe nettet, men får ikke full tilgang til Google (Wifi indikatoren er grå og ikke blå som den burde) Det er flere apper jeg ikke får tilgang til og sync mot gmail-brukeren min er ikke som den skal.

     

    Jobber offshore og inne i boligmodulen fungerer det utmerket, men nettverket i kontrollrommet er på en eller annen måte begrenset for meg, men de andre som sitte på pc og MacBook har ikke problemer her. Har koblet opp 2stk Wifi-routere, og den ene er det proxy på mens den andre er "plug and play" og har samme problem på begge tilkoblingene.

     

    Håper noen her forstår hva jeg mener og har mulige løsninger på problemet, er ikke akkurat noen ekspert selv på området.

    På forhånd takk!

    Heisann!

    Dette er et kjent problem fra Asus' side. Mange brukere klager på dårlig nett pga. antenne bak metalldeksel(idiotisk, egentlig, hvorfor ikke lage en liten del bakpå som TF300T med plast??). Jeg vil anbefale deg å melde fra til Asus Norge, de vil ikke ha sånt på "rullebladet", og mange brukere(inkl. et par av vennene mine med Prime) har fått reperasjon/ny Prime. Dette går under "fabrikasjonsfeil", så lenge du ikke har kjøpt den for 2 år siden =))

     

    Håper dette hjalp litt, for herfra hadde jeg bare skravla=))

    ~Quaec

  10. Hei, håpet noen kanskje kunne veilede meg litt.

     

    Tenkte meg et nettbrett som først og fremst skal brukes til internett, og da gjerne nettbank med Java (noe ipad ikke støtter eller?). Det er også viktig at det takler å spille av hd materiale (filmer/serier etc) og at det skal takle det meste av de vanlige formatene, og at det skal være ENKELT å overføre filer i form av at man bare skal plugge i USB eller lignende og nærmest drag and drop (ikke noe konvertering til proprietære formater og annet dilldall først).

     

    Hadde egentlig tenkt meg ASUS Nexus 7, men jeg skal på jobbreise mesteparten av September, og det virker ikke som denne kommer til Norge før det, så da vurderer jeg noe annet siden jeg gjerne vil ha det på denne reisen (flyturen blir et mareritt uten).

    Asus Transformer TF300T/Prime/Infinity er flotte nettbrett/netbooks som har tastatur, noe som gjør det ypperlig til å gå på internett, Facebook, Twitter o.l. 4200 for 300T, som har Nvidia Tegra 3(1,3 GHz x 4 kjerner)prosessor og en rå grafikkbrikke. Denne skal jeg ha =))

     

    Håper det hjalp!

    ~Quaec

  11. Xperia P vil, hvis ikke Sony blir helt idiot, få 4.1 Jelly Bean. Men Huawei har hatt et par problemer med bugs og feil på oppdateringer, som de bruker goooood tid å fikse på... Jeg ville valgt Xperia P, som har, som du sier, HDMI utgang og en bedre byggekvalitet(!) enn storebroren, Xperia S. Prosessoren er kraftig i Xperia P, men sterkere i P1, men det er kalde fakta. Har prøvd begge mobilene i lengre tid, og kjenner ikke noen stor forskjell på prosessorene. Utover det er Sonys Timescape og apper veldig nyttige(til mitt bruk, iallefall) og er ganske robust til å være en 3000 mobil.

  12. Jeg er veldig fornøyd med min Xperia Arc S, som også var en konkurrent til S2. Arc S tar bedre(etter min mening) enn S2, har bedre lyd og ser(for min del) litt finere ut. Drøyt 2200 kr på Elkjop.no / lefdal.com. Huawei Ascend P1 og Optimus 2X har jeg i det siste hørt mye negativt om. 2X får ikke ICS, imotsetning til S2, Arc S og Ascend P1. Men P1 skal ha et par store bugs. Eventuelt er Xperia P(årets modell) en fin og bra modell som er like god som S2, koster like mye, tar bedre bilder og har ikke Touch Wiz-dritten til Samsung.

  13. Er det gode løsninger som gjør at jeg feks får koble til samsung i bilen, og styre musikken fra bilen spiller, slik som jeg nå gjør med iphone?

    Vist du har bilstereo med Bluetooth så skal vell det funke. :)

     

    Men det har jeg ikke.. Er original navigasjon i en 2007 Golf, med ipod interface

    Da ville jeg ventet på iPhone 5. Det vil være bortkastet å betale alt på nytt, dockingstasjoner, bilanlegg og alt. Ang. dockingstasjoner, går det an å kjøpe et mellomlegg mellom AUX- og MiniUSB-utgang.

  14. Klarte å ødelegge den gode gamle Sony Ericsson W595 telefonen min her om dagen og vil nå ha noe nytt. Har funnet 2 som interesserer meg veldig, men er ikke helt sikker på hvilken jeg skal velge og håper på å få hjelp/svar her.

     

    Den ene er da Sony Ericsson Xperia Mini Pro og den andre er Sony Ericsson W19i Live Walkman, de er vel forsåvidt ganske like, men jeg kunne tenkt meg den første pga tastaturet.

     

    Leste en test om Mini pro i går, og det ble nevnt flere ganger at den har ekstremt dårlig batteritid og at selv ved minimal bruk må man lade den -hver- dag, mens på siden til telenor påståes det at den har flere dagers levetid. Er ikke sikker på hvilken kilde jeg skal stole på, og hvis den virkelig må lades hver dag er det ganske uaktuelt for meg.

     

    Er det noen som vet mer? Kansje noen som har den selv og som kan svare utifra egen erfaring? Og hvis batteritiden virkelig er så dårlig, er det mulig å få tak i bedere batteri til den?

     

    Og så var det W19i Live Walkman da.. jeg har faktisk ikke funnet en eneste test eller review om den, og kunne tenke meg å vite om den er ekstremt forskjellig fra Mini pro, og eventuellt om batteritiden er bedere eller værre, og om bedere, hvor mye bedere?

    Har hatt Pro, og måtte lade den annenhver natt. Jeg surfer 3mb daglig, ringer mye og har teksttomler(det sier litt). Tastaturet er som navnet sier, mini. Det er irriterendes. Jeg ville valgt Pro istedenfor Mini Pro.

     

    Edit: Jeg har brukt begge mobilene, send mld til meg hvis du vil vite mer. Walkman mobilen har bedre lyd, men dårligere ytelse(etter min mening.

×
×
  • Opprett ny...