Gå til innhold

pablo123

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pablo123

  1. Jeg er også en av de uheldige som kom opp i norsk muntlig.

     

    Realisme og nyromantikk: Ta utgangspunkt i det moderne gjennombruddet og drøft utviklingstrekk til og med modernistisk litteratur.

     

    Trenger virkelig hjelp! Læreren dro på ferie til England. Rektor måtte gi oss oppgavene.. Setter stor pris på all hjelpen :)

  2. Temaet: Pluss Event AS

     

    Pluss Event AS er et eventbyrå. De har kontor i en stor by i Norge. Bedriften ble etablert i 2004 og har et godt omdømme i markedet. Fram til nå har de levert ulike typer arrangementer som jubileer, firmafester, fødelsdager og julebord. Kundene har i hovedsak vært privatpersoner, bedrifter, idrettslaf og andre orginasjoner i nærområdet. Pluss Event leverer tjenester i samarbeid med leverandør innen lyd, lys, mat, lokaler og artister.

     

    Under et av arrangementene treffer markedsansvarlig, Gunnar M. Buanes, en spennende og mulig samarbeidspartner, grunneier Ola Haug. Haug eier et stort skogsareal med vassdrag, juv og skogsbilveier. På tomta er det også en større bygning som Pluss Event kan disponere og innrede til innendørs aktiviteter. Området er lett og liggen en times biltur unna byen.

     

    Pluss Event eies og drives i dag av yngve Ottesen (daglig leder), Gunnar M. Buanes (markedsansvarlig) og Mona Helgesen (Økonomiansvarlig). Alle deltar aktivt på arrengementene og har full jobb i Pluss Event.

     

    Du skal forberede deg på akutelle problemstillinger innenfor hovedtemaene:

     

    bedriftutvikling

    innovasjon.

     

    Noe tips på hva jeg bør gjøre?

×
×
  • Opprett ny...