Gå til innhold

Aleks35

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Aleks35

  1. Satt og spilte idag da PC-en min plutselig startet å pipe jevnlig. Etter en stund lukket programmet mitt seg, og tilslutt skrudde pc-en seg av. Prøvde å skru den på igjen, men da skjedde det samme igjen. Leste at det kunne skyldes at cpu viften ikke fungerte som den skulle, men var litt usikker på hva jeg kan gjøre med dette. 

     

    Pc-en min er ca. 3 uker gammel og er av modellen Multicom Kunshan p651s.

     

    Er det noen som har vært borti dette før?

  2. Vet du hvor andre enden av uttakene i huset er?

    Nei, det er jeg ikke sikker på.

     

     

    Bruker du ISDN? Dersom du avslutter ISDN og beholder PSTN-linjen, kan du koble multimodemet til det uttaket du vil. Så lenge du har ISDN, må det være koblet foran ISDN-boksen.

     

    Ja, ISDN boksen er koblet til en splitter der telefon delen er satt inn i telefonuttak ser det ut som.

     

    EDIT: Vi har fortsatt fast telefon i huset.

  3. Jeg har ett zyxel multimodem plassert på loftet, og skulle gjerne hatt dette mer sentralt plassert i huset. Vi har bredbånd over telefonlinje. Jeg lurte på om det da er mulig å flytte multimodemet til ett annet telefonuttak i huset uten for mye vanskeligheter?

     

    Isdn boksen er også plassert på loftet, er jeg nødt til å ha modemet koblet til denne for å få nettdekning?

  4. Har en innlevering i dag som omhandler akselerasjon. Jeg skulle tegne to streker på bakken med 3 meters mellomrom. 10 meter foran den fremste skulle jeg tegne to nye med 3 meter mellomrom(16 meter totalt). Jeg skulle da måle tiden jeg brukte på å gå imellom punkt A og B med konstant fart allerede fra A, og når jeg nådde punkt B skulle jeg øke farten gradvis frem til punkt C( 10 meter bortenfor) Fra punkt C til D skulle jeg holde denne farten og ta tiden jeg brukte. Det jeg kom frem til er at farten mellom A og B er: 1,5 m/s med en total tid på 2 sekunder. Mellom B og C 3,125m/s med en total tid på 3,2 sekunder. Og mellom C og D 3,75 m/s med en total tid på 0,8 m/s. I boken ble formelen at jeg skulle finne akselerasjonen ved dividere fartsøkningen fra B-C på tiden jeg brukte fra C-D. Det ble 3,125-1,5=1,625. Deretter skulle jeg dele dette på 0,8 som ble 2,03. Denne formelen virket helt feil.

     

    Etterpå prøvde jeg meg på den formelen jeg har lært:

    Fart C-D: (3,75 m/s - 1,5 m/s) / 3,2 sekunder(tiden mellom B og C) Dette ble sånn ca 0,7.

     

    Spørsmålet mitt er hvilken av disse formelene som er riktig, om noen av dem er det? Trenger raskt svar please, innlevering om 1.time.

  5. For noen dager siden installerte jeg Windows 8 på min Asus N56VZ. Etter det har jeg hatt betydelig dårligere ytelse i både spill og nettsurfing. I spill har ytelsen sunket fra 60-20 i fps. Er det noen grunn/noe jeg kan gjøre med dette?

     

    I tillegg klikket en av installerne når jeg startet Windows 8 første gangen. Jeg vet ikke hva disse prøvde å installere, men om det kunne ha noe med ytelsen å gjøre?

  6. Tenker å kjøpe Asus n56-en. Har sett på den på flere forskjellige nettbutikker og ser at prisen varierer med de forskjellige funksjonene. Har lyst på blu ray spiller og har sett på den Dustin selger:

    http://www.dustinhom...mediahuset_1007

    Det var bare det at når jeg nå kom hjem fra ferie så jeg at den var 900kr billigere enn før jeg reiste. Der etter så jeg på produkt nummeret S-4037. Jeg mente at jeg hadde sett tidligere at de solgte art nr 4027.

    Jeg har tidligere set at forskjellen på den Dustin selger(solgte?) og den komplett selger var at Dustin sin hadde litt dårligere hardisk men så hadde den bluray.

     

    Hvis dette ikke er samme pc som før jeg reiste på ferie, er det da noen andre forskjeller å vite om?

     

    Edit: link til komplett sin

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=744833

  7. Hei, skal kjøpe en ny bærbar og er litt usikker på hvilken jeg skal velge. Pc-en skal brukes til Guild Wars 2 og lignende mmo's og litt skolearbeid. Det vil si at jeg trenger en relativt lett bærbar med 15" skjerm. Har sett litt på denne: http://www.dustinhome.no/product/5010636561/asus-n56vz-ci7-2-3-8gb-750-gt650m-15-6-w7hp/?csref=Prisjamforelse_Prisjakt_1007

    og lurer på om denne holder til mitt bruk eller om noen har noen andre forslag.

×
×
  • Opprett ny...