Gå til innhold

Olav1000

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Olav1000

  1.  

    Standardforslag kan være å skru av telefonen, ta ut sim-kort, skru på telefonen, skru av telefonen, sett inn sim-kort, skru på telefonen og se hva som skjer. Et annet forslag kan være å tilbakestille til fabrikkinnstillinger, men det bør ikke være nødvendig egentlig.

    Hei og takk for tipset. Dette gjorde susen. Kan du si litt om hva som skjer her? Har prøvd å slå av tlf, ta ut batteriet og sette det inn igjen etter ei natt, men det hjalp ikke.

  2. Har hatt min S3 en god stund nå, og er rimelig fornøyd, bortsett fra at jeg ikke får låst de fire ikonene/snarveiene i bunnen av skjermbildet (ikonenen til venstre for 'Program'.

    Noen tips her som fungerer uten å måtte roote telefonen?

     

    Låse? At de ikke reagerer ved trykk mener du?

     

    Jeg "mistet" telefon-ikonet i snarvei-linja nederst på skjermen. Finner ikke ut hvordan jeg legger til programmer der nede igjen.

     

    Trykk på skjermen til du får opp en meny, velg program, og så drar du den til svarvei-linja etterpå.

     

    Edit: Det er bare å prøve menyknappen også. Alltid prøv den først om det er noe du ikke får til, ofte ligger valgene der veldig lett tilgjengelig. ;)

     

    Ingen av dem gir meg tilgang til snarvei-linja. Når jeg holder og drar, forsvinner den linja og erstattes med "create folder/app info/delete" linje..Add to home screen er det eneste fornuftige valget når jeg holder på skjermen.

     

    En annen snodig sak er at musikken plutselig stopper, midt i låter. Uansett musikkspiller. Irriterende å måtte dra opp telefonen igjen, fjerne låseskjermen og trykke Play for å fortsette.

    Jeg mener at de fire nederste ikonene låses i posisjon, men at jeg selvsagt kan bruke dem. Nå er det alt for lett å trekke noen av disse opp i øvre del av skjermbildet eller at rekkefølgen endres. Det er ikke ønskelig, så hvordan kan dette gjøres?

  3. Et lite problem med oppdatering

    På min S3 har jeg ikoner for meldinger og E-post som viser antall nye eposter/meldinger. Etter at jeg har gått inn i meldinger og lest og fjernet alle meldinger vises fortsatt ikonet med f eks 5 nye meldinger. Kan jeg stille inn en annen opdatering her, slik at ikonene viser riktig og oppdatert status?

×
×
  • Opprett ny...