Gå til innhold

TheAlexVae

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TheAlexVae

  1. Jeg har ennå ikke lest en anmeldelse eller test som sier noe om mikrofoner, mikrofonretning og lydopptak. Hvorfor? er et betimelig spørsmål ettersom mange gjør videopptak f.eks. på konserter.

     

    Det er nok mest sannsynlig fordi svært få har lydkvalitet og retning på mikrofon som viktigaste funksjon på mobilen. Kamera er f.eks veldig ofte viktigare å teste.

  2. Hei!

    Eg har ein kanal på youtube som heiter Gameprototype Norway. Eg speler for det meste Minecraft, men og andre spill. Eg kunne gjerne trengt fleire abonomentet og visninger.

     

    Mitt utstyr er:

    Headsett: Corsair Vengeance 1500
    Pc: Dell Latitude E5530

    Minecraft: Premium (Betalt)

     

    Link til kanalen min: http://www.youtube.com/channel/UCwkwSV2nUjM6CgdWIv0OAUg

    Videoene folk liker: https://www.youtube.com/watch?v=f2tLOkk7_ug (Dårleg kvalitet)
    https://www.youtube.com/watch?v=mVgD4Lz6MzU

    Dei videoane blei lagd før min nye mikrofon kom.

     

    Takk for støtten!

  3. Hei!

    Eg har kjøpt meg eit gaming headset til 700kr, Corsair Vengeance 1500. Headsettet har usb utgang, og fungerer heilt perfekt til gaming, men eg er mikser og hadde hatt lyst å brukt det der og. Problemet er at miksepulten har bare aux og minijack utganger til headsett. Så finnes det ein adapter som fører usb (hann) til minijack (hann)?, og vil det fungere med miksepulten. Miksepulten er ein Behringer X32.

     

    Takker på forhand for svar.

     

    Headsett:
    lbnvKsR.jpgMiksepult:
    5tG4dU4.jpg

  4. Hei!

    Min data har fore i bakken noken ganger, men funka heilt fint. Bortsett fra vifta som ikkje klatre og kjøle dataen. Så datt han i bakken med vifte sida ned. Når eg prøver og starte dataen så begynner vifta og så begynn han og pipe skrur seg av og prøver på nytt. Sånn held han på heilt til eg tar utav batteriet. VIl kjøpe nye deler til han og fikse han. Treng og vite ka som er gale og kor eg kan få kjøpt delene billig. Tips?

×
×
  • Opprett ny...