Gå til innhold

Vilkårlighet

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vilkårlighet

  1. Hei

     

    Jeg mottok nylig ett brev fra selskap "x" om at de hever min mnd's pris med 100kr grunnet at de mener at den prisen jeg betaler den dag i dag ikke står i stil til tjenesten de leverer. Problemet her er at det selskapet jeg opprinnelig skrev kontrakt med ble kjøpt opp av selskap "x". Og den forbindelsen fikk jeg ett brev der det står følgende: "For deg har ikke oppkjøpet noen merkbar effekt. Ditt *************** vil ikke bli påvirket av dette. Det samme gjelder for avtalt **********ved en eventuell **(hendelse)**

    Når det gjelder dine vilkår og priser så fortsetter dette som før. Dersom du ønsker å kontakte oss vil dine tidligere kontaktpunkter være de samme."

     

    Hvilken rettigheter har de til og sette opp min mnd's pris med 50%? Når det brevet ble sendt ut i forbindelse med oppkjøpet?

     

    For ordens skyld mottok jeg dette brevet i 2012, om det skulle være en "eldrings" greie her som jeg ikke forstår..

     

    Kan noen hjelpe meg med å finne paragrafer/lover som jeg kan bruke mot de hvis de setter seg på bakbeina?

     

    - Shamru

     

  2. Hvorfor vil de ta førekortet i etterkant når jeg beholdt det på stedet? De snakket med politijuristen på stedet.

    Lærepenge ja, i høyeste grad. Skulle gjerne endra mye sett tilbake, jeg er vanligvis en fyr som sjeldent gjør noe ulovlig.. Men akkurat den morningen der var jeg idiot.

     

    La oss bare si at det jeg vil bli krever plettfri vandel, Lord Nuker :)

     

    P.S.

    Spurte konstablene hva grensa lå på for inndragelse, de snakket om ca. 0,5

  3. Hei

     

    Før noen kommer med at jeg fortjener å miste lappen på livsstid, så er jeg fullstendig klar over feilen min og ingen, tro meg INGEN ville heller vært foruten hendelsen enn meg.

     

     

    Historien:

    Skulle til Trysil søndag morgen, og hadde vært ute lørdagen. Hadde sluttet å drikke i 01:00 tia og tok meg en pils på ett nach ca. halv 4..

    Når jeg sto opp drakk jeg 1l cola samt vann, pussa tenna og gikk 1 times tur til der jeg hentet bilen. 1km fra der jeg henter bilen blir jeg stoppet i kontroll og blåser rødt(0,3) fikk beskjed om å gå ut av bilen og blåse en gang til. Da blåser jeg 0,4.. Så venter politimannen litt til og henter sin kollega der jeg blåser på han sitt apparat til 0,3 igjen.

     

    Dette resulterer i at jeg blir med på sykehuset for å ta 2 blodprøver for å finne ut eksakt promilla.. Jeg følte meg helt fin før jeg satte meg i bilen og følte meg klar i hodet, derfor jeg trodde jeg var klar til å kjøre bil.

     

    Min store skrekk nå er det at jeg får ett forelegg som kommer på rullebladet og gjør at jeg ikke kan bli det jeg ønsker mest å bli..

     

    Det kjipe med denne opplevelsen er jo det at jeg blåser 0,3... 0,1 over grensa.. Det er jo forsatt over lovlig grense, men som politiet sa: "lavutslag".

     

    Tok første blodprøve ca. 30 min etter at jeg blåste første gang og andre blodprøve ca. 1 time etter jeg blåste første gang.

     

    Tror du/dere det er mulig at jeg er under grensa? Eller vil blodprøven vise en faktisk høyere promille alkohol i blodet enn en blåseprøve?

     

    Evnt. hva er strafferammen for en hendelse som dette? Som overskriften sier var jeg så lite over at politijuristen lot meg beholde førekortet på stedet, hva videre etterforskning resulterer i vet jeg ikke.

     

    - Shamru

  4. Og dette skjer feks når du tester med speedtest.net eller pinger en server du har fått 60-70ms tidligere på dagen?

     

    Dette skjer egentlig når nettet selv vil det, f.eks. har jeg spilt LoL tidligere i dag med stabil ms på 64. De 3 siste timene har jeg hatt stabilt 123ms.

     

    Har ingen programmer åpne i bakgrunnen, og speedtest viser nå at jeg har 2mbit linje, istedet for at jeg hadde 12 tidligere i dag.

  5. Hei

     

    Har ordnet oss linje fra Eidsiva.net som når vi fikk den lå på ca. 14 mbs(litt usikker på hva spesifikasjonen egentlig heter).. Og hadde da en normal latency på 60-70. Dette kan jeg leve med, for det fungere fint til spilling som league of legends..

