Gå til innhold

Intueri

Medlemmer
  • Innlegg

    294
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Intueri

  1. Har undersøkt litt nærmere med folk, noen sier verdien på gitar er subjektivt, mens andre sier den kan være mye verdt (osv.). Men, jeg forhørte meg med en kompis som har jobbet i musikkforretning i 15 år, i tillegg til å ha eid en del gitarer, og han sier at gitaren teknisk sett, er fint verdt 8-9000 kr, men på grunn av hakkene og sånt, bør selges for noe billigere, 6-7000 kr (hans egne ord).

  2. Kan gi mening, det blir jo noe ala "Biocentrism"

     

    Har absolutt på følelsen selv at det er noe vi ikke ser, at vi blir holdt øye med osv. Har også sett en kvinnefigur sitte på senga mi en natt og si hun het Elisabeth (uten h kanskje), i tillegg til mørke skygger om natten i forbindelse med et forhold jeg ikke burde ha vært i; tolker det som en advarsel per i dag, men skjønte det ikke da. Det har også vært et par litt avslørende episoder ellers, hvor jeg bare har skjønt at noen morer seg med å manipulere situasjonen/tid og rom, samt vært ganske sikker på at noen, som jeg ikke kunne se fysisk, var tilstede i rommet med meg. Kanskje litt sprøtt å si sånne ting, men jeg, vet ikke helt, det føles bare ekte, tror ikke det er et produkt av sinnet. Det er litt som nå også, hvor jeg føler sterkt for å reise vekk, forlate alt, men kan ikke forklare hvorfor - jeg bare vet at noe bedre venter meg der ute.

     

    Så skal jeg tippe, er denne eksistensen litt som Sims 3, vi er figurer, men i motsetning til karakterene i det spillet, har vi fri vilje, og at de fysiske lovene som begrenser oss, bare er programmert inn. Og jeg tror meningen med denne eksistensen, er å skape et så godt liv for oss alle som mulig, det er opp til oss selv å ta ansvar.

    • Liker 1
  3. Fuck det å ta livet seriøst. Og jeg har også tenkt tanken på at illmunati er ute etter å ta meg, eller gud også for den saks skyld, noe som ikke er bra å tenke på. Men, å ta livet seriøst er helt idiotisk. Å ta enkelte sider av livet seriøst, er derimot veldig nyttig.

     

    Er nok ikke helt enig, for alt man gjør har ringvirkninger. Kun gode gjerninger er rasjonelle i lengden.

  4. Det blir vel litt viktoriansk / edvardiansk å skulle lage eget vaskepulver. Jeg foretrekker å kjøpe ferdig vare. Det tar mindre tid. De som har lagd det følger statsregulerte retningslinjer for merking av farlige produkter. Man får vite om stoffer er syre eller base, noe som kan redde synet ditt om du er uheldig og får en sprut av det i øynene. Det kan være mange fordeler med å kjøpe ferdig kjemikalie.

     

    Man får også deponert stoffet ofte gratis (om du ikke er industriellt) og enkelt på gjenvinningsstasjonen om det er noe som bør samles opp og leveres inn.

     

    Selv såpe i en bekk kan jo for en kortere periode ta liv av mange organismer som lever i vannet.

     

    Stoler ikke på det bare, for de finner alltid ut noe "nytt". Da lager jeg heller noe selv ut av trygge ingredienser, så slipper jeg å risikere noe.

  5. Vil ikke kalle dette monster maskin.

     

    Ville satset på Asus GeForce GTX 670 2GB DirectCU II OC

    eller HD 7950 OC Twin Frozr III 3 GB som minimum gjerne brukt.

     

    Skal du overklokke? Velg heller Corsair TX750M 750W i så fall. Velg heller en SSD disk som ikke er sandforce Samsung 840 er et sikkert valg.

     

    Hm okei. Men holder det til CSS da?

  6. Hei! Nå tenkte jeg å sette i gang med some seriøs gaming, men til det, trenger jeg en monster maskin. Har valgt følgende komponenter:

     

    Kabinett: Fractal Design Define XL R2 898,-

    Hovedkort: Asus Z87-A 1149,-

    CPU: Intel Core i5 4670k 1749,-

    GPU: ATI Radeon HD 5770 1GB 2290,-

    PSU: Corsair CX 750M 698,-

    SSD: Kingston SSDNow V300 120GB 2.5" 699,-

    RAM: Kingston DDR3 HyperX Beast 8GB 599,-

    DVD: Samsung DVD Writer, SH-224DB 179,-

    7766,-

     

    Er dette nok til Counter Strike: Source? Ønsker å spille det ikke bare flytende, men på MAKS grafikk!

  7. Ble det for skremmende? :p

     

    Nja, vet ikke helt hehe, men jeg har selv opplevd natterror, til og med sett en kvinnefigur sitte på senga mi om natta og si at hun heter Elisabeth (uten h kanskje). Det er ikke tull, var realistisk som bare det, så heller vel litt mot at det er noe mer.. i tillegg har jeg lest en del om nær døden-opplevelser også.. Ja, rasjonelt sett, så tyder det mer mot at det faktisk er noe mer enn dette. men selvsagt, alt kan bare være innbilninger.

×
×
  • Opprett ny...