Gå til innhold

Treven

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Treven

  1. S8500CVKG1/S8500TENKG2

     

    Du har ein telefon med Telenor-spesifikk firmware, og ikkje generisk firmware. For å kunne oppdatere med Kies må du vente til Samsung publiserar firmware for Telenor-telefonar som dine (rekn med at det vil ta månader). Om du fjernar operatørlåsen (kontakt Telenor) trur eg (sett inn typisk amerikansk ansvarsfråsegn her) at du kan flashe til generisk firmware med Multiloader.

     

    Check Fus

    Multiloader 5.65

    Flashing Guide For Noobs

     

    Last ned Check Fus, og bruk den for å laste ned siste firmware (Velg Bada, GT-S8500, Nordic countries). Last ned Multiloader, og følg guiden.

     

    Får du problem, sjekk først tilbake i tråden (frå side 30-50 meiner eg). Alt er ikkje heilt stabilt, men så lenge du har lada telefonen til 100% og gjer alt i rett rekkefølgje går det som regel greit.

    Ok, takk for hjelpen :)

    Jeg synes jeg har ventet lenge nok på denne oppdateringen, men jeg er ikke er ikke helt trygg på å gjøre noen operasjoner på den selv. Så jeg skal bestille meg en ny tlf ...

  2. Hvis noen har installert uoffisiell firmware, så vil den ikke oppdatere (den ville ikke det før ivertfall). Da må isåfall først en offisiell norsk/nordisk versjon installeres, og så kan man bruke Kies til å oppdatere til 2.0.

    Har ikke installert noe uoffsiell firmware ... Men den vil ikke oppdatere, når jeg kobler til Kies står det i store bokstaver at "Dette er siste versjonen av fastvaren"
×
×
  • Opprett ny...