Gå til innhold

Afarin

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Afarin

  1. Hadde forventet større forskjell mellom den og X1. Nå kan ingen bruke prisforskjell som ett pluss i "krigen. 500 er ingenting.Får redigere her da siden ingen gidder å lese post nr2 :D 500kr er ingenting på elektronikkmarkedet nå til dags, ett bittelite tilbud og det er samme pris eller billigere :)

     

    Problemet er jo at det fortsatt er 500 kr dyrere, burde vært 1000kr billigere en PS4 for at jeg skulle vurdert å kjøpe meg en DRM infisert spillmaskin hvor man ikke en gang kan låne bort spill man kjøper til andre. PS4 er også en kraftigere maskin.

     

    Synd, for jeg liker Xbox 360 bedre en PS3 på grunn av kontrollen, men ikke vil jeg støtte noen form for DRM som bare gjør ting plagsomt for folk som betaler for seg.

  2. Trur jeg lar denne serien slutte med MGS4 for meg, dette ser jo veldig bra ut. Men å se Snake bli dubbet av Jack Bauer er alt for feil. Når en karakter har blitt spilt av den samme skuespilleren i rundt 15 år (MGS1 (1998) :S), så kan man ikke bare skifte han ut.

     

    Så den eneste måten jeg kan protestere det på er å ikke kjøpe spillet. Heldigvis så kommer det mange andre bra spill nå fremover, som for eksempel Witcher 3.

    • Liker 1
  3. Jeg fikk ikke spillet GoW3 når det kom ut siden det var andre spill på den tiden som var mer spennende, skaffet det for 80 kroner for noen måneder siden.

     

    Har prøvd å spille det, og har kommet et stykke, men merker allerede at denne serien begynner å bli veldig kjedelig, historien er ganske pointless og gameplay er jo helt likt, er jo nesten ingenting som er nytt.

     

    Om jeg skaffer dette spillet er egentlig lite trolig, alt for masse bedre spill som kommer.

  4. Problemet mitt med dette spillet er at dem nå bare fokuserer på cartel market, nesten alt nytt gear som kommer blir lagt ut der, hvor man må bruke ekte penger på å kjøpe de. Ellers er det for det meste den samme regla som alle andre MMO spill når man kommer til end game. Raids, Flashpoints, PvP eller daily quest grind.

     

    Men det beste er jo historie delen. Jeg har aldri laget mange alts i MMO spill, siden jeg ikke ser noen grunn til det. Men i SWTOR så er det faktisk det beste med spiller, er å lage alts og spille dems historie. Enda det kan bli litt repetivt.

     

    Men jeg er ganske lei disse theme park MMO spillene. Vil ha et nytt MMO hvor jeg kan gjøre noe annet en å bare slåss og sånt.

  5. Bra artikkel, jeg elsker gode cutscenes. Heart of The Swarm for eskempel hadde en masse konge cutscenes, det ville ikke vært like bra uten.... MGS for eksempel ville ikke vært like bra uten alle cutscenes, hvis dem bruker dem riktig så er det et veldig bra for å fortelle en historie.

     

    Noen spill kunne faktisk ha trengt cutscenes, for eksempel Skyrim kunne ha hatt noen cutscenes som forsterket noen scener, spesielt i main story delen.

  6. Til gjengjeld så har du latterlig mye innhold i ekspansjonen her, faktisk langt mer enn et fullverdig spill. Alt med Starcraft er 100% polert og har et online system utav en annen verden og latterlig mye innhold i singleplayer også.Så hvordan dette kan få 8/10, samme som SimCity stiller jeg meg uforståelig til, men har gitt opp norske anmeldelser for lenge siden.
    Latterlig mye innhold? Rammeverk er allerede lagd, ett par nye units per rase, og 24 eller hva et var, missions er ikke "latterlig mye innhold"AtW

     

    Wings of Liberty hadde 26 oppdrag, mens HoTS har 27... Nå er noen av disse kortere, men mange av hoved oppdragene er også mye lenger en mange av oppdragene i WoL.... Også masse cutscenes, story scener etc etc... Hvis ikke dette er en ekspansjon med latterlig mye innhold så vet ikke jeg hva du forventer....

    • Liker 1
  7. Ble akkurat ferdig med story delen av spillet, og jeg er stor fornøyd. Veldig god og målrettet historie synes jeg, gleder meg allerede til Legacy of the Void.... Har aldri vært veldig fan av å spille Zerg, men dem har virkelig klart å gjøre det mye mer morsomt i HoTS.

     

    Starcraft 2 kommer nermere og nermere til å bli mitt favoritt RTS, vertfall når det gjelder singleplayer campaign. Men den er ikke perfekt, det er alt for mange oppdrag med tidspress. Jeg liker helst å ta ting med ro når jeg spiller slike RTS. Bygge base og forsvar før jeg gir meg ut på tokt.

