Gå til innhold

GeneralKenobi

Medlemmer
  • Innlegg

    85
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av GeneralKenobi

  1. IT-Henrik skrev (7 minutter siden):

    Det er jo det jeg sier, de lar deg ikke legge og spille Series X spill fra en slik ekstern disk. Kun spill fra eldre generasjoner kan du spille og ellers kan du bruke disken til mellomlagring av Series X spill (som et alternativ til å slette spill og så laste ned på nytt over Internett). 

    Ah, jeg skjønner. 

    Vi får håpe at programvaren for flytting av spill mellom ekstern (ikke-proprietær) og intern lagring er enkel å bruke, at man kan flytte spill frem og tilbake mellom lagringsplassene på en oversiktlig måte.

    Å flytte et spill den ene eller andre veien med slike hastigheter som vi snakker om her, tar nok ikke mange minuttene uansett.

  2. IT-Henrik skrev (5 minutter siden):

    Om det stemmer, så finnes det jo ingen grunn til å ikke tillate eksterne NVMe disker. Annet enn monopol selvfølgelig. 

    Xbox Series X har visst støtte for ekstern lagring med USB 3.2 grensesnitt. Mener det finnes adapter NVMe til USB 3.2. 

    Hvorvidt dette vil matche hastighetene og la deg laste spill direkte fra den vet jeg ikke, men kan egentlig ikke tenke meg noe annet. 

  3. Bruker det å ta lang tid fra ups har gitt fra seg pakken til posten at du får opp noen hendelser på posten sin sporing? Står ingenting på posten sin sporing bortsett fra at de har fått melding om pakke.

     

    Min kom akkurat på døren fra Bring, mens sporingstjenesten til Posten/Bring hevder de ikke har mottatt pakken fra UPS engang.

  4. Min er fortsatt i Oslo og har vært der siden 07.30 tirsdag morgen. Den er nå på destination scan og bring har fortsatt ikke mottatt pakken.

     

    Må si det er dårlig at en pakke kan bruke 8 timer fra Nederland gjennom Köln og Malmø til Oslo, mens innad i Norge tar det dagevis.

  5. De fikk ihvertfall min fra Oslo til Haugesund og inn dørene her på samme dag, så der slo det til. Det er mer enn jeg kan si om tollpost og posten når de skulle frakte PS4 til meg..

     

    Men det vil vel ta litt lenger tid med tanke på at vi er så nære julen. Bring har ikke engang fått pakken fra UPS.

  6. Du fjernet første nummer/bokstav i sporingsnummeret?

     

    Fjernet sikkert feil bokstav (vanskelig på den lille telefonskjermen) fikk det til når jeg sjekket nå når jeg kom hjem. :)

     

    Litt kjipt at Bring skal ta over, da jeg har kun negative erfaringer med de. Kan se langt etter å få pakken før jul.

  7. Fikk den telefonen for litt siden jeg også. Han hjalp meg med å fjerne day one bestillingen, og sette opp en ny med samme pris. Siden de ikke kommer til å få inn flere av "day one" pakkene.

     

    Jepp det ordnet seg er her og. :)

     

    Selv var jeg litt forutseende og bestilte standardversjonen 13.12 og min er nå i transit og i ferd med å bli overlevert treige Bring. Får den vel i romjulen kan jeg tenke meg da.

  8. Har du sporet pakken på posten?

     

    Statusen endret seg til In Transit delivery by end of day wednesday og til destination scan i Oslo.

     

    Var ingenting hos posten.

     

    Fikk for øvrig en underlig telefon for en time siden. Der var det en person som sa han var fra Microsoft (norsk person) men det var skjult nummer, og mente det var noe gale med ordren min. Han hadde åpenbart sensitiv informasjon om bestillingen min men klaget på dårlig dekning og sa han skulle ringe opp igjen. Når han ringte opp igjen kom det en underlig lyd så koblet samtalen seg ut etter noen sekunder. Frykter scam.

     

    Ser ikke for meg at Microsoft Norge hadde ringt meg om en bestilling fra Tyskland, ei heller via skjult nummer.

  9. Har oversatt ms tyskland sine sider til norsk. Og på status står det bare edit?

    Kjenner jeg er litt irritert på den løken på kundeservice som kunne fortelle meg at det ville bli sendt idag.

    Om statusen ikke er oppdatert til backordered/restnotert i morgen har den mest sannsynlig enten blitt sendt i dag uten at du fikk bekreftelse eller blir sendt i morgen.

  10. Vil det registreres på ms sine sider uansett?

     

    Det vet jeg ikke.

     

    Med mindre ordren din er blitt endret til restnotert kommer de nok til å sende den i morgen.

     

    Min Day One Edition ble endret ganske fort til restnotert når folk her på forumet fortalte at de fikk sin shippingbekreftelse.

  11. Der fikk jeg min også :) Det som er kjipt er at pga. en feil på sida så virket det som første forsøket mitt ikke gikk igjennom, så jeg endte opp med å bestille en gang til. Dermed så dukker det opp to bundler enda jeg ba de om å kansellere dagen etter. De har sendt meg en egen epost på denne orderen jeg skulle ha kansellert, samtidig med sendingsbekreftelsen. Litt småironisk. Noen som vet om det er mye styr å få sendt tilbake og få igjen pengene ?

     

    Eventuelt hvis du har penger til å ligge ut for den andre konsollen så kan du sikkert selge den her i Norge med fortjeneste.

  12.  

     

    Men bestilte du tidlig eller sent på dagen? Jeg bestilte sånn i fire-fem tiden på ettermiddagen tror jeg.

     

    Mala

     

    Fra hvilken Microsoft store og hvilken bundle ?

     

    Som han over meg her sier, de på chat har ikke peiling. Det er samme chat for mesteparten av Europa og de har ikke kontroll på noenting. Har fått feil svar oftere enn riktig fra de.

     

    Bestilte FIFA Bundle (Ikke Day One) fra Tyskland midt på dagen. Det betyr dog ingenting siden hovedlageret for de fleste landene er i Eindhoven. Og produktet har hvert/er fortsatt mulig å bestille.

×
×
  • Opprett ny...