Gå til innhold

drbuggs

Medlemmer
  • Innlegg

    622
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av drbuggs

  1. Likevel betyr det ikke at ulykkene ikke kunne vært ungått om det satt menneskelige sjåfører i det som er automatiske google-biler. Googlebilene er bare programmert til å gjøre det som er "riktig", ikke til å tenke og handle kjapt om uforutsette situasjoner skulle oppstå.

     

    Hvis du hadde lest rapporten og teksten så er de fleste ulykkende relatert til enten at bilen er i manuel modus eller at noen kjører på den.

  2. Jeg liker å kjøpe film på blueray. Dog lar jeg meg lett provosere når jeg får trøkka reklame fra min kjøpte blueray i trynet. For ikke å snakke om "Du ville ikke ditt og du ville ikke datt..."- snutten. Jeg HATER den. Blir så jævli forbanna når den kommer opp. Og du kan ikke spole over den heller. Nei, fordi du SKAL se den. Hvorfor skal jeg som har KJØPT filmen minnes på at jeg ikke skal piratkopiere?

     

    Hehe Setter på Barbie film til 6 åringen og hun stønner, "Nei Reklame nå igjen" :)

    • Liker 4
  3. Neste skrittet er automatisk åpning, scanning og lagring av brevpost. Kan jo utveksles "ulovlig" informasjon slik og.

     

    Skal bli intressant å se hva de definerer som informasjon som er "lovlig / ulovlig"; Kritikk av politiske standpunkt ? Kritikk av multinasjonale firma ?

     

    Lukter vi scientologi Kirkens taktikk her ? Alt materiale som omtaler dem er automatisk CopyRight og kan saksøke kritikere ?

     

    Får vi en kobling her mellom de private og Statens oppkrevingssentral som eksekutør ?

     

    De private står jo med Norsk Lov i ryggen og innhenter informasjon om private og deres gjøre og laten.

     

    Advokat hyret av Etiopiske myndigheter til å holde øye med Eksil borgeres gjøren og laten ?

     

    "Det mest omstridte punktet i selve lovforslaget var om private skulle få hente inn personopplysninger uten å ha konsesjon til det. Paragrafen som vil gjøre akkurat dette lovlig ble derfor stemt over separat, og både Høyre, Venstre, og Christian Tybring-Gjedde fra Fremskrittspartiet var mot dette punktet.

     

    Flertallet, bestående av alle regjeringspartiene, Kristelig Folkeparti og resten av Fremskrittspartiet, fikk likevel viljen sin. Paragrafen gikk dermed gjennom, og er dermed så godt som sikret å bli en del av Norges Lover. Med motforslagene nedkjempet, var det også kun Venstre som stemte mot resten av lovforslaget."

     

    I praksis har vi ingen rettigheter lenger til privat liv. Det komplette Orwelske samsfunn.

    • Liker 2
  4. Hvor mange dekodere kan du kjøre på én kabel som kommer fra parabolhodet?

     

    Med en kabel i praksis bare en tuner. Kanalene er delt i vertikalt og horisontalt polariserte kanaler. Tuneren setter opp en spenning på enten 13 eller 18 volt avhengig om du ser på en vertikalt eller horisontalt polarisert kanal. .

     

    Med en kabel begrenses utvalget av kanaler.

     

    Med to kabler kan du sette opp et ubegrenset antall dekodere. Men du på passe på polariseringen, det vil si hvilken kabel som gjør hva.

     

    Enklest er bruke et hode med flere utganger, du får både 4 og 8 utganger.

     

    Proft brukes gjerne en multiswitch. f.eks. http://www.smarthome.com/solution43.html

     

    gjerne kombinert med fiber for å bære signalet over lengre avstander.

  5. Da går jeg altså glipp av:tv2 sumoNyhetskanalentv2 filmkanalen3 kanaler jeg stort sett aldri har sett påSkjønner ikke helt hva fuzzen er
    CD har også flyttet TV2 til noen høye kanalnumre, noe TV2 mener gjør at kanalene blir skjult for forbrukeren. Personlig flytter jeg alltid kanaler til de plassene jeg selv vil ha det, men kan hende det ikke er mulig hos CD?

     

    De nye dekoderne til cd er det ikke enkelt å flytte på kanaler.

  6. Som i alle krangler, 2 parter. CD vil ikke betale mer for TV sine kanaler og tv2 vil presse cd. Riktig smørje blir det hvis stortinget begynner å blande seg inn i saken slik enkelte stortingspolitikere vil.

     

    Riktig parodisk er det jo at Telenor står som største aksje eier i samtlige parter som har blitt, og ikke blitt , enige med Tv2 om den nye prismodellen. Lurer på om de er store aksje eiere i Tv2 og ? De er ihvertfall stor aksjeeier i a-pressen som var store i tv2.

     

    http://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/09/10/tv-2-driver-gjoermebryting

     

     

  7. Hva med http://www.netonnet....se/166194.5055/ .

     

    Samme maskin med Radeon skjermkort.

     

    Eller http://www.netonnet....6w/174544.3003/

     

    Med i3 prosessor.

     

    Ellers så har komplett følgende på tilbud nå:

     

    http://www.komplett....aspx?sku=746858

     

    Edit : Ellers lesing : http://www.hardware.no/artikler/disse-baerbare-pc-ene-anbefaler-vi/94271

  8. Takk for svar. Han kan "taste" via screen keyboard. Sitter faktisk og vedlikeholder websider og programmere i Visual Basic.

     

    Har funnet software som gjør jobben via xp- Win Phone 6.x og Win7 - Win Phone Mango. Men ikke noen andre kombinasjoner.

     

    Løsning Via VNC eller logmein er intressant, det vet jeg at han kan takle.

  9. Hei

     

    Min venn er multifunksjonshemmet. Han har ikke kontroll på armer/ben og har ikke språk. Han styrer sin XP baserte PC med en refleks i pannen som blir registrert av et kamera og "trege Taster" på musa.

     

    Han ønsker kontroll over egen økonomi, og da er ikke Netbank med kode brikke et alternativ ( kan ikke trykke på knapper). Nettbank på Mobil ser ut som eneste mulighet da.

     

    Han har selvfølgelig også lyst på Smart Telefon.

     

    Ser da for meg en mobil han kan styre fra PC slik som du kunne med gamle Windows Mobiler ( WM 6.X).

     

    Det skulle jo ha gått lett, hvis han bare hadde Vista eller win 7, men stolen er levert med pc med xp, og nav var ikke intressert i å gi ham win7.

     

    Da spør jeg, Har lett i 2 uker nå;

     

    - Noen som vet om software/app som kan bruke for å fjernstyre moderne smart telefon med ? Fra XP . Har Nokia med Win 7 Mango, men bytte av telefon er ikke noe problem

     

    Eller andre forslag til hvordan bruke nettbank med bare mus og trege taster ?

×
×
  • Opprett ny...