Gå til innhold

Lolipop123

Medlemmer
  • Innlegg

    71
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lolipop123

  1. Om du ikke vil bli kalt troll så får du slutte og oppføre deg som et troll. Å si at jeg vil kjede meg fordi filmer er for gamle er trolling. Det er bare tull og tøys, og du fremstår gang på gang som et troll. Om du vil bli tatt seriøst her kan det være greit og bidra med noe positivt en gang i blant, og ikke bare tulle og tøyse. Inntil da vil du bli sett på som et troll av de fleste.

     

    Og nei, i motsetning til deg dømmer jeg ikke filmer pga. idiotiske ting som når den ble produsert, hvilket land den er i fra og ting som det. God film er god film uavhening av tilbakestående ting som det.

    ok har postiv spørsmål til deg

     

    hvis du feks ser på en film fra 1925 og en fra 2010, dømmer du filmen hvor bra den er iforhold til årstallet eller spiller det ingen rolle når den er produsert

  2. ser etter krigsifilmer..

     

    de jeg har er

    apocalypse now

    the thin red line

    full metal jacked

    SPR

    tae guk gi (TIDENES beste krigsfilm, myee bedre en SPR)

     

    ser etter filmer som ikke er bare pisspreik, altså, god handling og gode krigscener, skuespiellere er ikke viktig så lenge de gjør jobben sin

     

    helst 1970 og oppover

     

     

    også ser jeg etter filmer som det er masse politi fbi swat osv.

  3. ehhh, først vil jeg bare si at det trist at du skal Hacke spotify for lille 99 kr i mnd, og hvis du er så lusen på pengene, så undrer på hvordan du har fått mobilen du skal ha det på.

     

    over til du spurte om, så må du forhåndsnedlaste musikk på mobilen (wifi/mobilnettet) og så trenger du ikke være tilkoblet nettet noe mere, etter du har lastet dem ned.

    ok

     

    men kan ikke betale med kort pga. har ikke visa bare electron

     

    du er altså under 18 ?

     

    ja

  4. ehhh, først vil jeg bare si at det trist at du skal Hacke spotify for lille 99 kr i mnd, og hvis du er så lusen på pengene, så undrer på hvordan du har fått mobilen du skal ha det på.

     

    over til du spurte om, så må du forhåndsnedlaste musikk på mobilen (wifi/mobilnettet) og så trenger du ikke være tilkoblet nettet noe mere, etter du har lastet dem ned.

    ok

     

    men kan ikke betale med kort pga. har ikke visa bare electron

  5. hei jeg har tenkt å ha spotify premium hacke meg inn i databasen og få det uten å betale

     

    men jeg lurer når jeg laster ned appen på tlf må jeg være på nett for å kunne høre på musikk? eler kan jeg f.eks være på en annet planet uten dekning/nett og høre på musikk uten at jeg mister penger saldo osv.

  6. dårligste filmen du har sett

     

    mine

     

    requiem for a dream

    fantastic four (han som surfer på homsebrettet sitt)

     

     

    hvorfor

     

     

    requiem dream er at noen ungdommer driver med narko og mora er ei dritt kjerring som er hjemme og prøver å bli tynn også begynner å danse og hu er så stygg å se på jævla kjerring kunne ha lagt inn milf som er fin å se på mens hu danser

     

     

    fantastic four er dårlig film som har ingen handling og suger balle

     

    handlingen kort fortalt (gidder ikke)

     

    dritt film

     

    hva er dine dårlgiste film greier

    • Liker 5
  7. men jeg har alltid lurt på et spørsmål.. når folk skal lage filmer som f.eks avatar.. lager de alt i anismasjon? f.eks planeten, dyra, dragene de blåe apene osv. er de animasjon som ser virkelig ut eller gjør de alt i virkeligheten? f.eks når chris hemsworth spiler på thor/the avengers hvordan får han hammeren tilbake til han når han kaster den? animasjon

    • Liker 2
  8. For engang skyld skriver jeg ordentlig og jeg vil at denne tråden skal være populær. Det jeg har lyst til å diskutere sammen med dere andre er filmene Iron Man 3 (2013), Captain America 2 (2013), Thor 2 (2013), The Avengers 2 (????), Spiderman 4 (2012) og de andre filmene.

     

    Dette er en typisk tråd som de andre trådene som "mens vi venter på hobbiten" + "mens vi venter på The Dark Knight Rises"

     

     

    Mitt første spørsmål; hvem tror dere vil være med på den neste Avengers filmen? eller hvem vil dere at skal være med? Jeg vil personlig ha med de som er fra før av og kanskje Spiderman + Loke på de "snille" sin side. Vil også at Odin blir med å hjelpe heltene.

     

    Diskuter i vei! :))

     

     

     

    Vær så snill, isåfall bare skriv noe, jeg tør egentlig aldri å lage tråder fordi ingen bryr seg men jeg vil at folk skal være med å diskutere her, det kan ikke være bare jeg som er fan av marvel, eller?

     

     

    VÆR SAKLIGE.

×
×
  • Opprett ny...