Gå til innhold

Tormagnushb

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tormagnushb

  1. En liten oppdatering (med ønske om flere tips).. Nå har jeg endelig funnet det samme lysrøret som jeg hadde sist (eneste forskjell er at det er 830 og ikke 827), etter å ha lett både land, strand, himmel, måne og litt til. Gjennomgående i elektronikk/lampeforretninger har jeg fått høre at det jeg hadde på 14w ikke kom til å fungere uansett (som nevnt her også), men at et rør på 24w skulle fungere toppers. Når jeg da endelig fikk tak i røret, hadde jeg store forventninger om at det skulle nettopp fungere. MEN det fungerer akkurat likt som det jeg hadde på 14w. Jeg får frem et svakt og blafrende lys etter noe vridning frem og tilbake, men intet ordentlig lys..

    Noen som har ytterligere tips, triks eller ideer om hva som kan være galt? HJELP

  2. Hei, i går gikk lyset i lysarmaturet på badet mitt, og jeg tenkte jeg fikk bytte ut lysrøret. I god tro kjøpt jeg det lysrøret som var likest det som stod montert fra før. Da jeg kom hjem med dette, var jeg fornøyd over at det passet som hånd i hanske.

     

    Skuffelsen var derfor stor da jeg oppdaget at lysrøret ikke lyste da jeg slo på strømmen igjen. Jeg har nå forsøkt røret i alle retninger og mulige vinkler, og jeg får frem et svaaakt lys (se bilde) når lysrøret bare er delvis "skrudd" fast. Er det noen her som kan ha en idé om hva som er galt?

     

    Bildene vedlagt viser situasjonen. Kan bemerke at jeg har et slikt "carmencita" lysarmatur, med stikk og 3 andre lys som fungerer helt fint.

     

    Bilde når røret er korrekt montert.

     

    Bilde uten rør montert

    post-276671-804517_thumb.jpg

    post-276671-444151_thumb.jpg

    post-276671-1607255_thumb.jpg

  3. Hei, kjøpte meg nytt headsett i går. Jeg leitet en stund og kom frem til at jeg ville ha Astro A40 eller Sennheiser PC360. Er mest glad i å handle i norske nettbutikker, og da jeg fant ut at Astro A40 ikke var i beholdningen til norske nettbutikker endte jeg opp med Sennheiser PC360.

     

    Våknet opp i dag og var egentlig fornøyd med bestillingen min, helt frem til sjekker facebook. Komplett har lansert Astro i Norge.

     

    Nå er problemet mitt, burde jeg levere tilbake Sennheiser-headsettet og kjøpe Astro A40, eller burde jeg beholde dem? Kom gjerne med erfaringer og tips.

     

    Linker:
    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=596155 Sennheiser PC360

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=795728 Astro A40

     

    Mvh. Tor Magnus

  4. Har vurdert dette selv, men da tenker jeg heller at det blir noe eksklusivt jeg kun skal kose meg med. Spiser beef jerky i ganske stor kvanta til vanlig og tror det vil ta litt mye tid til å lage selv hele tiden. Men takk for tipset, skal absolutt prøves en gang! :)

  5. Har i det siste blitt totalt avhengig av å ha med meg beef jerky (Tørket kjøtt) som tursnacks, enten det er på fisketur eller jakt. Her i Norge er det svindyrt, så derfor har jeg rettet blikket og sulten mot internett. Jeg har lenge bestilt fra siden "buybeefjerkyonline.com", men nå er siden stengt "for rebranding". Har nå vært noen uker uten denne herlige turmaten, og henvender meg derfor hit.

     

    Jeg er altså på jakt etter et nytt sted å bestille beef jerky. Vet det finnes en del på ebay, men er det noen her som har erfaring med noen av disse selgerne og evt. kan anbefale meg en?

  6. Hei, alle turfrelste!

     

    Har i det siste blitt totalt avhengig av å ha med meg beef jerky (Tørket kjøtt) som tursnacks, enten det er på fisketur eller jakt. Her i Norge er det svindyrt, så derfor har jeg rettet blikket og sulten mot internett. Jeg har lenge bestilt fra siden "buybeefjerkyonline.com", men nå er siden stengt "for rebranding". Har nå vært noen uker uten denne herlige turmaten, og henvender meg derfor hit.

     

    Jeg er altså på jakt etter et nytt sted å bestille beef jerky. Vet det finnes en del på ebay, men er det noen her som har erfaring med noen av disse selgerne og evt. kan anbefale meg en?

  7. Skal ha muntlig eksamen i historie.

    "Norge, veien til en selvstendig nasjon"

     

    Oppgaven:

    Gjør kort greie for innføring av parlamentarismen i Norge og kampen for et demokratisk Norge. Vurder om det er noen sammenheng mellom innføringen av parlamentarismen og unionsoppløsningen i 1905.

     

    Delen der man skal gjøre greie for innføring er egentlig ganske grei, men lurer på hvordan jeg burde vurdere sammenhengen mellom innføringen og unionsoppløsningen.

     

    Har dere noen tips?

     

    Takk på forhånd!

×
×
  • Opprett ny...