Gå til innhold

e[ca]

Medlemmer
  • Innlegg

    157
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av e[ca]

  1. Når vi er på emnet: Jeg på Gran Canaria i sommer, og på stranden der, tuslet det en strandboms rundt. Solgte billige solbriller ++ . Siste dagen jeg var der, tenkte jeg "får vel være litt grei da" og kjøpte noen halskjeder. Akkurat når jeg betale ringte telefonen hans (!), og han snakket mens han fant frem veksel :) Telefonen var btw 8910i..

     

    Uansett, jeg kommenterte at han hadde tatt seg råd til en mobil selv om han gikk rundt og så fattig ut. Da satte han i DET gliset, dro frem en nøkkel, og trykte.. 30 meter bortenfor, blinket lysene i en BMW 5 serie..

  2. Min tur; :)

     

    Hele family'n min har, og har kun hatt, nokia. Først faren min, som kjøpte en nmt telefon i .. 94' tror jeg.. Så kjøpte han 6110 når den kom ut, hadde den i noen år før jeg overtok den etter min litt eldre 3210 :) Han kjøpte så en 8210 - nå har han en 8310.

     

    Så kjøpte jeg 6210, så 7650, og nå 7250. Søstrer, og andre medlemmer av slekten, har også kun hatt nokia.

     

    Eneste problemer har vært med skjermen på 8210, og 6110. Rent teknisk var det ikke noe problem med 6110, men den er i bruk enda, så den har blitt litt blass.

     

    Poenget er; nokia lager ungdomstelefoner. Ungdommer ødelegger telefoner relativt effektivt. "Beviset" er vel at eldre mennesker ikke herjer så med telefonene, så de slites ikke unødig. En hvilken som helst telefon av hvilket som helst merke vil, etter all sannsynlighet, slutte å virke når "fulle" fjortiser heller sprit over den, eller kaster den i veggen når mamma gir ut husarrest ;)

     

    Et annet viktig poeng er at dersom enkelte klarer å ødelegge telefonen selv (les: sprit eller frustrasjon), så vil de prøve seg på "produktfeil fra leverandørens side".. Som igjen blir ført opp som en av de fem telefonene fra nokia som har feil..

  3. Guddag!

     

    Sitter ved en eldre pc, p2 300Mhz, 64 ram og 6,4 på disken. Skal selfølgelig ha ny ;) Har ikke ofret komponenter en tanke siden jeg kjøpte forrige gang, så ligger i bakevja der.. Vet uansett at jeg skal ha en bærbar sak :)

     

    Vil ikke bruke mer enn 8 - 8.500,- på saken, og om den skal overklokkes er ett fett, for det vet jeg knapt hva betyr ;) Har Intel nå, er fornøyd med dette - AMD er vel bedre på visse områder, men hvilke?

     

    Har hovedsakelig surfing og dokumentskriving i tankene, men vil ha et og annet spill.. Tenker også på å kjøpe en ekstern harddisk. Fikk et tilbud på 1900,- , men aner ikke hvor mang GB jeg får for dette..

  4. Tror ikke 3650 har radio, men har hørt om 3. parts software som du kan installere. Av egen erfaring, så synes jeg ikke nokiaradioene er så voldsomt bra. Du skal ikke bevege kabelen mye før lydsignalet forandres. Fryktelig irriterende om man er ute å går med telefonen i hånda :) *bra signal, dårlig signal, bra signal, dårlig, bra..osv* :)

  5. Vil du ha skikkelig polytoner, holder du deg unna nokia ;)

     

    5110 vet jeg ikke mye om, men jeg vet at 7250i er 6610 med kamera. Helt grei telefon, men uten de helt store "wow" opplevelsene som symbiantelefonene gir :)

     

    Og hadde du tatt deg tid til å sjekke litt lenger ned på siden, hadde du funnet denne posten Bruk søkefunksjonene på forumet. Det er så mange like innlegg her nå, blir småirritert! (sent på kvelden, og jeg er sulten :evil: )

  6. Hei

     

    Når det gjelder NetCom totalforsikring til 30,- /mnd, er det noe jeg burde vite om den? Jeg vurderer å binde meg til nettopp denne, men hørte noe her om dagen om nye betingelser?

     

    Har idiotforsikring fra elkjøp, men etter at denne sluttet å støtte vannskader, eksterne skader og sw feil, så gidder jeg ikke mer :)

  7. Jepp - bilder, notater, kontakter.

     

    Det er ganske morro, men man må nesten se folket man sender til :) Det som også er greit, er at om man sitter i et klasserom, kan man sende notater til hverandre. "fattigmanns-sms" ;)

  8. Minnes det tok endel strøm fra t68i, men nokia klarer jegh ganske bra akkurat der :) Jeg hadde BT aktivert hele tiden på 7650, og merket ikke at batteriet ble tappet fortere. (jeg måtte uansett lade hver kveld :) )

     

    Men jeg skjønner ikke helt hva du mener - du fant en ukjent enhet og prøvde å sende en fil til denne? Og du så det vibrerte i telefonen du sendte til? Nå er det mulig, bare mulig, at denne telefonen fikk en melding eller noe slik da :)

     

    Det har seg slik at BT må ha noenlunde fri sikt, du må nesten stå rett ved noen ganger. Det er litt ustadig. Jeg har tidligere søkt etter enheter på kino, fått resultater, for så å søke igjen. Da får jeg helt andre telefoner opp. Ikke at BT er gammel teknologi, men jeg får følelsen av at produsentene bare har kastet det inn bare fordi du skal bruke det til å overføre filer til pc'en. *phu*

  9. Først; min 7250 har 5mb :)

     

    Når det kommer til bluejacking, så har det seg slik at de fleste som er obs på bt, har det aktivert - og de samme folkene har også "godta automatisk" eller noe slikt.

    Jeg ble bluejacket en gang, og da bare tikket det inn et notat, uten at jeg måtte autorisere det.

     

    Etter hva jeg har opplevd, får du bare treff på BT på hvert 30% av søkene - og ikke alle av disse 30% vil ha den møkka man sender dem :)

     

    Disse 30% vil nok stige etterhvert som BT blir mer vanlig..

  10. Okey, men da så :)

     

    En venninne av meg kjøpte forresten en t610 her om dagen, prøvde den litt i går - lekker! :) Hadde den hatt mer minne, så kunne jeg vurdert en liten forsikringssvindel :-)

     

    Og når jeg "bluejacket" folk på cafè, kom jeg på hvor mye jeg savnet akkurat det..! :)

×
×
  • Opprett ny...