     

    Problemet er det at innimellom finner nettet vårt ut at: Hei, nå skal vi gi deg stabilt 100-130 latency!

     

    Jeg ANER Ikke hvorfor dette skjer, jeg har restarta pc'en.. restarta USB mottakere min, men problemet vedvarer...

     

    Noen forslag til hva dette kan være for noe??

     

     

    All hjelp mottas med stor takk!

  6. Jeg har kjøpt: Railroad Tycoon 2(minner!!!!!)

    og SimCity 4, men her har oppløsninga bugga seg, så ser kun øverste venstre hjørnet. Kan ikke gå inn på innstillinger siden jeg ikke ser en puck nede til venstre... Noen som vet hvordan jeg kan fikse det? Prøvd Reinstall, funka ikke... Holder på å bli gal av at det ikke funker...

  7. Det går en historie i Tønsberg(jeg ble fortalt dette av en butikkansatt). Det var ei eldre dame som gikk langs gågata og så en øst-europeisk tigger. Denne eldre damen gikk til nærmeste bakeri og kjøpte ett helt fersk skolebrød til vedkommende. Når hu bøyde seg ned for å gi dette, svarte tiggeren med å slå til hånden hennes så hun fikk kokos og melis over hele seg.. Etter denne episoden, så gir jeg ikke til tiggere.. Jeg kan ikke ta alle over en kam, men jeg vet ikke hva pengene går til. Hvis jeg må(ytters sjelden) gi no, så kjøper jeg mat til personen..

    • Liker 2
  8. Absolutt enig, jeg ser lite forskjell mellom land med lov og de uten lov, norges kyster er jo ikke så unike. Og det med lyd, hvis du bosetter deg nær havet bør du kunne regne med litt støy fra vannscootere innimellom, men kansje et forbud etter kl. 22 eller noe kunne stått igjen, pga. barn skal sove osv.

     

    Har selv kjørt en del vannscooter i Filippinene og har utrolig lyst til å få muligheten her også.

     

    Vannscootere har ikke lov til å kjøre etter mørkets frembrudd, grunnet at flesteparten ikke har lanterne bak og foran :) Har i hvertfall lest det på noen forumer.

     

    Jeg er selv oppvokst på Nøtterøy med mye båttrafikk, og har ALDRI opplevd at lydnivået er irriterende.

  9. Hei

     

    Jeg har en Pioneer VSX-908RDS som skrur seg av etter kort tid med lyd. Har kjøpt en USB vifte som går fra PC'en og blåser luft konstant ned i forsterkeren(original vifte er defekt). Trodde som dere skjønner at dette kom av overoppheting, men problemet er der forsatt. Forsterekeren er ikke varm når den skrur seg av nå... hva kan problemet være?!

     

    - Shamru

  10. Hei

     

    Som garantert mange andre, irriterer jeg meg grønn over at vannscooter er ulovlig i Norge. Sjekket opp loven og begrunnelsen på miljøverndepartementet.

    http://www.regjering...e.html?id=90797

     

    Dette fikk meg til å undre litt over hvor mye skade en vannscooter gjør på miljøet, fant denne: http://www.ukmarines...on/r06_04_2.htm

     

    Er det bare meg, eller virker argumentene til stortinget/regjeringen ekstremt tynne? Det er ikke akkurat sånn at Norge er kjent for lange grunner og grunne laguner, det hadde i så fall vært nytt for min del.

     

    Jeg kan se støynivået, men nå har det seg sånn at det ikke lenger kun er vannscootere som har vannjet. Det finnes x antall andre båtmodeller og båttyper som bråker minst like mye om ikke mer på sjøen. Ja, selve måten å kjøre på er jo forskjellig. Men en vannscooter som vil ha mye "jojo-kjøring" vil ikke kjøre nærme land, han/hun vil ut i yttaskjærs for å få bølgene av de større båtene. Dette går under kategorien leking, men det er ikke forbudt å leke seg på sjøen! Og støynivået på vannscootere er ikke lenger like "kvast" som det var før.

     

    En vannscooter(eller vann jet generelt) har en mye bedre "handling" enn propelldrevne båter, så det er lettere og kontrollere de i evnt. Farlie situasjoner som kan oppstå.

     

    For meg virker det i hvertfall som forbudet er gammeldags og en typisk begrensning som er der, kun er der fordi regjeringen(som består av en gjeng som ikke akkurat har pengeproblemer) ikke vil forstyrres med litt lyd på hyttene sine.

     

    Hva mener du om saken? Er du for vannscooter i Norge, eller i mot?

     

     

    P.S. Jeg beklager evnt. gramatiske feil, jeg er dysletiker og klarer ikke helt se mine egne feil.

     

    - Shamru

×
×
  • Opprett ny...