Gå til innhold

henrik1

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av henrik1

  1. Hvor hardt dunket du hodet i stangen da? Var litt beleilig hvis det ikke er hjernerystelse, men det beste er alltid å ta en tur innom legen, ingen her kan gi noe definitivt svar til deg :)

    Var ikke så veldig hardt egentlig. Ble litt svimmel med en gang, men det gikk over etterhvert. Mer svimmelhet kom dagen etterpå. I tillegg så har jeg hodepine og feber, kaldsvette. Får ta en tur innom legen hvis det ikke bedrer seg. Takk for svar :)

  2. Heisann, har fått en karakter jeg mener jeg ikke burde fått. Jeg trodde jeg skulle få en 5'er, men fikk 3. Grunnen til at jeg fikk 3 var fordi jeg hadde notater som var setninger, og ikke stikkord. Jeg hadde øvd inn setningene så godt at jeg ikke trengte å bruke det som manus. Jeg så bare på et ord og annet i notatene og læreren fulgte ikke en gang med på hva jeg sa. Hun spurte meg på slutten av foredraget om jeg hadde hele setninger eller stikkord i notatene og jeg svarte hele setninger.

     

    Jeg bare lurer på om det er lov til å vurdere på denne måten, og om noen kan referere til regler i opplæringsloven eller lignende. Jeg trenger virkelig å bevise for læreren min at jeg ikke leste av manus. På forhånd takk.

  3. Hei jeg har vært syk i ca 2 uker nå. Det startet som en lett forkjølelse, men har vært mye opp og ned. Først så hostet jeg bare, så kom den såre halsen, så ble jeg litt bedre igjen før jeg den siste uken har blitt skikkelig hoven i halsen. Jeg hoster til jeg brekker meg og det klør nesten litt i halsen når jeg puster, som om jeg nesten må hoste. nesen min renner og slimproduksjonen er stor.

     

    Kan det være kyssesyken, klamydia i halsen eller bare en halsbetennelse? Noen som har noen erfaringer / råd?

×
×
  • Opprett ny...