Gå til innhold

tjcombo

Medlemmer
  • Innlegg

    708
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tjcombo

  1. I mine øyne blir dette like no-go som å bygge en nettside i Flash, bare med dårligere nettleserstøtte. Kan hende jeg tar feil, men ser ikke noe særlig potensiale for Silverlight.

     

    Når det er sagt:

    Gjennomført layout, men litt vel "klumpete"?

    Skal vel stå "Panel", ikke "Panal"?!

    Hang en periode i Chrome før den fikk lastet skikkelig

     

    Jupp, dette var laget med håp på at Silverlight en dag ville ta av. Derfor bir mitt neste prosjekt å lage noe lignende i HTML5. Takk for Typo'en. Klumpete? i Dont think so.

     

    Ved "Settings" der man kan stille lyden.

    Det er også to andre ting man kan stille på der "A" og "[ |I]", frm har ingen funksjon som jeg kan se.

     

    Du har rett, blir lagt til funksjoner der snart.

  2. Pen side. men det mønsteret du har brukt i headeren ble bare ikke helt bra. prøv noe annet. prøv heller å bruke farger som allerede er brukt i designen, med det mener jeg at du heller kan bruke grønn fargen som du har i blomsten istedet for en lyse blå farge som jeg ikke vet hvor du har fått fra :-)

    men alt i alt veldig pen, ryddig og oversiktelig side, og header mønsteret må du bare gjøre noe med

  3. Mr Berg, nice side. Likte bakgrunnen.

     

    Jeg ser at du har forskjellige bilder på 'noen' av lenkene, jeg ville heller satt forskjellige bilder på alle hoved lenkene.

     

    og en bitte liten ting til, du ser på det bildet til 'Hjem' den er litt lysere enn de andre bildene og den er forsovidt ganske bra, så hvis du øker kontrasten og eller lyser de andre bildene opp så ville det ha vært knall.

     

    Den gråe menye er det noe galt med, jeg vet ikke hva men den passer ikke perfekt inn, hva om å gjøre den grønn som du har brukt på den siden, mixe og trixe litt med det.

     

    ellers ser jeg ikke noe annet å fixe på den sida.

     

    Nice work m8 :thumbup:

  4. Det er folk som sitter med screen-readers og tekstbaserte nettlesere som vil merke stor forskjell. Tenk deg en blind person som skal inn på siden din, og får opplest «tabellrad 1: bla bla bla, tabellrad 2: bla bla bla»...

    Men er denne siden bassert for blinde brukere?

     

    Ja egentlig en helt grei design, men synes den må være litt mer fengende... det er haugevis av noober som driver med webdesign og du må prestere noe for å ikke bli lagt i den kategorien.

     

    Dårlige bilder er alltid ett minus

×
×
  • Opprett ny...