Gå til innhold

KM3

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KM3

  1. Må ikke glemme at DLCer, eventuelt solgt i pakke som season pass, er frivillige anskaffelser. Det er heller inget krav at season pass må forhåndsbestilles. Er man i tvil kan man i ytterste tilfelle utsette kjøpet til passet ender opp på salg med betydlige rabatter.

     

    Hvis et det et spill leverer er verdt pengene, ser jeg ikke noe direkte problem med ekstra nedlastbart innhold. At det ekstra nedlastbare innholdet ofte allerede befinner seg på DVDen betyr blant annet bare at man problemfritt kan konkurrere mot spillere som vil betale litt ekstra.

     

    Undertegnede spiller kun Gears of war flerspiller, og angret aldri et sekund på dag 1-anskaffelsen av season passet for GoW3. Jeg må innrømme jeg stusset litt på at season pass-holdere for GoWJ kommer til å nyte dobbel experience, men greit nok, jeg er overbevist om at season pass er rettet mot spillere som hadde kjøpt alle spillets DLCene uansett.

     

    Så DLCer og season pass får verdsettes individuelt. Mikro-transakjoner er kommet for å bli. Jeg betaler iallfall litt ekstra for å holde (online) spillopplevelser mer variert.

×
×
  • Opprett ny...