Gå til innhold

Jonathan.L

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jonathan.L

  1. De spillene burde gå, men jeg er noe usikker på Dead Space 3.

     

    Du betaler ca dobbelt så mye for en laptop med tilsvarende desktop-ytelse, mye av årsaken er at laptopdelene er spesialplukket for å trekke mindre strøm. En i7-3720QM (45W) er nesten like kraftig som en i7-3770k (77W,) og et GTX 680M (90W) er like kraftig som et GTX 660 (140W.)

    Takk for gode svar! Nå ga dette mye mer mening. Jeg tror jeg satser på å kjøpe Pc'en for 6500 kroner fordi jeg ikke har råd til noe bedre og heller ikke plass til stasjonær. Takk for hjelpen!

  2. Et GTX 660M sliter med tyngre spill fra 2011 i 1280x720 som BF3 og Witcher 2, så prosessoren er definitivt ikke det du skal bekymre deg for :p

    Når du sier sliter med å dra, mener du på lav grafikk eler lav FPS? Hvor lav grafikk tror du jeg må ha i så fall? Er det noen bærbare PC'er som klarer å dra slike spill? Hvilken prisklasse ligger de i? Takk!

  3. Får ikke den siste lenken din til å virke, men jeg vet jo godt hvilken maskin du mener.

     

    Nei, i de fleste spill vil du ikke merke noe til forskjell på ytelsen. Noen spill er mer optimert for flere prosessorkjerner enn andre, og i disse kan du sikkert se forskjeller på noen få fps hvis du måler. Noen få spill er såpass gira mot flerkjerne-prosessor at du nok vil kunne både måle og merke forskjell. Jeg snakker om grafikkavhengige spill her nå.

    Men når det gjelder laptoper, så kan man generellt si at det i grafikkavhengige spill alltid vil være grafikkortet som er flaskehalsen for ytelsen.

     

    Det er jo også noen strategispill og simulatorer som er like så eller mer avhengig av prosessorkraft som grafikkort. Football Manager er ett eksempel.

     

    Så om du burde legge inn mer penger ... er opp til deg.

     

    Tusen takk for et grundig svar!

    Har du noen eksempler på prosessorkrevende spill?

    Tror du prosessoren vil være viktig i spill som kommer de neste årene?

  4. Jeg skal kjøpe en laptop til gaming.

    Disse PC'ene har en prisforskjell på ca. 1000 kroner. Den billige har to cores og den dyre har 4. Alt annet er helt identisk.

     

    Hvordan forskjell er det når jeg spiller den som har to cores forhold til den som har 4? Burde jeg bruke hele 1000 kroner for å få en PC med mer cores?

     

    http://www.multicom....00560/p10619642 (Billige)

     

    http://www.multicom.no/Xishan-W370E-17e3-Full-HDe-Intel-Core-i7-3630QMe-12GBe-750GBe-GeForce-GTX-660M-2GB-GDDR5e-BTe-HDMIe-USB3e0e-nVIDIA-Optimuse-Uten-operativsystem-Multicom/cat-p/c100560/p10621803 (Dyre)

  5. Sistnevnte maskin har vesentlig bedre grafikkytelse takket være GTX 660M-kortet ;)

     

    Takk for hjelpen! Da blir det nok den sistnevnte. :)

    Og forresten, Multicom Xishian selges uten operativsystem. Anbefaler du å kjøpe Windows, eller fungerer det like bra å laste det ned på nettet bare for å spare en lapp?

  6. Disse PC'ene:

     

    http://www.siba.no/p...21so-&ref=focus

     

    http://www.mpx.no/k/ki.aspx?sku=761537

     

    http://www.multicom....00560/p10619642

     

    Jeg har ikke noe erfaring om hvordan kombinasjon av grafikkort, prosessor og RAM som trengs for en god gaming PC. Og hva som er viktigst av disse tre tingene. Derfor setter jeg stor pris på om noen kunne gi meg noe råd/hjelp.

     

    Jeg vet at bærbare PC'er ganske kontroversielt i gaming samfunnet, men jeg er nødt til å ha en bærbar fordi jeg ikke har plass og jeg flytter ofte på PC'en.

     

    Hvis dere vet om noen andre PC'er egnet til gaming gi gjerne anbefalinger. :)

     

    Takk! :)

  7. Muligens kan du hente litt på overclock, men sikkert ikke merkbart mye. Uansett kan du ta en titt her.

    Eller du kan gå til det litt mer upraktiske / ekstreme.

    Eventuelt en ferdigløsning om du har støtte for dette.

     

    Og nei, ingen av løsningene er praktiske. Overclocking fører ofte til høye temperaturer, i et miljø der temperatur allerede er et problem. Du kan sikkert glemme å sette den på fanget osv om du klokker den opp. De andre løsningene tar plass og tid å koble opp.

     

    Jeg skal se hva jeg kan gjøre, kommer med resultater hvis jeg prøver. Takk skal du ha!

     

    Edit:

    Leste på overclocking-nettsiden og så at i beste utfallet ville jeg få 10-16% økning av FPS og en veldig varm PC. Er ikke desperat nok til å kjøpe et eksternt grafikkort heller, så jeg får vel heller kjøpe en stasjonær PC når jeg har råd. :)

  8. Jeg kjøpte en Toshiba Satellite denne høsten. Jeg hadde spart opp 7000 og kjøpte denne PC'en ettersom spesifikasjonene var langt bedre enn andre PC'er i samme prisklassen.

    Jeg var relativt fornøyd inntil jeg prøvde å kjøre spillet på ArmA II: Operation Arrowhead med den kjente modefikasjonen DayZ.

    Jeg var nødt til å gå ned på Very low på dette tre år gamle spillet.

     

    Derfor lurer jeg på hvorfor jeg ikke klarer å kjøre nyere spill med en kraftig prosessor, høy RAM og greit grafikkkort?

     

    Toshiba Satellite P850 spesifikasjoner:

     

    - RAM: 6gb

    - Prosessor: 2.3 Ghz Intel i7 prosessor med fire kjerner

    - Grafikkkort: Intel HD Graphics 4000 med 1696 MB delt minne

     

    Dette er ikke eksakt lik PC, men den ser ut til å ha tatt min toshiba sin plass. Den har helt identiske spesifikasjoner med et annerledes design:http://www.lefdal.com/product/data/barbar-pc/SATL87511H/toshiba-satellite-17-3-barbar-pc-l875-11h

     

    Takk på forhånd.

×
×
  • Opprett ny...