  8. Og utviklere og utgivere forstår ikke hvorfor folk pirat kopierer spill.... Jeg hadde tenkt å kjøpe dette spillet før jeg hørte om den påkrevde nett tilkoblingen, venter heller til det blir mye billigere om et år eller noe.

     

    Verste er at dem truer med å stenge Origin kontoen hvis dem blir anklaget for svindel, det er helt forkastelig. Ikke rart at EA ble kåret til verste selskap i 2012....

     

    Selger man et defekt produkt, er det svindel. Trur jeg snart vil boikotte alt fra EA, kanskje jeg går glipp av noen gode spill, men vil ikke støtte selskaper som dette, heller selskaper som CDPR som behandler kunder med respekt.

    • Liker 1
  9. Høres bra ut at Blizzard faktisk har kontroll på historien i filmen, siden dem vet best hvordan håndtere lore og slikt riktig. Men jeg er veldig skeptisk til live action, siden det vil egentlig ikke passe for en Warcraft film. Spesielt når det det Blizzard er best på så er det CGI cutscenes.

     

    Håper bare at vi i en nær fremtid vil få et Warcraft 4 spill, savner gode rts spill med base building og slikt, men helter kan jeg fint være foruten.

  10. Diablo 3 var en skuffelse for min del, spillet i seg selv er bra. Mye bedre spillbarhet en D2, men det store problemet med spillet er at det er ingen glede i å finne kraftig utstyr.

     

    Det er fordi dem la til auksjon systemet, som i seg selv er bra, men det fjerner hele gleden ved å finne utstyr fordi det alltid finnes noe mye bedre utstyr for en billig penge. Dem la til dette fordi det var tydeligvis mange som kjøpte ting via ebay eller noe sånt, men det gjorde aldri jeg.

     

    Og når jeg spilte masse D2, så var det konge å få tak i noe kraftig å kunne vise det til venner. Det er ikke mulig med D3 fordi auksjons huset er der, man kan si at jeg kan bare ignorere det, men det er ikke så lett, og når ikke venner ignorerer det så ødelegger det for spillet i min mening.

     

    Historien var også ganske dårlig, vertfall veldig forutsigbar. Også ekstremt kort i forhold til forventet. Etter jeg var ferdig med første gjennomgang, så ble jeg veldig overrasket fordi jeg trudde det ville værtfall være 2 eller 3 ganger større og lenger.

  11. Skaffet meg denne serien på steam salget nå, og ble ferdig med No time left i går må jeg si at dette spillet er et av årets beste spill, ikke bare det, men dette spillet har gjort en veldig unik ting for meg, jeg virkelig brydde meg om spesielt en karakter.

     

    Jeg ble som Lee is i spillet helt fokusert på og forsvare og gjøre alt jeg kunne for at Clementine ville overleve og ha det bra. Ingen andre spill har gitt meg en slik følelse, Ikke bare er dettte det beste zombie baserte spillet jeg har spilt, men dette spillet overgår tv serien. Slutten var en av de beste sluttene jeg har sett i et spill, det var veldig trist, men også en naturlig slutt på spillet.

  12. Spillet er ute nå og til en uventet lav pris for og si det sånn. Enda jeg aldri har forstått poenget med achievments og trophies som ikke gir noe til spilleren annet en meningsløse poeng så kan jeg nevne at det vertfall er achievments på steam til spillet.

     

    Likte dette spillet på konsoll, og med AA og høyere oppløsning vil nok dette bli en god tur ned nostalgi veien for meg :)

  13. Et veldig underrated spill, noen av de store slagene man deltar i spillet er konge. Det burde være fler slike spill hvor man faktisk deltar i store kamper mellom hærer. Eneste dette spillet virkelig trengte var en bedre historie, og jeg trur det egentlig var ment at det skulle komme en oppfølger, for jeg følte at historien ikke var over nå jeg ble ferdig med spillet. Kanskje derfor de slepper ut dette til PC, for og se om det er noen interesse for det.

     

    Er fristet til og skaffe det til PC, siden Xboxen sitter bare og støver ned og jeg har en mye kraftigere PC nå som skal kunne kjøre dette helt fint.

  14. Gleder meg veldig til denne oppgraderinga, Har vært sånn av og på når det gjelder WoW. Men av en eller annen grunn så drar det meg tilbake hele tiden så vet ikke om jeg vil slutte helt med det. Trur det har noe med universet spillet foregår i og det er fortsatt det mest polerte online spillet ute.

     

    Har nå spilt litt Guild Wars 2, men merker jeg allerede begynner og bli litt lei, det virker som det ikke er noe virkelig mål i spillet, har på en måte ikke en følelse på at jeg jobber meg frem til noe. Kamp systemet er for det meste bare spam alle skills du kan og ja jeg trur ikke det vil vare så lenge som mange trur.

     

     

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...